L-formad Vred: 1/2 Och 3/4 Tum, Förstärkta Vred För 600-650 Mm Huvuden Och Teleskopiska. Gates FORCE Och Andra Märken

Innehållsförteckning:

Video: L-formad Vred: 1/2 Och 3/4 Tum, Förstärkta Vred För 600-650 Mm Huvuden Och Teleskopiska. Gates FORCE Och Andra Märken

Video: L-formad Vred: 1/2 Och 3/4 Tum, Förstärkta Vred För 600-650 Mm Huvuden Och Teleskopiska. Gates FORCE Och Andra Märken
Video: FAC kit telescopic gate multi anta 2024, Mars
L-formad Vred: 1/2 Och 3/4 Tum, Förstärkta Vred För 600-650 Mm Huvuden Och Teleskopiska. Gates FORCE Och Andra Märken
L-formad Vred: 1/2 Och 3/4 Tum, Förstärkta Vred För 600-650 Mm Huvuden Och Teleskopiska. Gates FORCE Och Andra Märken
Anonim

Funktionerna hos den L-formade veven är mycket lite kända för allmänheten. Samtidigt finns det ett stort antal privata modifieringar: 1/2 och 3/4 tum, förstärkta skiftnycklar för huvuden på 600-650 mm och teleskopiska prover. När du väljer måste du vara uppmärksam på FORCE och andra skiftnyckelmärken, liksom på särdragen i deras användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Bilar och andra tekniska anordningar är komplexa, de består av ett stort antal komponenter. Därför bör varje bilägare kunna hantera fästelement. Ett allvarligt fel kan plötsligt uppstå, och samma L-formade vev kommer att vara mycket användbar om du behöver skruva loss problemhjulet . Detta verktyg fungerar bra med sockelhuvuden. Visuellt är detta ett metallhandtag på vilket extrautrustningen installerades.

Bild
Bild

Uttagshuvuden kan variera betydligt från varandra . Följaktligen är verktyget som fungerar med dem inte heller detsamma. Kragen kan hjälpa till med arbete med kranar, brotsch och borrar. I vissa fall används de tillsammans med förlängningssladdar (särskilt om du inte kan nå direkt till platsen av intresse). Den L-formade designen, förutom att ta bort och skruva hjulen, gör att du kan slå in patroner i verktygsmaskiner.

Bild
Bild

Visningar

En konventionell L-formad vev har en arbetsstorlek 1/2. Liksom alla andra liknande enheter har en sådan enhet också ett bekvämt handtag. Vissa produkter är tillverkade i dubbelsidigt format. Naturligtvis kan konstruktionens längd variera. Det finns också andra format:

  • 3/4;
  • 3/8;
  • 1 tum.
Bild
Bild

Det finns också en förstärkt knopp för huvuden. Den används när den vanliga ansträngningen inte räcker, du måste tvinga arbete. Enheten hjälper också dem som inte kan skryta med speciella fysiska förhållanden. Teleskopratten används när det är nödvändigt att periodiskt ändra avståndet under drift. Längden kan vara:

  • 400;
  • 600;
  • 650;
  • 700;
  • 1000 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Ett bra exempel på en 650 mm -produkt är JTC 5118 -drivrutinen . Detta taiwanesiska urval är mycket efterfrågat på marknaden. Den är utmärkt att använda även i svåråtkomliga områden. Det kommer att vara möjligt att arbeta inte bara med huvuden, utan också med bultar och till och med muttrar. Nyckelkomponenten är massivt kromvanadiumstål.

Bild
Bild

ROCKFORCE RF-8158650 kan konkurrera med denna modell . En sådan vev är lämplig för en mängd olika fästelement. Om du arbetar med nötter behöver du inte bita i tråden. Denna 65 cm -produkt fungerar på alla ställen.

Liksom i det föregående fallet är grundstrukturen gjord av kromvanadiumstål.

Bild
Bild

AV Steel tumnyckel har en storlek på 550 mm . Dess arbetsdel är lämplig för fästelement i en mängd olika format. Landningstorget fungerar bra med adaptrar. Totalvikten är 3, 96 kg. Konstruktörerna föreskrev inte gångjärnsmekanismer.

Bild
Bild

FORCE 815A4315 -modellen kan betraktas som ett alternativ. Dess huvudsakliga egenskaper:

  • längd 315 mm;
  • inga repor på fästelementet;
  • en vinkel på 105 grader (lämplig för det mest effektiva och exakta arbetet);
  • satin finish;
  • halvtums landningstorg;
  • nettovikt i 0, 546 kg.
Bild
Bild

" Eureka ER-53825" förtjänar också uppmärksamhet . Denna L-formade knopp är utformad för en 3/8 passform. Längden är bara 250 mm, vilket inte ser särskilt imponerande ut. Som beläggning har ingenjörer tillhandahållit krom. Märkesgarantin ges i 1 år. En liknande produkt hittar en plats i varje garage.

Bild
Bild

Vi måste också titta närmare på de dubbelsidiga förstärkta knopparna. Detta är exakt vad modellen ROCKFORCE RF-8156550MPB är . Detta 550 mm -verktyg har en 3/4 borrning. Längden väljs på bästa sätt att arbeta under olika förhållanden. Det finns ingen gångjärnsmekanism, livstidsgaranti ges och dessutom finns en korrosionsskyddande beläggning här.

Bild
Bild

Du kan också köpa en modell från Neo Tools . Till exempel 08-357. Denna 450 mm skiftnyckel är tillverkad av kromvanadinbelagt stål. Ingen dielektrisk beläggning tillhandahålls. Märkegarantin ges i 25 år.

Bild
Bild

Att fylla i undersökningen är lämpligt på AIST 1/2 . Dess spak gör att fästelementet kan vridas med liten ansträngning. Nickel-krombeläggningen är ganska pålitlig. Den totala längden är 300 mm. Enheten är lämplig inte bara för uttag, utan även för andra tillbehör.

Bild
Bild

Funktioner vid användning

3/8”-modeller är ungefär 2 gånger så långa som 1/4”. Men de är inte lämpliga för att manipulera små fästelement på grund av deras tröghet. Samtidigt, när du arbetar med stora muttrar, bultar, kommer 3/8-modellen inte att vara för fullvärdig, det verkar vara förkortat. Det är lämpligt att ta en längre version, under ett halvtums landningstorg.

Det är bättre att välja en uppsättning så stor som möjligt, även med impopulära storlekar: de kan fortfarande komma till nytta i slutändan. Naturligtvis bör du alltid ta hänsyn till rekommendationerna i de medföljande dokumenten.

Rekommenderad: