Garland På Batterier: Nyårets LED -modeller I Form Av Lugg Och Droppar, Trådlösa Alternativ Från Glödlampor

Innehållsförteckning:

Video: Garland På Batterier: Nyårets LED -modeller I Form Av Lugg Och Droppar, Trådlösa Alternativ Från Glödlampor

Video: Garland På Batterier: Nyårets LED -modeller I Form Av Lugg Och Droppar, Trådlösa Alternativ Från Glödlampor
Video: If It Were Not Filmed No One Would Believe It 2024, April
Garland På Batterier: Nyårets LED -modeller I Form Av Lugg Och Droppar, Trådlösa Alternativ Från Glödlampor
Garland På Batterier: Nyårets LED -modeller I Form Av Lugg Och Droppar, Trådlösa Alternativ Från Glödlampor
Anonim

Det är svårt att föreställa sig det nya året utan starkt ljus av kransar på julgranar och i skyltfönster. Glada ljus pryder träden på gatorna, husens fönster och trådfestiga installationer. Utan lysande kransar finns det ingen känsla av en semester som föreställer mirakel och förändringar till det bättre. Detta är det första som varje familj köper inför jul och nyår. Det finns inte många kransar. Därför är de inte bara placerade på julgranen, utan hänger också överallt så att på kvällen störtar allt runt omkring i hundratals "eldflugors" glada glöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Girlander kan inte ha brister om det är en högkvalitativ fabriksprodukt, tillverkad i enlighet med alla säkerhetsstandarder. Sådana lampor kommer inte att överhettas och kommer inte att bränna ett vackert julgran tillsammans med huset där det står. De kan hängas på gardiner, placeras på väggar och göras till ett slags lampor. En fast krans kan brinna hela natten utan att värma upp eller avge en giftig lukt. Men du behöver bara köpa den i stora butiker, specialavdelningar, där de ger garantier och certifikat för sådana produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna med produkter av låg kvalitet inkluderar följande:

  • snabb utbrändhet av glödlampor;
  • omöjligheten att byta ut en utbränd glödlampa mot en liknande, men fungerar;
  • uppvärmning av glödlampor;
  • lukten av smältande ledningar från en krans som är ansluten till nätverket under lång tid;
  • frekventa störningar i luminescenslägesjusteringsenheten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Feststämningen kommer att förstöras om den köpta kransen visar sig vara kinesiska konsumentvaror av låg kvalitet. Du bör inte spara på ett sådant köp, för det kommer att kosta dig mer när du måste köpa en ny krans snart. Och om du har mycket otur, då ett nytt träd i en ny lägenhet.

Bild
Bild

Visningar

Girlander är indelade i två typer: inomhus och utomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det kommer inte att vara svårt att välja en pålitlig lysande dekoration om du vet vad kransar är efter typ och design

Den traditionella julgransgirlangen är några meter tråd, besatt med små lökar. LED -lampor börjar sitt invecklade ljusspel, så snart du ansluter kransen till nätverket. För att till fullo njuta av överflödet av lampor köper de en modell med en lägesomkopplare. Ett tryck på en knapp - och de springer sedan längs nålarna och reflekteras i varje färgbländning. De fryser på plats, får långsamt färg, ljusare och ljusare. Detta färgspel tilltalar själen och ögonen inte bara för barn utan även för vuxna.

Bild
Bild

Girlander är indelade inte bara i utformningen av lökar och nyanser för dem, utan också efter typer:

  1. Juldekoration med minilökar, känd sedan barndomen . Skiljer sig i enkel design och låg kostnad. Skapar en trevlig glöd och mysighet. Minus - frekventa driftstopp och energiförbrukning.
  2. Lysdiodkrans (LED) . En modern produkt gjord av små lökar med många fördelar. Det värms inte upp, det används under lång tid (upp till 20.000-100.000 timmar). Fördelarna med att använda den är uppenbara - strömförbrukningen är tio gånger mindre. Dessutom är en sådan krans inte rädd för fukt och den är mycket hållbar. Priset på produkten är inte för högt. Men ett sådant köp kommer att pågå mer än en högsäsong utan problem.
Bild
Bild
Bild
Bild

I moderna kransar används tre typer av trådar: gummi, silikon och PVC. De två första materialen kännetecknas av sin höga hållfasthet, fuktbeständighet och motståndskraft mot yttre väderförhållanden.

Silikontråd används i lyxiga kransar . De får användas i frost med temperaturer upp till -50 grader och hög luftfuktighet.

PVC -tråd används i budgetmodeller. De fungerar inte vid temperaturer ner till -20 grader, men de tolererar inte alltid fukt. De används som dekorationer för kontors- och heminredning, utomhus lusthus och markiser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typ av mat

Alla känner till enheten i form av en elektrisk nyårsgarland som drivs från elnätet. Det räcker med att bara sätta in kontakten i uttaget, så att de piggna lamporna "kommer till liv" i lamporna. Men inte alla förhållanden är lämpliga för deras funktion. Till exempel, utan elektricitet, skulle en sådan krans aldrig bli en dekoration.

En autonom analog av en krans, driven av batterier, kommer att rädda . Trådlösa kransar är mobila och har olika design. Dessa två stora fördelar har gjort dem till den bästsäljande produkten i denna kategori. På vinterdagar före semestern sopas trådlösa kransar i form av regn, nät, stora bollar och små istappar från förrådshyllorna med paket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Det finns faktiskt aldrig många kransar. Det finns alltid något att dekorera med dem i ditt hem, kontor eller på din egen bakgård. Den lysande kanten av miniatyr -lysdioder ser spektakulära ut på husens fönster, hängande från taklisterna, valv, dörröppningar och karnappfönster i lusthuset. Den används för att dekorera tråkiga väggar och dekorera grindar. Små lampor, som busiga droppar, kastar vacker bländning på allt som finns i närheten, vilket gör ett välbekant utrymme till en slags diskoklubb. Detta skapar en stämning, vars namn är "festligt"!

Nyårsgirlanger hängs på möbler, även när det fortfarande är många månaders väntan innan nyår . De är ekonomiska och kan glädja sig året runt och fyller vanliga kvällar med underbara känslor. Stjärnor eller blommor, julgranar eller snöflingor - barn älskar såna dekorationer på lökar så mycket att de inte delar med dem på länge efter vinterlovet.

Detta är ett underbart ekonomiskt alternativ till ett nattljus. Och en gardin av små LED -lampor kan omsluta familjesängen i en mystisk flimmer. Detta kommer säkert att lägga till nya anteckningar i äktenskapslivet. Romantiskt regn vid sängen låter dig inte somna utan en portion passionerad kärlek till ett kärleksfullt par.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är en sådan liten droppe lycka som förvandlar känslor till ett hav av passioner. Samtidigt behöver du inte betala stora räkningar för förbrukad el. Sådan romantik kommer att kosta en slant. Och hans minne kommer att förbli som ett värdefullt bagage av minnen.

Gatubelysningen är älskad inte bara av familjer och på fester . Ägare av hotell och butiker, krögare och kaféchefer älskar att dekorera sina fastigheter med dem. Fler besökare kommer till "ljuset" och antalet stamkunder ökar.

När du väljer en krans för utomhusbruk måste du stanna vid en med en IP -nivå (skydd mot damm och fukt) på minst 23.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också många användningsområden för enkla men funktionella girlandstrådar. Inte bara den traditionella utsmyckningen av julgranen, utan även inredningen av pelare, golvlister, backar. Det är bekvämt att skapa mönster, dekorera vaser, grangrenar, julkransar med sådana band med många lökar.

Bild
Bild
Bild
Bild

En liknande stil demonstreras av kransgardiner. De består av glödlampor, effektivt hängande och skimrande med alla regnbågens färger. De skiljer sig åt i den visuella effekten av "smältning". Den speciella glansen skapar ett obeskrivligt ljusspel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Girlyadna Duralight . Det invecklade namnet är inte känt för alla, men i själva verket är det en transparent flexibel sladd, inuti vilken lysdioder eller mini-glödlampor är placerade. Hela inskriptioner av en gratulation eller romantisk karaktär läggs ut från den. Vattenbeständighet och motståndskraft mot olika temperaturer gör denna konstruktion den mest lämpliga för utomhusinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Underbar Beltlight Lighting . Två- eller femkärniga flexibla kablar med LED-lampor i vitt, blått, gult, grönt eller andra färger. Låg energiförbrukning med fantastisk visuell effekt. Det används för att dekorera parker, stadsbroar, höghus. Med hjälp av sådana enheter förvandlas vanliga gator till fantastiska världar där du börjar tro på ett mirakel och jultomten.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Statodynamisk ljus krans - fyrverkerier av ljus, jämförbara med riktiga fyrverkerier. De flerfärgade strålarna från lysdioderna blinkar så vackert att du vill titta på dem i timmar. Till skillnad från pyroteknik är de dessutom helt säkra.
  • Musikaliska kransar . En hit av alla semestrar som är förknippade med musik och roligt. Tänk dig att lamporna blinkar i synkronisering med ackorden på ditt internationella favoritspår Jingle Bells! För inte så länge sedan var det ett system som var ganska svårt att använda, men nu säljs modeller som enkelt kan styras från en iPhone eller en fjärrkontroll.
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Hur länge ska man köpa en krans? Om vi pratar om den traditionella trådmodellen är det bättre att ta en längd tre gånger granens höjd. För varje 1 meter ved behövs upp till 300 glödlampor eller hälften så många lysdioder. Även om alla standarder är villkorade här. Alla är fria att bestämma vad som är mer lämpligt för gatan, och vilken design som kommer att dekorera heminredningen i en festlig anda. Fokusera endast på dina preferenser, med hänsyn till medel, väderförhållanden och önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Exempel på design inkluderar skyltfönster, bilder på Internet eller till och med bilder av julfilmer. Fönster med "smältande istappar" ser festliga och ovanliga ut. Den grå garagefasaden blir levande under LED -rutnätet. Ditt vardagsliv förändras till ett festligt mirakel om du klär det med färgglada lampor.

Rekommenderad: