LED -strålkastare Wolta: Modeller 100 W Och 30 W, 50 W Och 30 W, 20 W Och Annat Watt Med Eller Utan Rörelsesensor, Vattentäta Modeller

Innehållsförteckning:

Video: LED -strålkastare Wolta: Modeller 100 W Och 30 W, 50 W Och 30 W, 20 W Och Annat Watt Med Eller Utan Rörelsesensor, Vattentäta Modeller

Video: LED -strålkastare Wolta: Modeller 100 W Och 30 W, 50 W Och 30 W, 20 W Och Annat Watt Med Eller Utan Rörelsesensor, Vattentäta Modeller
Video: ❄ Mini refrigerator Kemin KM-20L-A, 20L | из Китая 🏔 2024, April
LED -strålkastare Wolta: Modeller 100 W Och 30 W, 50 W Och 30 W, 20 W Och Annat Watt Med Eller Utan Rörelsesensor, Vattentäta Modeller
LED -strålkastare Wolta: Modeller 100 W Och 30 W, 50 W Och 30 W, 20 W Och Annat Watt Med Eller Utan Rörelsesensor, Vattentäta Modeller
Anonim

För en bekvämare funktion av olika typer av lokaler och byggnader är det nödvändigt att skapa lämpliga förhållanden, varav en är närvaron av belysning. För närvarande representeras artificiellt ljus i den vanligaste formen av LED -strålkastare, som används i stor utsträckning. En av tillverkarna av dessa enheter är Wolta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Wolta -företaget är inte bara känt för sina LED -strålkastare, utan också för annan utrustning - kontorslampor, spårbelysning, paneler och annan typ av liknande utrustning. Företaget har rätt erfarenhet av tillverkning av produkter för olika typer av applikationer.

Detta har en positiv effekt på skapandet av LED -strålkastare, som blir bättre med tiden tack vare feedback från kunder och arbete med nya modeller.

Bild
Bild

Låt oss notera ett antal produktfunktioner

  • Seriell release . Detta sortimentstillverkningssystem gör det möjligt för köparen att mer exakt förstå hur strålkastarna skiljer sig åt och vad deras egenskaper är. Det bör sägas att inom ramen för en serie tillverkas produkter huvudsakligen i samma stil, bara med olika parametrar. Detta görs så att produkterna kombinerar ett ganska enkelt och bekant utseende med funktionalitet.

Bild
Bild

Mångfald . Bland Wolta strålkastare kan du hitta produkter med den mest olika effekten för 10, 20, 30, 50, 70 W och andra. Det finns också skillnader i typen av skydd, omfattning och allt annat, på grund av vilket konsumenten kan välja en produkt baserat på den kvalitet som han behöver den.

Bild
Bild

Enkelt köp . Ett ganska brett återförsäljarnätverk i Ryska federationen och andra länder, liksom samarbete med stora företag, gör att vi kan leverera ett stort antal butiker och nätverk med produkter. På grund av detta kan konsumenten, med en hög grad av sannolikhet, möta Wolta -sortimentet i en specialaffär.

Bild
Bild

Översikt över serien "DO01 Aurora"

Modellerna i denna serie är externt uppdelade i två huvudkategorier - transparent och matt. De förra är vanligare, eftersom de är vanligare i vardagen.

Lysdioder är märkbara inuti, vilket inte är särskilt viktigt i fall där det bara är nödvändigt att ge belysning utan villkor för visuell attraktion.

Bild
Bild

Matt belagd med ett lager som döljer kommunikationens synlighet. IP65 -skyddsnivån skyddar strukturen från damm och fukt, så att strålkastarna i denna serie kan användas både inomhus och utomhus . Mångsidigheten underlättas också av ett brett temperaturintervall från -40 till +50 grader, där utrustningen fungerar korrekt.

Bild
Bild

Livslängden är 50 000 timmar utan betydande förlust av effektivitet, vilket innebär längre drifttid på lång sikt när den används under rätt förhållanden . Kvalitet och komfort uppnås tack vare färgåtergivningsindexet och krusningskoefficienten. Värmeavledning med hjälp av en radiator gör att utrustningen kan vara pålitlig och stabil under hela dess livslängd. Den slagfasta plasten som används vid tillverkningen av ändlocken fungerar som huvudskydd mot fysisk skada på enhetens insida.

Dessutom finns det speciella förseglade platser och packningar för att skydda strålkastarna från effekterna av den yttre miljön. Den optiska delen är gjord av glas, vars bas är ett ljusöverförande höghållfast polykarbonat med låg vikt . Föraren och startanordningen är utrustade med pålitliga element, på grund av vilka utrustningen har skydd vid överhettning och olika kraftöverspänningar. Hög effektfaktor 0,97, spridningsvinkel 120 grader, vikt ca 2 kg, ljusflöde 7200 lm, spänning från 184 till 264 V, färgtemperatur 5000 K. De flesta modeller har effekt från 40 W och högre.

" DO01 Aurora" är den mest omfattande serien, eftersom den innehåller 20 artiklar . De är de mest populära på grund av deras enkelhet och sina egenskaper. Lysdioderna och hela strukturen är tillförlitliga, det finns inget överflödigt som skulle störa genomförandet av dess funktion.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Wolta WFL-06-serien

Strålkastarna i denna serie innehåller många modeller med en mängd olika tillämpningar. WFL-06 är anmärkningsvärt för att de har en stor skillnad i sina egenskaper, vilket gör att konsumenten kan välja både lågeffekt- och högpresterande 100W-produkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den vattentäta designen gör produkterna i denna serie ganska mångsidiga och pålitliga även när de används under inte de mest gynnsamma väderförhållandena. Det är värt att notera en hög resurs på 50 000 timmar.

Vi kan säga att den här funktionen är inneboende inte ens i någon serie, utan i Wolta -produkter som helhet.

Den lilla kroppen är tillverkad av en korrosionsbeständig legering. Den slagfria konstruktionen av IK08 gör att teknikern klarar fysisk påfrestning av olika svårighetsgrad . Effektivitet 90 lm / W, ljusflöde 4500 lm, färgtemperatur 5700 K, drifttemperaturområde från -40 till +50 grader. Installationshöjden är från 1 till 12 meter, på vars avstånd LED-LED är effektiva. Garanti 2 år, vikt endast 0,6 kg på grund av designfunktioner. Den är i sin tur utrustad med ett speciellt system för att förhindra överhettning och strömspänningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

WFL-06 är mycket populära bland köpare, eftersom de får pålitlig, lätt, effektiv och mångsidig utrustning till ett relativt lågt pris .som kan användas som bilstrålkastare, skyltning eller olika inomhusbelysning.

Bild
Bild

Bland denna serie finns det produkter med både svarta och vita ramar, för att åtminstone minimera utformningen av rummet eller byggnaden där enheten ska användas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wolta WFL-05-serien

Produkterna i denna serie är anmärkningsvärda för att de använder ett system för att arbeta med en rörelsesensor.

Det är värt att säga att denna funktion av funktionen bäst manifesteras i objekt där människor är mycket aktiva.

Bild
Bild

Samtidigt är WFL-05 effektiva både för intern och extern användning . Med den konfigurerbara sensorn kan du ställa in tröskelvärdet för ljusstyrka beroende på ljusstyrkan för natt- eller dagsläge. Dessa strålkastare används på 230 V AC 50 Hz.

Det är värt att notera en liten förbrukning på 0,09 A, vilket är förknippat med ett lågt ljusflöde på 800 lm. Väskan, tillverkad av slagfast plast, tål påfrestningar och har samtidigt en modern design . Produktens resurs räcker till 50 000 timmar utan betydande kvalitetsförlust. IP65 -skydd förhindrar att damm och fukt tränger in i utrustningens insida. Färgtemperatur 5500 K, driftstemperaturer i intervallet från -40 till +50, diffusorn är tillverkad av härdat silikatglas.

Vikten är bara 0,3 kg, spridningsvinkeln är 120 grader, avstängningstiden är från 10 sekunder till 7 minuter . Sensorns avstånd är 6 meter, medan söklampan tänds direkt. Således kommer den närmande personen inte att bli förblindad av ljuset. Konsumenter noterar effektiviteten hos både strålkastaren och sensorn. I allmänhet kan denna ganska små serie med 4 modeller beskrivas som enkel och pålitlig. Skillnaden mellan produkterna är bara i deras makt, alla andra parametrar är helt identiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samtidigt är den vanligaste produkten 30W .kan ge bra belysning utan någon betydande energiförbrukning.

Det är värt att nämna kostnaden, som tillsammans med kvaliteten gör denna och andra modeller attraktiva att köpa.

Rekommenderad: