Pallkuddar: Valet Av En Uppsättning För Pallar, Kuddarnas Funktioner Och Reglerna För Deras Val

Innehållsförteckning:

Video: Pallkuddar: Valet Av En Uppsättning För Pallar, Kuddarnas Funktioner Och Reglerna För Deras Val

Video: Pallkuddar: Valet Av En Uppsättning För Pallar, Kuddarnas Funktioner Och Reglerna För Deras Val
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, Mars
Pallkuddar: Valet Av En Uppsättning För Pallar, Kuddarnas Funktioner Och Reglerna För Deras Val
Pallkuddar: Valet Av En Uppsättning För Pallar, Kuddarnas Funktioner Och Reglerna För Deras Val
Anonim

En av de intressanta dekorativa lösningarna var möbler av pallar (de kallas även pallar). Dessa mönster används främst för vinden loftstil, men de används ofta också i andra stilar.

Pallarna är gjorda av träbaserade material som tall, och möblerna är fantastiska . Möbelkuddar är väldigt olika, skiljer sig åt i kostnad och egenskaper - valet beror på önskemål och ekonomi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Numera är det praktiska särskilt populärt - på grund av detta är möbler från pall efterfrågade . Träpallar ger stora möjligheter för genomförandet av de mest vågade idéerna, kuddar och madrasser säljs till och med speciellt för dem. Genom att köpa slitstarka och vattentäta foder kan du säkert placera dem vid poolen i ett lanthus, till exempel på en trädgårdssoffa. Det är inte skrämmande om barn plaskar runt i poolen nära produkterna, eftersom tillbehör till möbler från pallar ofta är gjorda av vattentätt tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbeluppsättningen av pallar är hållbar, högkvalitativ och ser ännu mer original ut i en duett med ljusa kuddar … Sådana möbler kan kombineras med husets inre utsida eller bli en accent i interiören. Möbelmattor av pallar kännetecknas av sin komfort och attraktiva utseende. Och om de är gjorda av högkvalitativt tyg (till exempel Oxford), kan de motstå alla nycklar till vädret. Produktens speciella ergonomiska form ger en person en bekväm ryggställning.

Som referens: vissa människor syr pallkuddar själva. I det här fallet är det viktigt att besluta om rätt tyg. Det måste vara motståndskraftigt mot maskintvätt, fuktbeständigt och anpassningsbart till olika temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Pallmöbler verkar oavslutade, något saknas. Lyckligtvis gör många tillverkare speciella sängkläder och madrasser för soffor från pallar. Ursprungligen var pallar avsedda för godstransport, men efter att ha uppskattat deras billighet, miljövänlighet, attraktiva utseende och lätthet började designers skapa verkliga mästerverk av dem. Nu blir miljömöbler allt populärare, och det kompletteras perfekt med mjuka kuddar eller kappor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fuktsäkra kuddar "Tent-Cover"

Pris: 1490 r.

Underlag för möbler från denna typ av pallar sys av hållbart, miljövänligt material. Till fyllmedlet används skumgummi eller holofiber. Priset är för en kudde.

Ett brett urval av färger och texturer gör att du kan passa produkten i vilken inredning som helst. Pallmöbler tillbehör är anpassningsbara till höga temperaturer, nötningsbeständiga, fuktbeständiga. De utmärks av sin styrka och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utomhus kuddar

Pris: 2 350-3 950 rubel.

Det gräddfärgade kuddfodralet är tillverkat av 100% polyester tjockt tyg i Oxford. PPU -smulan används som fyllmedel. Utomhuskuddar är slitstarka, vattentäta och deras mångsidiga design förlorar inte sin relevans på många år.

Att sköta sängkläderna i detta företag är lika enkelt som att pilla päron - det räcker med att torka av dem med en fuktig trasa. Färgen på kudden håller länge, eftersom tyget är motståndskraftigt mot blekning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pallstol Loft Poddon

Pris: 6 900 r.

Setet innehåller 2 sittdynor - själva sätet och ryggstödet. De sys av fuktbeständigt möbeltyg - monokromatisk mattning. Fyllmedlet innehåller skumsmulor. Produkterna är väldigt mjuka, vilket är viktigt för många.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrass-kudde för pallar "Markisöverdrag"

Pris: 4 900 r.

En kuddmadrass är ett snyggt och praktiskt tillbehör som kan komplettera en pub, vattenpipa, antikafé eller dekorera inredningen i ett lanthus . Tillverkad av allergivänliga material. Krossat skumgummi används som fyllmedel. Produkterna har ett avtagbart lock med dragkedja.

Bild
Bild

Trädgårdsmöbler kuddar Aredi

Pris: 8 250 sid.

Högkvalitativ modell av det polska märket är lätt att rengöra, sydd av slitstarkt Oxford-tyg . Den stora madrassen är fylld med polyuretanskum - den deformeras inte. Eftersom kuddarna är vändbara kan de vändas vid kontaminering på ena sidan. Satsen innehåller ett avtagbart lock.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Innan du köper sängkläder är det lämpligt att mäta pallarna. Storlekar kan vara väldigt olika, till exempel en sittdyna 120x80x15 cm väger ca 6 kg, baksidan av en produkt 60x40x10 / 20 cm väger ca 2 kg. Kuddar säljs som uppsättning eller separat. Tjockleken på fyllmedlet varierar från 5 till 50 cm.

Kuddarna skapar en atmosfär av komfort och värme. Produkter med fyllning har olika former, mönster, storlekar, egenskaper. Ofta finns det storlekar i proportionerna 20x70, 35x50, 40x65 cm, men andra är också vanliga - i form av en kvadrat, med dimensioner 30x30, 35x35, 40x40 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Pallmöbler kan bli huvud accenten på verandan eller husets inre. För dynor på pallmöbler är komfort och storlek särskilt viktiga. Den vanligaste standarden är 120x80 (storleken motsvarar den ursprungliga Euro -pallen). När du väljer är det viktigt att fokusera på dina känslor: är tyget behagligt för kroppen, är det bekvämt med tjockleken på vadderingen (om det är cirka 15-20 cm är bekvämligheten garanterad).

Bild
Bild
Bild
Bild

Först och främst ska kuddar vara bekväma och vackra - det här är vad du bör vara uppmärksam på. De ska passa harmoniskt in i den övergripande designen. Det verkar som att kudden är ett litet tillbehör, men det är hon som kan bli en designdetalj i interiören. Produkter kan vara monokroma och pastellfärger - i det här fallet kommer det att vara möjligt att ge en lugn atmosfär, medan ljusa kan skapa vackra kontraster.

Notera! Designers rekommenderar att ge tyger som är behagliga vid beröring och kuddar som betonar pallmöbelns elegans företräde.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rätt dekoration kommer att tillföra elegans och jämn elegans till vanliga träpallar . Ibland ersätts en mjuk kudde med ett lock, men det här alternativet är inte det bästa, eftersom det kommer att vara obekvämt att sitta på möbler. En fåtölj dekorerad med en stoppad sits kan förvandlas från en bekväm möbel till en snygg, dyr accentbit. Om gästerna är intresserade av nya saker för ditt hem kommer det inte att vara förvånande - interiörer, där du kan känna originalitet, liknar ofta designprojekt från tidningar.

Rekommenderad: