Massiva Sängkläder: Välj En Modern 1,5 -rumsset I Grå Och Röd Bomull

Innehållsförteckning:

Video: Massiva Sängkläder: Välj En Modern 1,5 -rumsset I Grå Och Röd Bomull

Video: Massiva Sängkläder: Välj En Modern 1,5 -rumsset I Grå Och Röd Bomull
Video: 8 DIY Room Decor & Home Useful Ideas | Amazing Craft Compilation 2024, April
Massiva Sängkläder: Välj En Modern 1,5 -rumsset I Grå Och Röd Bomull
Massiva Sängkläder: Välj En Modern 1,5 -rumsset I Grå Och Röd Bomull
Anonim

Mode i den moderna världen gäller inte bara kläder, utan allt annat. Även inom produktion av sängkläder finns det trender. Nyligen har köpare ökat efterfrågan på monokromatiska uppsättningar. Monokromatik är en bekväm och lönsam lösning. När allt kommer omkring behöver du inte välja mönster och mönster för sovrumsinredningen, racka dina hjärnor över kombinationen av färger och nyanser. Och jag vill verkligen att allt i huset ska se harmoniskt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Fördelar

Sängkläderna, gjorda i samma färg, kommer framgångsrikt att passa in i alla interiörer. Du kan säkert välja dem om trenderna inom detta område inte är tydliga, eller om en uppsättning underkläder köps som en present. En uppsättning där ett solo spelar grått eller rött kommer att bli framgångsrikt i alla väggdesigner och passar de flesta färgerna på möbelfronter.

Detta är viktigt eftersom det är viktigt att känna harmoni och avkoppling även i sängen. Och om något kommer ur den allmänna bilden kan det inte vara annat än irriterande. Det är bättre att omedelbart förutse spänningen i detta avseende och undvika misstag.

Ett grått sängset är inte tråkigt och tråkigt . Denna färg har en mängd olika nyanser: stål, silver, rökig. De ser alla snygga och sofistikerade ut i olika interiörer. Dessutom är de neutrala för uppfattning och är ett exempel på elegans, diskret solo mot bakgrund av andra färger.

Bild
Bild

Om grått verkar för enkelt kan du välja vackra underkläder i en uppsättning som kombinerar grått med rosa, blått med silver, ljusbrunt eller rött med stål.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den röda uppsättningen är ett exempel på sensualitet, styrka och energi. Presenteras i rött, granatäpple, körsbär, korall, vinröda nyanser. Förknippas med lyx och att bli kär, uppmuntrar till aktivitet.

Bild
Bild

Man tror felaktigt att det inte är lämpligt för sömn, utan bara för kärleksnöjen. Detta är en kvarleva av gamla standarder som infördes av det konservativa förflutna, dess grundvalar och symboler. Det förblev kommunismens färg bara för äldre. Andra anser att dess eldiga skönhet är ett elegant alternativ för att dekorera ett modernt sovrum.

Låt oss lista fördelarna med sänglinne i samma färg

  • Elegans . Klassiker och återhållsamhet ser alltid oklanderliga ut, vilket visar närvaron av god smak.
  • Praktiskhet . Kräver inte val för dekoration av sovrummet. Går inte ur mode.
  • Modernitet . Att följa en färg i interiören är att hänga med i tiden.
  • Harmoni . Varierade mönster på tapeter och textilier kan orsaka visuellt obehag. Frånvaron av flerfärgade irriterande ämnen framför ögonen har en gynnsam effekt på kvaliteten på sömn och vila.

Sådan färgning av linne distraherar inte uppmärksamheten och kränker inte rummets koncept. Detta är ett lönsamt köp för alla åldersgrupper av människor, par eller tonåringar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är det bästa materialet?

Sängtillverkare erbjuder ett omfattande utbud av tyger för alla smaker och budgetar. Men de mest praktiska vanliga färgerna är gjorda av bomull. Detta kan vara en billig bomullssats eller högkvalitativ kalik. Siden är mindre bekvämt för långvarig sömn och inte för bekvämt för kroppen under den svala årstiden. Och naturlig bomull är ett tyg för alla tillfällen.

Röda poplin- och percale-set ser spektakulära, grå satin-jacquard-uppsättningar ut. Men bland dem finns det sällan kit utan mönster.

Dessutom är bomull mer motståndskraftig mot slitage, tvätt och strykning.

Bild
Bild

Färgspektrum

Mörka nyanser av sängkläder behåller sin yttre skönhet längre. Ljus - passar för de flesta interiörer och kombineras med alla färger på möbelfasader. Men det finns också variationer i utformningen av uppsättningarna, när en färg har olika nyanser på olika sidor av påslakan och örngott, eller sys i två kontrasterande färger. Färggradienten på tyget i sängkläderna ser original ut. Övergången från mörk till ljus gör att en färg kan avslöja sig i alla dess nyanser samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rött och svart linne ser rikt och imponerande ut, men kräver lämplig lakonisk design i rummet. Annars kan du förlora miljöns estetik med en sådan uppsättning.

Bild
Bild

Kitstorlekar

Sängkläder säljs i standarduppsättningar - örngott, lakan, påslakan. Men det finns familjeset med fyra örngott i olika storlekar (euro och standard) och två separata påslakan. Ett 1, 5 sängkläder med två örngott och ett påslakan passar ett par eller en person. Detta är den mest populära storleken, eftersom den fritt kan placeras på en säng med en bredd på 1, 4 m och en enkelsäng 80-90 cm i bredd.

Vissa butiker, inklusive de som säljer online, säljer sängkläder separat. Detta är bekvämt om sängen är av en icke-standardstorlek, eller om du behöver ett stort lakan, två eurofodral och ett och ett halvt påslakan. Du kan montera en specifik uppsättning enligt dina parametrar. Men i det här fallet är det mycket problematiskt att välja samma färg. Det är här vanligt linne kommer till nytta. Även om nyanserna inte matchar kommer det att se snyggt och modernt ut. Och de olika mönstren är inte alls i en modern stil, bortom smak och harmonisk uppfattning.

Du kan ta reda på storlek på sängkläder från informationen på förpackningsetiketten. Alla ansvariga tillverkningsfabriker utrustar den med etiketter som beskriver materialets sammansättning och rekommendationer för vård.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Du måste tvätta dina sängkläder ofta och regelbundet. Därför är det viktigt att inte bara köpa ett kvalitetssats utan också att sköta det ordentligt. Då kommer det inte att förlora sitt attraktiva utseende på länge, förbli smidigt och mjukt vid beröring.

Färgade föremål ska tvättas vid låga temperaturer med ett tvättmedel för färgade tyger och balsam för att mjuka upp tyget.

Det rekommenderas att inte använda granulärt pulver, utan att använda en gel som inte lämnar ränder på tyget. Detta gäller särskilt för mörkt linne i rika nyanser.

Rekommenderad: