Terry Sängkläder (21 Bilder): Uppsättningens Egenskaper Och Egenskaper, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Terry Sängkläder (21 Bilder): Uppsättningens Egenskaper Och Egenskaper, Recensioner

Video: Terry Sängkläder (21 Bilder): Uppsättningens Egenskaper Och Egenskaper, Recensioner
Video: New Luxury Bedding Sets this January 2024, April
Terry Sängkläder (21 Bilder): Uppsättningens Egenskaper Och Egenskaper, Recensioner
Terry Sängkläder (21 Bilder): Uppsättningens Egenskaper Och Egenskaper, Recensioner
Anonim

Många människor förknippar terry -sängkläder med ett fluffigt moln, vilket är väldigt mjukt och bekvämt att sova på. Goda drömmar kan göras på sådana underkläder, och kroppen slappnar av och vilar perfekt. Efter att ha köpt en uppsättning frotté har en person bara positiva recensioner om honom.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Frotté (frotte) är ett tyg på naturlig basis med en lång trådhög som bildas genom att dra öglor. Frottens täthet och grad beror på högen. Ju längre hög, desto fluffigare originalprodukt. Frotte kan ha en- eller dubbelsidig hög. Tyg med dubbelsidig frotté finns ofta i vardagen. Används för att sy handdukar, badrockar, pyjamas och skor för rum. Sängkläder kännetecknas av ensidig frotté. Basen är vanligtvis naturliga och syntetiska tyger.

  • Bomull . Ledande inom produktion av sängkläder. Det har många fördelar: det är miljövänligt, allergivänligt, absorberar perfekt fukt och har en lång livslängd. Bomullsprodukter är dock ganska viktiga.
  • Linné . Har alla fördelar med bomull, men linne är mycket lätt.
  • Bambu . Vid första anblicken är det mycket svårt att skilja från bomull. Terry bambu sängkläder är nästan viktlösa, torkar snabbt och har en antibakteriell effekt.
  • Mikrofiber . Nyligen har det blivit mycket populärt. Lätt att andas, bleknar inte, är lätt att rengöra och skrynklas inte. Men det har nackdelar, mikrofiber har egenskapen att locka till sig damm och tål inte höga temperaturer. Därför produceras inte rena mikrofiberbäddar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Terry sängkläder är sällan tillverkade av ett tyg idag. Oftast består den av en blandning av naturliga och syntetiska trådar. Användningen av olika typer av material vid tillverkning av sängtextilier bygger på flera skäl. Naturliga tyger gör att frottékläder kan tvättas vid höga temperaturer utan att skada det. Och syntet förlänger produktens livslängd, vilket ger den nödvändiga egenskaper och egenskaper.

Frotté kännetecknas av sin höjd, strukturtäthet samt påltrådens vridning . Dessa indikatorer påverkar inte produktens kvalitet, utan ändrar bara utseendet. Moderna tillverkare producerar europeiska och klassiska varma lakan. Fördelen med den klassiska versionen utan elastik är möjligheten att använda lakanet som ett överkast eller lätt filt.

Det dimensionella rutnätet av frottélinne skiljer sig inte från det vanliga. Det finns standardstorlekar på sängkläder.

Du måste välja ett varmt alternativ för en barnsäng enligt individuella storlekar, eftersom barnstorleken inte är reglerad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Terry -textilier finns i nästan alla hem. Fluffiga tupplurssatser är populära bland hemmafruar av flera anledningar.

  • Hållbarhet jämfört med satin eller satin set.
  • Praktiskhet. Mahra har hög slitstyrka. Fibrerna behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.
  • Produkterna är inte kräsna att ta hand om. De behöver inte strykas, vilket är mycket tidsbesparande.
  • De har goda absorberande egenskaper. Detta gör att frottélakan kan användas som stora badhanddukar.
  • Trevlig vid beröring och bekväm för kroppen.
  • De orsakar inte allergier, eftersom de vanligtvis består av 80% naturliga fibrer.
  • De är endast färgade med naturliga färgämnen, vilket inte påverkar människors hälsa.
  • Mångsidig. De har ett stort användningsområde.
  • De håller sig mycket varma. Samtidigt passerar luft genom.
  • De har en massageeffekt som gör att du kan koppla av och ställa in en god sömn.

Terry -sängkläder har praktiskt taget inga nackdelar. Endast några nackdelar kan noteras. Sådana produkter torkar mycket länge.

Och vid vårdslös användning kan fula puffar dyka upp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du köper frottétextilier, var uppmärksam på data som anges på produktetiketten. Sammansättning och dimensionella egenskaper anges vanligtvis här. Om det inte finns sådan information på etiketten, ska du inte ta något sådant. Det är bättre att köpa sängkläder i pålitliga butiker. Högdensiteten anges också på produktmärket. Produktens livslängd beror på denna indikator. Medelvärdet är 500 g / m². Sängkläder bör vara gjorda av naturmaterial. Närvaron av en liten mängd syntetiska fibrer kommer emellertid bara att komplettera textilen med goda egenskaper som styrka och elasticitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vårdtips

Korrekt vård bevarar produktens funktionella egenskaper och utseende. Terry sängkläder kan tvättas mycket bra i maskin. Du kan tvätta den för hand, men kom ihåg att frottéuppsättningen kommer att öka vikten kraftigt vid blötläggning. Observera tvättemperaturen som anges på produktetiketten. För maskintvätt, ställ in minsta möjliga hastighet för att undvika uppblåsning.

Terry -sängkläder kan blötläggas i förväg om det behövs . Frotté bör inte strykas, detta kommer att förstöra högens struktur. På grund av höga temperaturer försämras produktens utseende och livslängden förkortas. Terry -textilier ska förvaras vikta i garderoben.

Förvaring i plastpåsar är förbjuden, eftersom produkten måste "andas".

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarrecensioner

Nästan alla recensioner av frottébäddar är positiva. Folk noterar att sådana kit är mycket skonsamma och trevliga. Det är lätt att ta hand om dem. Det är inte så varmt att sova under dem på sommaren. Och på vintern håller dessa lakan varma väl. De tjänar länge och behåller sitt vackra utseende.

Terry -sängkläder har blivit ett permanent attribut för sovrummet för många . Han rekommenderas till släktingar och vänner. Få negativa recensioner tyder på att kroppen kliar mycket från frottépaket, så det är obehagligt att sova på dem. Men det här är snarare subjektiva känslor hos individer än någon form av regelbundenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om frottébäddar i följande video.

Rekommenderad: