Ecola LED -lampor (33 Bilder): Egenskaper Hos Dimbara LED -lampor Och Diodlampor På En Klädnypa, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ecola LED -lampor (33 Bilder): Egenskaper Hos Dimbara LED -lampor Och Diodlampor På En Klädnypa, Recensioner

Video: Ecola LED -lampor (33 Bilder): Egenskaper Hos Dimbara LED -lampor Och Diodlampor På En Klädnypa, Recensioner
Video: Glodog2 2024, April
Ecola LED -lampor (33 Bilder): Egenskaper Hos Dimbara LED -lampor Och Diodlampor På En Klädnypa, Recensioner
Ecola LED -lampor (33 Bilder): Egenskaper Hos Dimbara LED -lampor Och Diodlampor På En Klädnypa, Recensioner
Anonim

Ecola är ett ryskt företag för tillverkning av lampor och belysningsarmaturer. Det grundades 2006 och har blivit en av ledarna på marknaden för belysningsutrustning. De främsta målen som organisationen eftersträvar är högkvalitativa produkter, ett brett utbud av produktmodeller och varukostnaden för varje kund.

Ecola uppdaterar ständigt sitt sortiment. Hon övervakar inte bara den senaste tekniken, utan tar också med sina innovativa modeller till den ryska marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Ecola bedriver produktion av LED- och energisparlampor och belysningsarmaturer. Ecola LED -lampan är baserad på lysdioder och kan användas både inomhus och utomhus. Dessa produkter är mycket populära i den moderna världen och anses vara mer effektiva och säkrare än konventionella lampor.

Följande huvudfördelar med dessa produkter utmärks:

  • Låg energiförbrukning . Jämfört med konventionella belysningsarmaturer förbrukar LED -lampor 10 gånger mindre energi. Eftersom denna egenskap innebär betydande energibesparingar är det en av produktens främsta fördelar.
  • Brist på UV -strålar . Dessa modeller avger inte ultraviolett ljus, så de skadar inte syn, medan konventionella produkter kan skada ögons vävnader.
  • Varaktighet . LED -lampor håller en mycket lång livslängd. De kan användas i flera år, medan glödlampor bara kan hålla i några månader.
  • Produktens sammansättning . Denna typ av produkt är en miljövänlig produkt. Dessa modeller är baserade på kvicksilver och andra giftiga miljöföroreningar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Trots alla fördelar med Ecola LED -lampor finns det ett antal nackdelar, som dock inte är så signifikanta jämfört med modellens positiva egenskaper:

  • Pris . Den största nackdelen med sådana modeller är deras höga kostnad. De är mycket dyrare än andra typer av produkter, till exempel glödlampor eller sparlampor. Priset på produkten motiverar dock dess kvalitet och får inte köparna att tycka synd om ett dyrt köp.
  • Känslighet för förhöjd temperatur . Ecola LED -lampor tål inte höga temperaturer och kan därför inte användas i rum som bad och bastu.
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Utbudet av Ecola -produkter är mycket brett och låter kunderna hitta en produkt för alla smaker. Företaget tillhandahåller olika typer av LED- och energisparlampor och belysningsarmaturer.

De mest populära av modellerna är följande produkter:

  • lampor på en klädnypa;
  • LED -lampor;
  • dimbara lampor;
  • Ecola Light lampor;
  • gyllene lampor;
  • LED -remsor.

Varje modell har sina egna egenskaper och särdrag.

Bild
Bild

Lampa på en klädnypa

Huvudfunktionen och den tveklösa fördelen med lampan på klädnypan är dess design. Till skillnad från konventionella bordslampor kan Ecola peglampa installeras i valfri position och på vilken yta som helst med en klädnypa. Det kommer att hålla hårt och kommer inte att röra sig.

En sådan modell är också bekväm att reglera och är väl lämpad för både studier och helt enkelt för ytterligare belysning i rummet. Färgerna på de varor som företaget presenterar är vita. Denna färg passar alla interiörer och design.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -lampor

Ecola LED -lampor är LED -lampor som kan installeras i takarmaturer och tunna Ecola -armaturer. De är brickformade. Produktens sammansättning är metall och glas.

Sådana lampor kan vara tillverkade av frostat glas, såväl som genomskinliga. Produkten presenteras i två färger: vit och krom. De har en livslängd på mer än tre år. Ecola LED -lampor kännetecknas av sin höga kvalitet, hållbarhet och praktiska. Genom att installera lampor av detta märke kan du glömma problem med el i flera år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimbara lampor

Ecola dimbara lampor är LED -lampor med en speciell dimmer som justerar ljusintensiteten. Dimmare låter dig justera ljusstyrkan. Ecola presenterar följande dimmeralternativ speciellt för LED -utrustning:

  • med en radiofjärrkontroll;
  • på en tråd med en knapp för kontroll;
  • på en tråd med ett handtag för kontroll;
  • väggmonterad pekskärm.

Tack vare den här enheten kan du dimma lampor använda starkt ljus för arbete eller läsning och dimma för en romantisk kväll eller middag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ecola Light lampor

Ecola Light -kollektionen innehåller LED -lampor i olika former och modeller, men till rabatterade priser. Trots detta är deras kvalitet lika bra som andra produkter.

Här är modeller av följande former: boll, majs, ljus. De är mycket efterfrågade bland köpare. Dessutom presenteras här modeller som kan fungera även vid temperaturer under fyrtio grader. De är perfekta för gatubelysning och kommer att fungera även i svåra frost.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gyllene lampor

Guldlampor är en ny kollektion av produkter från Ecola, som är LED -lampor med en ovanlig gyllene glöd. Ljuset från produkterna liknar färgen på en riktig eld som flammar i en öppen spis. Det ger en känsla av fest och mysighet i rummet. Själva belysningen verkar värma och slappna av.

Det är perfekt för ett rum eller vardagsrum, utfört i gyllene och bruna färger.

Modellerna presenteras med frostat och transparent glas. Här kan du hitta produkter av olika typer och former: reflektorer, bollar, ljus, ljus i vinden.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -remsor

Företaget började producera LED -remsor ganska nyligen, men det har redan fått ett gott rykte och efterfrågan på sig själv. LED -remsor används för utomhusbelysning. Ecola presenterar olika färgalternativ för dessa modeller: vit, blå, grön, röd, gul och flerfärgad.

Ett sådant band kommer att fungera som en utmärkt belysning för konturen av en butik eller kaféskylt, det brinner mycket starkt och kommer att locka uppmärksamhet även på avstånd.

Detta band kommer också att fungera perfekt för att skapa ett nyårsstämning. Genom att dekorera hela huset utifrån kan du känna känslan av en saga och en semester. Det kommer att glädja ögat inte bara för ägarna av produkten, utan också för deras grannar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktegenskaper

Ecolas produkter har ett antal distinkta egenskaper och egenskaper. Detta gör företagets produkter unika och gör det möjligt att erbjuda kunderna något som andra företag som är involverade i tillverkning av belysningsutrustning inte har. De viktigaste egenskaperna hos en Ecola -produkt är följande:

  • Stort sortiment av produkter . Företaget erbjuder över 1000 olika typer av belysningsprodukter. De har en annan sammansättning och struktur och har olika former. Tack vare detta kan du välja modell av produkten för alla interiörer i en lägenhet eller ett hus.
  • Kostnaden för varor . Priset på Ecola -produkter sträcker sig från mycket dyra och sofistikerade modeller till produkter som är överkomliga för alla kunder. Trots denna prisskillnad är alla produkter av god kvalitet och utseende.
  • Produktkvalité . Ecola är en ganska ung organisation, men trots detta är den redan känd i hela landet för den höga kvaliteten på sina produkter. De utmärks av sin hållbarhet och slitstyrka.
Bild
Bild
Bild
Bild

Applikationsområde

Ecola belysningsarmaturer kan användas både inomhus och utomhus. Det här är mycket praktiska produkter. Den enda platsen där dessa produkter inte kan användas är bad och bastur, eftersom dessa modeller inte kan fungera under höga temperaturer. De flesta av företagets belysningsarmaturer är baserade på Ecola LED -lampor, som utmärks av sin höga grad av säkerhet och låg energiförbrukning.

gatubelysning

Tack vare deras motståndskraft mot kallt väder är LED -armaturer perfekta för att belysa trottoarer och vägar. De är resistenta mot fukt och temperatur och behöver inte bytas ofta. De kan hålla i flera år, och samtidigt kommer de fortfarande att lysa upp gatan starkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inne i huset

Den inre belysningen av hus och lägenheter håller också en hög standard. Dessutom bör det noteras att Ecola -armaturer för närvarande är de mest efterfrågade modellerna för sträcktak. Detta beror på det faktum att jämfört med konventionella armaturer orsakar Ecola LED -armaturer inte upphettning av takmaterialet, därför är de mycket populära. Dessutom behöver de inte bytas ut så ofta som dessa produkter håller länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under vattnet

Förutom konventionella belysningsarmaturer för gatan eller hemmet tillverkar Ecola specialutrustning som kan fungera som belysning under vattnet. Dessa är speciella LED -strålkastare och armaturer. De kan användas för fontäner och simbassänger. De har egenskaper som fuktbeständighet och slitstyrka.

Bild
Bild

Var kan jag köpa?

Ecola -företaget har fått ett stort rykte runt om i världen. Dess produkter är mycket efterfrågade, tack vare vilket företaget expanderar allt snabbare och förvärvar ett ännu större antal partners och stamkunder. Idag är det ganska enkelt att köpa Ecola -produkter, det kan göras utan att lämna hemmet via Internet. Dessutom kan du se företagets produkter i många butiker i landet, såväl som utomlands.

Bild
Bild

Recensioner

Företaget får många positiva recensioner för sina produkter. Detta tyder på att företagets produkter verkligen är av hög kvalitet och prisvärda. Vem som helst kan lämna en recension, samt bifoga ett foto av den köpta produkten. Detta kommer att hjälpa efterföljande köpare att göra sitt val och vara säkra på kvaliteten på den köpta produkten.

Om du har några frågor kan du enkelt kontakta cheferna för Ecola -organisationen via en gratis telefon. De kommer att förklara alla intressanta platser och lösa de problem som har uppstått. Ecola tar hand om sina kunder, och i händelse av fel eller problem med produkterna kommer organisationen omedelbart att byta ut varorna eller återbetala pengarna.

Tack vare denna omsorg har företaget ett gott rykte och positiva recensioner från sina kunder och kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Ecola LED -lampor i följande video.

Rekommenderad: