Osram -lampor: Urval Av LED- Och LED -modeller För Hemmet, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Osram -lampor: Urval Av LED- Och LED -modeller För Hemmet, Recensioner

Video: Osram -lampor: Urval Av LED- Och LED -modeller För Hemmet, Recensioner
Video: FAST & EASILY REPAIR LED BULB AT HOME 2024, April
Osram -lampor: Urval Av LED- Och LED -modeller För Hemmet, Recensioner
Osram -lampor: Urval Av LED- Och LED -modeller För Hemmet, Recensioner
Anonim

Valet av en lampa för en ljuskrona bör närma sig medvetet. När man köper ett sådant element är det få som tänker på belysningskvaliteten, livslängden, energibesparingsnivån och detta är viktigt. Osram -lampor är ett lämpligt alternativ som kombinerar många betydande fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lite om märket

Osram -lampor har lett marknaden i mer än ett år, vilket är en utmärkt indikator och anledning att göra ett köp. Populariteten för dessa produkter beror på de högsta kvalitetsstandarderna och många års erfarenhet av det berömda tyska företaget Osram. Företaget fortsätter att utvecklas snabbt, för att införa moderna trender och nya tekniska ögonblick, med förtjänst att förvärva ett ökande antal beundrare av sina produkter.

Bild
Bild

Ett brett utbud av belysningsarmaturer uppdateras och förbättras systematiskt. För närvarande tillverkar företaget lampor för användning i vardagen, inom industrin och i bilar, samt tillverkning av utrustning för externt och internt bruk, specialdon för belysningsenheter.

Individer och juridiska personer kan köpa företagets produkter, partihandel och detaljhandel. På sin officiella webbplats presenterar företaget många idéer för utformning av lokaler och exempel på användning av Osram -produkter.

Det unika med kvaliteten framhålls av tillverkning av lampor för speciella ändamål - till exempel belysning för banor och för användning i medicinsk utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

De viktigaste tekniska egenskaperna hos lampor från Osram är inte begränsade till allmänt accepterade hushållsstandarder. Räckvidden för längd och diameter varierar inom olika gränser.

Som ett resultat kan ett antal fördelar med detta företags produkter särskiljas:

  • högsta kvalitet på enheter, inklusive externa egenskaper, tekniska indikatorer och en lång driftstid;
  • brett användningsområde - tack vare det stora utbudet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Osram tillverkar belysningsarmaturer av alla moderna typer. Förutom konventionella lampor med glödtråd kan konsumenterna köpa LED, lysrör, glödtråd, halogen och många andra energibesparande modeller.

Var och en av de listade sorterna kan ha flera ändringar - beroende på tillämpningsomfånget, vilket uttrycks i skillnader i fodralens form. Dessa kan vara element med en sfärisk eller päronformad glödlampa, små inbyggda enheter och massiva strålkastarkomplex.

Moderna kontrollmetoder inkluderar inbyggda styrenheter som gör att enheter kan kombineras med smarta hemkontrollsystem. Kategorin för bilbelysningsprodukter inkluderar signal- och indikatorlampor, förrätter, optik.

Det kompletta sortimentet av Osram -företaget har mer än 5 tusen varianter av modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glödlampor Osram - dessa produkter (i jämförelse med produkter från andra tillverkare) har mycket längre livslängd och bättre ljusstyrka. Populariteten för lampor av denna typ har nyligen minskat, detta beror på tillverkningen av alternativa (mer ekonomiska) alternativ, men företaget stoppar inte produktionen av sådana produkter.

Bild
Bild

Brett användningsområde halogenlampor på grund av deras tekniska data, en längre livslängd än vanliga glödlampor. De flesta halogenprodukter som Osram -sortimentet representerar har förmågan att dämpa - kontrollera ljusstyrkan, ha en mängd olika glödlampformar och basstorlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fluorescerande energisparlampa - denna typ är för närvarande på topp i popularitet bland konsumenter (på grund av dess effektivitet, som är perfekt kombinerad med kompakthet). Fördelen med sådana enheter är hög ljusstyrka med låg strömförbrukning. Lysande energibesparande element värms nästan inte upp under drift, därför kan de användas i armaturer med plastskärmar.

Denna typ av lampa har särskilda krav för bortskaffande, eftersom den innehåller kvicksilver.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED LED -belysare - denna kategori har det bredaste utbudet av produkter, eftersom det alltid är efterfrågat. Möjligheten att implementera många designidéer för skapande och design av olika inredningselement och rummet som helhet gör det särskilt efterfrågat bland konsumenterna. Osram diodlampor finns i olika modifikationer som kan matchas till varje belysningssystem.

På den tekniska sidan intar LED -system en betydande plats, eftersom de har god motståndskraft mot olika mekaniska påverkan och förbrukar den lägsta mängden elektricitet i hela företagets sortiment.

Bild
Bild
Bild
Bild

Filamentenheter - denna typ av elektrisk belysningslampa går inte att skilja från en glödlampa utåt, men i dessa enheter används en LED -glödlampa istället för en glödlampa. Sådana belysningsapparater kombinerar de positiva aspekterna av LED -moduler och glödlampor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urladdningslampor - en av de minsta ljuskällorna. Denna typ används inte för hushållsändamål, eftersom sådana enheter innehåller skadliga ämnen och kräver att vissa villkor för avfallshantering skapas. De är ganska ekonomiska, har en lång livslängd och utmärkt färgstabilitet.

Därför används Osram gasurladdningsbelysningsanordningar huvudsakligen för utställningar i försäljningsområden, som belysning för arenor och alla typer av stativ, och kan användas i industriella och offentliga byggnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specialanordningar - denna kategori av Osram-produkter inkluderar enheter för bio- och fotografiska laboratorier, infraröda lampor, stora gatubelysningsenheter, projektionssystem.

Osram Night Breaker -lampor är kvalitetsljuskällor i bilar som ger utmärkta testresultat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urval av lampor för hemmet

Sortimentet och bredden av tekniska egenskaper hos moderna lampor tvingar dig till ett genomtänkt tillvägagångssätt när du väljer dessa produkter. Det är inte utan anledning som man tror att korrekt organiserad belysning av ett bostadsutrymme är nyckeln till invånarnas välbefinnande, och när vissa tekniska parametrar för enheter beaktas är detta också en möjlighet att spara familjens budget. När du väljer är det viktigt att inte bara gå från priskategorin, eftersom billiga produkter är ömtåliga och har betydande nackdelar.

Det omisskännliga valet är att iaktta ett rimligt förhållande mellan priset och de tekniska egenskaperna hos enheterna.

Bild
Bild
  • En av de viktigaste tekniska parametrarna är enhetens ström för belysning (elförbrukning). I vardagen har de använda enheterna en effekt på 40 till 100 watt. Energisparande lysrör och LED-lampor förbrukar 5-10 watt.
  • Nästa viktiga parameter är ljusflödeskvalitet vars måttenhet är lumen, Lm (lm). Ju högre förhållandet lm per watt, desto bättre ljusöverföring.
  • Färgtemperatur - denna egenskap påverkar direkt psyket och humöret hos en person, det mäts i Kelvin. Ju lägre värde desto mer gulaktigt har ljuset.
  • Livstid - en viktig parameter som bestämmer tillförlitligheten och den ekonomiska nyttan av belysningsanordningen, mätt i timmar.

När du väljer är det nödvändigt att ta hänsyn till designfunktionerna och basens storlek.

Bild
Bild

Recensioner

Ägarna till alla produkter från detta företag lämnar många positiva recensioner om produkterna - enligt olika kriterier. Bland dem - hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet, många nämner utseendets originalitet. Mest nöjda är bilister som noterar Osrams ljuskällors utmärkta kvalitet och hållbarhet, som inte förlorar sina ursprungliga egenskaper under drift.

Det finns recensioner där köpare klagar över att vissa lysrör inte fullbordar de garanterade tiderna. Men detta beror på felaktiga driftsförhållanden: frekvent på-av och spänningsfall i nätverket.

Den ganska höga kostnaden är en av få nackdelar med sådana belysningsarmaturer, men denna nackdel motiveras av den övergripande kvaliteten och goda prestandan.

Du kommer att lära dig mer om Osram -lampor i följande video.

Rekommenderad: