Garland-utkant: Nyårs Flimrande Gata Vit Och Färgad LED-modell Med En Styrenhet För Husets Fönster

Innehållsförteckning:

Video: Garland-utkant: Nyårs Flimrande Gata Vit Och Färgad LED-modell Med En Styrenhet För Husets Fönster

Video: Garland-utkant: Nyårs Flimrande Gata Vit Och Färgad LED-modell Med En Styrenhet För Husets Fönster
Video: How To Fix Flickering LED Ceiling Lamp 2024, April
Garland-utkant: Nyårs Flimrande Gata Vit Och Färgad LED-modell Med En Styrenhet För Husets Fönster
Garland-utkant: Nyårs Flimrande Gata Vit Och Färgad LED-modell Med En Styrenhet För Husets Fönster
Anonim

Idag är sortimentet av kransar så stort att du kan "gå vilse" i det. Valet av konsumenter är ett stort utbud av olika produkter, från enkla till icke-standardiserade. Några av de mest populära och estetiska är moderna fransgarlander. Det är värt att överväga vilka sorter de är indelade i och hur de måste väljas korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Fransgarlanden är annorlunda. Det är uppdelat efter olika kriterier. Du bör bekanta dig med dem för att förstå vilken produkt som är rätt för dig. Först och främst kan alla kransar delas in efter typ av mat i sådana typer som:

  • soldriven;
  • ansluten till konventionella batterier;
  • drivs av ett hushållsnätverk på 220V.

Produkter som drivs av solpaneler och enkla batterier är helt fristående. De behöver inte vara anslutna till nätverket. Idag är solalternativ mycket populära, som på dagtid, med hjälp av speciella fotoceller, ackumulerar en laddning från solen, och på natten börjar de lysa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glödtyper

Som regel är sådana dekorationer utrustade med hållbara och ekonomiska LED -lampor. Sådana element är dyra, men de betalar enkelt ut den höga kostnaden med sina prestandaegenskaper. Lysdioder i dekorativa fransar kan vara statiska, dynamiska eller flimrande. Det är värt att titta närmare på typerna av glöd.

I populära exemplar med flimmer (blixtkransar) alla lampor tänds och släcks med en viss växling, till exempel var 5: e från en gren. Den angivna ljuseffekten kan uppnås med en speciell mikrokontroller utan att behöva installera hjälpkomponenter i det elektriska systemet.

Ungefär 15% av lamporna i en sådan krans kommer att lysa med intermittent ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det enklaste är standarden statiska alternativ … I dem lyser alla lampor konstant - det finns inga ytterligare ljuseffekter. Normalt köps dessa produkter för heminstallation. De används för att belysa interiörer.
  • Produkter där flera lägen används samtidigt kallas Multi-chasing … Vanligtvis kommer de med en uppsättning kontroller som låter dig byta vissa lägen.
  • Ett läge som kallas Kameleont är ett färgspel av ljus. Denna effekt liknar mycket att ändra färgerna på en kameleontskinn - därav namnet på läget.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillämpningsområde

Girlander i form av fransar skiljer sig också åt inom sitt tillämpningsområde. De används både som interna och externa enheter.

Gata

Fransgarlanden används ofta för att dekorera stadsbyggnader. Dess utbredda användning beror inte bara på det fantastiska utseendet, utan också på dess höga tillförlitlighet och enkel installation. Många människor vänder sig till sådana belysningsdekorationer när de inreder sina hem. Naturligtvis spelar mestadels sådana produkter rollen som nyårstillägg. Gatukanten består av en lång tråd som är mycket flexibel. Det är på den som lysdioderna sitter.

En sådan krans visar sig vara frostbeständig - den är inte rädd för nederbörd eller låga vintertemperaturer . Varje LED utomhuslampa är utrustad med ett reflekterande lock som inte bara skyddar ljuskällorna utan också ökar deras ljusstyrka. Som regel är skalet av utomhusprodukter gjorda av gummi, transparent silikon eller PVC - dessa material är inte rädda för negativa yttre faktorer. Friliggande gatubelysning kan också fungera i olika lägen. Statiska modeller är oftast fixerade vid ingången till bostaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hem

Fransgarlanden kan också användas för att dekorera hemmet. Vanligtvis adresseras deras installation före kvällen på olika helgdagar. Tack vare lysdiodernas ljusa sken skapas en unik festlig atmosfär i rummet.

Hembelysningssystem kommer också med en liten kontroller. I ett statiskt tillstånd lyser de helt enkelt, och under förhållandena för ett visst läge kan de flimra, blinka eller flimra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Det finns två varianter av den lysande fransen till salu

  • Monokrom version är utrustad med LED -ficklampor lyser i en färg. Sådana alternativ ser inte sämre ut än flerfärgade. Mycket ofta hänger de på olika byggnader, vilket resulterar i att deras fasad bokstavligen "kommer till liv". Det kan finnas många alternativ för enfärger, men de vanligaste är blå, rosa, vit, grön, blå, röd, gul.
  • Flerfärgade produkter kompletteras med en mängd olika dioder i olika färger . Sådana produkter ser också mycket imponerande ut och lockar mycket uppmärksamhet. Färgkombinationer kan variera. De kan kombinera 2 eller fler färger. Tillsammans med vackra ljuseffekter ser dessa kransar bara fantastiska ut.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Trots att en fransgarland är en vanlig och prisvärd produkt, bör den fortfarande väljas mycket noggrant för att inte stöta på en produkt av låg kvalitet (och det finns många av dem till salu idag). När du letar efter en lämplig belysning är det lämpligt att uppmärksamma flera primära kriterier.

  • Välj endast produkter tillverkade av högkvalitativa material. Så dekorationernas plastfodral måste vara pålitliga och starka, särskilt när det gäller frostbeständiga alternativ utomhus. Om du försummar detta kriterium kan plasten i kransen spricka och skada lysdioderna.
  • En viktig parameter för den valda kransen är dess längd. Standardstorlekarna är från 5 till 20 m. I vissa butiker kan du hitta mer imponerande exemplar, vars längd är 50 m.

För att välja ett lämpligt alternativ måste du mäta basen på vilken du planerar att hänga den lysande fransen. Det är lämpligt att köpa belysning med en liten marginal.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om du letar efter en krans för utomhusinstallation, bör du definitivt fråga om dess fuktbeständighet. Modeller som fungerar korrekt vid låga temperaturer och atmosfärisk nederbörd är markerade med bokstäverna G och R. Vanligtvis anges dessa beteckningar på märkesförpackningen med belysning. Om lådan innehåller bokstaven N betyder det att dekorationen inte är avsedd att användas utanför hemmet.
  • Inspektera alla trådar och anslutningar i kransen innan du köper den. Dessa delar får inte skadas eller bucklas. Lysdioder måste anslutas till basen samvetsgrant. Om du märker att lamporna på kransen är lösa och inte håller särskilt hårt, är det bättre att vägra köpet - en sådan dekoration kommer inte att vara länge.
  • Det är viktigt att uppmärksamma märkesförpackningen med en krans. Den ska inte vara skrynklig eller allvarligt skadad. Sådana defekter kan tyda på felaktig lagring och transport av produkten. Under sådana förhållanden kan inte bara förpackningen lida, utan också själva kransen. För att inte ta risker bör du inte köpa sådana modeller.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bestäm i förväg vilken typ av ljuseffekt du vill få från de köpta lamporna. I butiker kan du hitta en mängd olika alternativ - från statisk till blinkande. I det här fallet är valet bara ditt. Du måste bara se till att det alternativ du väljer inte kommer att orsaka irritation.
  • Försök att bara välja märkesrandiga kransar. I detta fall minimeras risken för att förvärva en lågkvalitativ och kortlivad produkt. Naturligtvis kommer den här modellen troligtvis att kosta mer, men den kommer inte att orsaka problem och kommer att glädja andra med sin ljusa utstrålning under lång tid.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

En spektakulär krans i form av en frans är en av de mest populära utsmyckningarna idag. Det installeras på kvällen till olika helgdagar, hängde på väggarna i vissa institutioner vid invigningen eller årsdagen. Dessa alternativ är bra för att dekorera lägenheter och privata hus. Dessutom kan du hänga dem både ute och inne. I båda fallen kommer bostaden till liv och börjar leka med nya färger. Det är värt att överväga några estetiska miljöer där denna vackra belysning är närvarande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fransgarlanden är en utmärkt lösning för att dekorera ett privat hus av trä. Mot bakgrund av naturmaterial ser sådan belysning särskilt attraktiv och ljus ut, och det kan vara både svartvita och flerfärgade modeller. Som regel hängs lampor längs takets kant. Vissa användare går längre - täcker hela taket med LED -lampor. Så att den personliga tomten inte verkar tråkig och tom mot husets bakgrund kompletteras den också med kransar. De kan hängas på staket, staket och små träd (om sådana finns).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

LED -fransar ser bra ut som inredning. Sådan belysning representerar inte alltid ett stort föremål med långa fallande detaljer. Denna krans kan mycket väl vara kompakt och snygg - det här är de alternativ som är perfekta för små rum. De kan till exempel dekorera fönster, höga möbler (byråer, garderober). I sådana miljöer är det också tillåtet att hänga både monokroma varma och färgade strukturer. Oftast hänger fransarna inför nyårshelgen, men det kan naturligtvis installeras utan anledning - allt beror på ägarnas önskemål.

Fallande kransar, dekorerade med stjärnor i olika storlekar, ser original och fräscha ut i interiören . De kan vara mycket små eller stora. Stjärnorna kan kompletteras med snöflingor. Oftast hänger denna intressanta belysning på fönster och över gardiner. Tack vare denna inredning är interiören ljusare, mer avslappnad och elegant.

Rekommenderad: