Babysängkläder Från Poplin (10 Bilder): Valet Av 1,5 Sovplatser I En Barnsäng

Innehållsförteckning:

Babysängkläder Från Poplin (10 Bilder): Valet Av 1,5 Sovplatser I En Barnsäng
Babysängkläder Från Poplin (10 Bilder): Valet Av 1,5 Sovplatser I En Barnsäng
Anonim

De flesta föräldrar är mycket försiktiga med valet av barnsängar. Det är detta som främst påverkar kvaliteten på barnets sömn. Poplin sängkläder blir allt mer populär på den moderna marknaden.

Bild
Bild

Vad det är?

Poplin är ett naturligt tyg vävt av bomullsfibrer. Ibland läggs syntet-, siden- eller ulltrådar till den. Poplin har en ovanlig vävning med trådar av olika tjocklek, varför tyget är så behagligt att röra vid. På grund av denna funktion är hon en favorit i sömnad av barnunderkläder. Eftersom barns hud är känslig och mjuk skapar mjuk poplin en bekväm miljö för dem att sova och vila. Funktionerna i linne tillverkade av detta tyg inkluderar också följande karakteristiska egenskaper.

  • Hypoallergen, ingen irritation, eftersom endast naturliga och säkra fibrer används för att skapa poplin.
  • Styrka. Tack vare icke-standardvävning tål tyget upp till 200 maskintvättar utan betydande deformation.
  • Ritningen bleknar inte eller bleknar. Färgen appliceras på fiberns bottenlager, så mönstret blir ljusare och mer mättat även efter maskintvätt.

  • Bra andningsförmåga. Underkläderna skapar osynlig ventilation av luften, och barnet kommer inte att svettas eller frysa under det.
  • Den har förmågan att förhindra och behålla värme. Det är därför ett sådant kit kan användas både på vintern och sommaren. På sommaren är barnet inte varmt, och på vintern är det kallt.
  • Attraktivt utseende och överkomligt pris.
  • Materialets lätthet och mjukhet gör att även bebisar känner sig bekväma.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av bristerna i sådant linne kan man bara notera otillgängligheten i butiker. Men ett sådant kit kan köpas i tillverkarens webbutik.

Urvalstips

När du väljer poplin -sängkläder bör du först och främst vara uppmärksam på produktens skräddarsy och kvalitet. Detta sparar din budget och köpet kommer att glädja dig i mer än ett år. Du bör också vara uppmärksam på tygets sammansättning. Många tillverkare lägger till syntetfibrer till det, vilket inte påverkar kvaliteten till det bättre. Det är därför som företräde bör ges till välkända och beprövade tillverkare av sängkläder.

Bild
Bild

Det finns en annan anledning att uppmärksamma ursprungslandet. Storleken på underkläder av asiatiska och ryska märken är obetydliga, men skiljer sig åt. Till exempel kommer en uppsättning med 1, 5-bäddars ryskt tillverkat linne för en spjälsäng att ha standardstorlekar (150x200 cm), och asiatiskt tillverkat linne är som regel 3-7 cm mindre.

Bild
Bild

Innan du köper bör du vara uppmärksam på ritningens kvalitet. Det ska vara ljust och vältryckt. Men samtidigt rekommenderar experter och erfarna mödrar inte att välja underkläder med bilden av aggressiva hjältar eller färger på en för ljus palett. Underkläder bör ställa in barnet i sömn och inte excitera nervsystemet igen.

Vård

En poplin -sängsats av bomullstrådar utan tillsats av kemiska fibrer är som regel opretentiös vid underhåll. Det kan tvättas ofta vid höga temperaturer och höga centrifugeringshastigheter. Det är inte rädd för fläckar och snabbtorkning. Sådana underkläder kommer att återgå till sitt ursprungliga utseende under alla förhållanden. Ofta är det inte ens nödvändigt att stryka det, eftersom poplinen efter torkning slätar ut sig själv.

Bild
Bild

Om du köpte linne med syntetiskt tillsats, bör det tvättas i ett känsligt läge och vid en temperatur som inte är högre än 40 grader. Om dessa regler inte följs kan det krympa.

Poplin med siden kräver också känslig vård . Tvättning i maskinen är möjlig vid lägre centrifugeringshastighet och med speciella flytande tvättmedel. Satsen kan också tvättas för hand genom att följa anvisningarna på etiketten.

Bild
Bild

Med rätt val och vård kan ett poplin -sängkläder tjäna ett barn i mer än ett år och ger en vilsam sömn samtidigt.

Rekommenderad: