Tiny Love Nattlampa (19 Bilder): Fördelarna Med Mobiler Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Tiny Love Nattlampa (19 Bilder): Fördelarna Med Mobiler Och Andra Modeller

Video: Tiny Love Nattlampa (19 Bilder): Fördelarna Med Mobiler Och Andra Modeller
Video: LED Make-up mirror 2024, April
Tiny Love Nattlampa (19 Bilder): Fördelarna Med Mobiler Och Andra Modeller
Tiny Love Nattlampa (19 Bilder): Fördelarna Med Mobiler Och Andra Modeller
Anonim

Med bebisens ankomst i huset förändras föräldrarnas liv. Det är helt knutet till ett litet mirakel, till dess behov och utveckling. Barnet kräver ökad uppmärksamhet för sig själv, så föräldrar måste köpa viktiga leksaker som hjälper till att utvecklas och kommer att bli de första älskade hjälparna. Det behöriga valet av leksaker som hjälper till att utveckla barnet är ett av de viktiga besluten som fattas av föräldrarna under den period då barnet börjar lära sig om världen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Några av de första leksakerna som är nödvändiga för ett barns liv och utveckling är nattlampor och mobiler. Det finns många märken som tillverkar varor till de små. Men i den här artikeln tar vi en titt på varumärket Tiny Love. Det är ett israeliskt varumärke som strävar efter innovation och originalitet.

I de allra första månaderna reagerar spädbarn på ljuden och föremålen runt dem, de börjar studera världen runt dem med alla sina sinnen, lyssnar på ljud, försöker röra vid det de ser framför dem. Det är därför de första mobilerna och nattlamporna är så viktiga. Tiny Love -företaget tillverkar både separata sänglampor och universella transformatormodeller.

Bild
Bild

Magisk lampa

Denna mångsidiga mobila nattlampa har följande fördelar:

  • Enkel montering och användarvänliga instruktioner. Det blir inte svårt för föräldrar att montera alla delar av mobilen och installera den på spjälsängen.
  • Säkerhet. Högkvalitativa och pålitliga fästelement hjälper till att fixa mobilen ordentligt på spjälsängen, utan rädsla för att den ska falla.
  • Funktionalitet. Den här mobilen är samtidigt en nattlampa, en projektor, en musikalisk leksak och en klassisk mobil samtidigt.
  • Utförande. Det finns ljusa detaljer och kardborreleksaker av hög kvalitet med möjlighet att ändra dem. Barnet kommer gärna att röra vid dem och nå dem.
  • Melodiöshet. Denna enhet har 3 kategorier av inbyggd melodi. Det finns vaggvisor, naturljud och klassiker. Det finns cirka 30 melodier totalt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna modell är bekväm eftersom första gången, medan barnet behöver se ljusa rörliga föremål framför sig, det fungerar helt monterat . När du använder en mobil kan du stänga av musiken, men slå på projektorn med stjärnorna, så leksakerna kommer att rotera i svagt ljus och få barnet att somna.

När barnet slutar intressera sig för mobilen, den kan förvandlas till en bekväm barns nattlampa … För denna modell tas bågen bort och kupolen installeras direkt på blocket. Projektorn av den här modellen kastar utskjutningar av stjärnor i taket, liksom bilder på djur som används i inredningen av mobilen. Det här är apor, ugglor och hästar. Ett stort plus är att spela alla melodier i rad i 30 minuter. Föräldrar behöver inte oändligt ändra melodierna och störa den sovande bebisen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med denna pedagogiska leksak är dess mångsidighet. Under de första månaderna kommer det att glädja barnet som en musikalisk mobil, och sedan kommer det att bli en favorit nattlampa med bilden av favoritdjur.

Bild
Bild

Fördelar med att använda en mobil nattlampa:

  • Hörselutveckling.
  • Utveckling av motorik.
  • Ger begreppet dag och natt, lägger barnet i sängen.
Bild
Bild

Dag och natt

Denna nattlampa är lämplig för barn från sex månader, den presenteras i form av en färgglad barn -TV, inuti vilken det finns en värld full av djur och växter. Nattljuset fungerar i två lägen. I "dag" -läget visas solen på himlen och den magiska dammen lyser med ljus, varifrån färgglada fiskar hoppar ut. När du aktiverar "natt" -läget lyser stjärnor på himlen. I båda lägena rör sig djuren inuti och lockar barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keith Cody

Denna bärbara projektor nattlampa är utformad i form av en blå eller rosa val. Kattungen omger barnet med lulling sevärdheter och ljud. Nattlampan är fäst vid sängen eller placerad på sängbordet. I hans arsenal finns det 2 ljudlägen - melodier och "vitt" brus som är lugnande och avslappnande. "Vitt" buller är ljudet av bränningen, ljudet av vågor, stänk av vatten och kall från sälar och måsar.

Nattljusets design gör att du kan vända och luta det, rikta projektionen till olika ytor. Projektorn visar bilder av sjöhästar, sköldpaddor, sol, fisk, segelbåt och krabba. Kombinationen av bilder och lugnande melodier slappnar av och lugnar, vilket inte bara ger barnet en söt dröm, utan också underhåller under de vakna timmarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner för användning:

  • Bilder och projektioner utvecklar observationskunskaper.
  • Ljud och melodier utvecklar hörsel.
  • Barnet lär sig somna utan föräldrar.
  • Barnet får den första idén om förändringen av dag och natt.
Bild
Bild

Boom-Box

Under de första månaderna kommer denna leksak att underhålla barnet som en klassisk musikalisk mobil med belysning och en projektor, som utvecklar barnets syn och motorik. När barnet sedan växer upp lite, blir leksaken till en favorit nattlampa med mjuk belysning och en mild melodi, som kommer att vagga barnet och eskortera honom till drömvärlden.

Men det mest intressanta är att när barnet börjar gå och leka kommer du att presentera honom för den första Boom Box i hans liv. med tangenter och 15 melodier . Du kan redan ta en sådan bandspelare en promenad på gården och lyssna på musik med vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att köpa en av de listade nattlamporna hjälper du ditt barns utveckling och ingjuter i honom hans första musiksmak.

Rekommenderad: