Dörrar "Sophia" (69 Foton): Skjutbara Inre Dolda Dörrar, Fällbara Mönster "bok", Kundrecensioner 2021

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Sophia" (69 Foton): Skjutbara Inre Dolda Dörrar, Fällbara Mönster "bok", Kundrecensioner 2021

Video: Dörrar
Video: Doll House SURPRISE Disney Princess Angry Birds Sophia Tinker Bell SpongeBob Frozen Elsa 2024, April
Dörrar "Sophia" (69 Foton): Skjutbara Inre Dolda Dörrar, Fällbara Mönster "bok", Kundrecensioner 2021
Dörrar "Sophia" (69 Foton): Skjutbara Inre Dolda Dörrar, Fällbara Mönster "bok", Kundrecensioner 2021
Anonim

Dörrar skyddar för närvarande inte bara lokalerna från oinbjudna gäster och kyla, de har blivit ett fullvärdigt inslag i interiören. Detta är det första vi ser innan vi går in i rummet. Fabriken för tillverkning av dörrar "Sofia" har arbetat i denna riktning länge och är redo att erbjuda ett brett urval av dörrar och skjutstrukturer av god kvalitet och till rimliga priser.

Bild
Bild

Fördelar

Sofia -märket är allmänt känt, dess produkter är mycket efterfrågade. Företaget har varit verksamt sedan 1993 och förbättras ständigt i den valda riktningen. Dörrarna till Sofia -fabriken uppfyller alla kvalitetsstandarder och har ett antal fördelar jämfört med konkurrenterna:

  • Det största utbudet av innerdörrar och skiljeväggar;
  • Kvalitetsbeslag från Italien och Tyskland;
  • Anständigt utseende;
  • Miljövänliga material;
  • Original design;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Byggsäkerhet;
  • Godtagbart pris;
  • Bra ljud- och värmeisolering;
  • Möjlighet att välja vilken glidstruktur som helst;
  • Det finns en rad brand- och fuktbeständiga dörrar.
Bild
Bild

Vilket är bättre?

Sofias mest slående konkurrent är Volkhovets -företaget, som också har funnits på marknaden i över 20 år. Eftersom båda fabrikerna producerar dörrar i samma priskategori, måste du studera deras ägares recensioner när du väljer ett visst företag.

Eftersom utseende och design snarare är en smaksak kommer vi att gå vidare till praktiska råd om val av innerdörrar, baserat på produktens huvudkvaliteter:

  • Fyllning . Båda företagen tillverkar dörrar med bikakefyllning, men bara Volkhovets har ett modellserie av massivt trä, Sofia använder bara faner.
  • Beläggningar . Sophia gör den övre beläggningen av dörrar med faner, laminat, laminat, cortex, siden och lack, och färgpaletten är så mångsidig att du kan välja vilken nyans som helst och till och med applicera ett mönster från väggen. Du kan också göra dörren med en annan beläggning på varje sida. Så, till exempel, från kökssidan är dörren vit, och från sidan av korridoren är den blå. På Volkhovets är endast faner möjligt och varje modell tillverkas i en specifik färg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Laguppställningen . Sophias är smalare, men mer varierad.
  • Konstruktioner . Båda fabrikerna arbetar inte bara med tillverkning av svängdörrar, utan arbetar också med att skapa nya former i rymdorganisationen och stora möjligheter inom inredning. Men några av Sophias konstruktionsstrukturer har inga analoger. Till exempel systemet "Magic" eller "Inside the opening".
  • Hållbarhet och slitstyrka . Enligt detta kriterium är recensionerna motsägelsefulla. Någon har använt produkterna från ett av företagen länge och har inga klagomål, medan andra tvärtom är missnöjda med produkterna. Dessutom är andelen i genomsnitt densamma för båda företagen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Dörrar är sista handen efter stora renoveringar i rummet, men det är han som antingen betonar idéerna om inredningen eller ändrar dem radikalt. Sofia -företaget hjälper dig att reda ut denna svåra fråga. Tack vare ett brett utbud av in- och ytterdörrar hittar alla en lämplig modell för sig själva.

Innerdörrar skiljer sig åt i stil, design, färg, egenskaper, design, material från vilket de är gjorda.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller entrédörrarna kan även Sofia -företaget tillgodose alla önskemål.

När du väljer en entrédörr styrs alla av flera principer:

  1. Tillförlitlighet av konstruktion;
  2. Känslan av trygghet som den ger;
  3. Ljudisolering;
  4. Extern attraktivitet;
  5. Systemets förmåga att hålla ut damm och drag;
  6. Brandmotstånd.
Bild
Bild

Genom att göra ett val till förmån för företaget "Sofia" kommer varje punkt i planen att uppfyllas.

Företaget tillverkar högkvalitativa, miljövänliga metalldörrar som uppfyller alla nödvändiga krav. Produkten består av två stålplåtar 2-3 mm tjocka, fästa vid varandra med en särskilt stark ram, utrymmet mellan dem är fyllt med filt, mineralull, tallbalkar, som har utmärkta ljudabsorberande egenskaper.

Kunder som har valt ytterdörrarna till fabriken i Sofia svarar positivt på sitt köp.

Svängdörrar, enkla och dubbla dörrar anses vara populära när det gäller design, men i denna fråga har Sofia -fabriken flyttat till en ny nivå, förbättrat mekanismen och skapat en ny form.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Företagets ingenjörer har utvecklat unika skjutsystem som sparar utrymme, låter dörrar öppna och stänga tyst, fungera smidigt och enkelt och se vackra och estetiskt tilltalande ut.

Sådana system inkluderar:

  • " Kompakt " -vid utvecklingen användes en sväng-och-glidmekanism. I det ögonblick som dörren öppnas, fälls duken på mitten och glider nära väggen;
  • " Inuti öppningen " - du kan använda 2, 3 eller 4 dukar från vilken samling dörrar som helst viker in en kaskad efter varandra och öppnar passagen till rummet;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Magi " - processen med att öppna och stänga liknar arbetet med garderobsdörrar, den enda skillnaden är att guiderna och alla mekanismer är tillförlitligt dolda från syn och duken verkar glida genom luften;
  • " Pennskrin " - vid öppning "går" dörren in bokstavligen inuti väggen och försvinner där;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Mysterium " - duken glider längs väggen längs en knappt märkbar guide ovanför öppningen;
  • " Poto " - systemet liknar klassiska svängdörrar, men en sådan dörr rör sig inte från gångjärnen på kassan, utan på grund av den unika roterande mekanismen, som utvecklades av fabriken;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Kupé " - det klassiska systemet med fackdörrar, men unikt dekorerat med en speciell låda och tillverkad med en speciell teknik;
  • " Bok " - vid öppning fälls dörren till hälften som ett dragspel inuti öppningen och rör sig åt sidan med en liten rörelse.
Bild
Bild
Bild
Bild

I allmänhet är alla hopfällbara vikstrukturer mycket pålitliga, hållbara och praktiska, de är ett utmärkt alternativ till de irriterande svängdörrarna på konventionella gångjärn. Rekommenderas för älskare av allt unikt och exotiskt.

Material (redigera)

Sofia -företaget erbjuder ett brett utbud av material som används för att skapa dörrmodeller. Den inre fyllningen är huvudsakligen faner, men den yttre finishen presenteras för varje smak - siden, cortex, laminat, faner, lack.

Siden är ett pulver som speciellt appliceras, främst på en metallbas, tack vare vilket produkten blir mer hållbar och slitstark. Cortex är ett slags artificiellt skapat faner, bara mer hållbart, det ändrar inte sina egenskaper med tiden, till skillnad från naturlig faner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lacken har en speglad yta, denna teknik kommer att återspeglas i modern högteknologisk design. Allt material är miljövänligt, genomgår särskild bearbetning och genomgår en speciell applikation för att produkten ska fungera så länge som möjligt och glädja ögat.

Fabrikens produktserie innehåller modeller både i helglas och med glaselement. Fabriken erbjuder många lösningar för att välja en nyans av en sådan modell: ren transparent, med en "brons" effekt, svart, grå, sand, vit, grå, matt eller spegel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Färgsortimentet av dörrar som erbjuds av Sofia -fabriken är praktiskt taget obegränsat. Naturtoner kommer harmoniskt att passa in i den klassiska designen: från ljusbruna till mörka nyanser. Vita, blåaktiga, mattgråa och glansiga färger är lämpliga för moderna lägenheter i loftstil. Det finns målbara dörrar.

För designlösningar kan dörrar i olika färger från olika sidor bli positivt överraskade: till exempel i sovrummet är det lugnt beige, och samma dörr från korridorsidan är mörkbrun eller prickig röd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dörrblad har som regel standardstorlekar: 600x1900, 600x2000, 700x2000, 800x2000, 900x2000. Sofia-fabriken kan producera icke-standardiserade dukar 1 meter breda och höga dörrar upp till 2,3 meter från Original- och Rainbow-kollektionerna. Bladets tjocklek är 35 mm, dörrarna är oregelbundna.

Dessa parametrar bör inte försummas. Om lådan inte får plats i dörröppningen måste du drabbas av vissa ekonomiska kostnader för rivning av en del av väggen. Och om dörröppningen är för stor måste du köpa tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Modeller i klassisk stil är alltid populära. Konsumenten är van vid det och är redo att återvända till klassikerna om och om igen. Sophia -fabriken har moderniserat detta tillvägagångssätt genom att skapa en rad dörrar i neoklassisk stil, som förkroppsligar dem i Classic- och Bridge -kollektionerna. Det finns också helt blinda dukar, samt dukar dekorerade med glas.

Den skandinaviska stilen i interiören blir allt populärare, kännetecknad av linjernas svårighetsgrad, färgens renhet (kalla nyanser råder) och funktionalitet. Sophia har utvecklat en hel serie dörrar tillägnad denna stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av utsökt design erbjuder företaget att uppmärksamma kollektionen "Skyline" och "Manigliona". Den första är gjord i ett helt unikt koncept med takdörrar. Det ser elegant, fräscht, men samtidigt fundamentalt och konceptuellt ut.

För anhängare av antik dekorativ efterbehandling har Sofia -fabriken skapat Light -kollektionen i en vintagestil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kontrastlösningar, linjernas svårighetsgrad, konsekvent färg på väggarna, förgyllda, blanka och läderelement är de främsta kännetecknen för den mjuka lyxstilen. Anhängare av denna stil i inredningen bör rikta uppmärksamheten mot dörrarna till Sofia -fabriken från Crystal and Rain -kollektionerna.

Företagets flaggskeppsprodukt är osynliga dörrar. Avancerade designers älskar detta sätt att dekorera entréöppningar och experimentera med "osynliga" i sin kreativa forskning. Dörrbladet installeras i linje med väggen, medan systemet innebär frånvaro av plattband. Utrymmet tar en enda färdig form och en fullständig trygghet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

De viktigaste egenskaperna hos en bra innerdörr:

  • Materialet av vilket linnet och plattbandet är tillverkat är miljövänligt, luktfritt, hälsosäkert;
  • Det är bäst att välja produkter från naturligt faner eller massivt trä;
  • Färgen på hela dörrstrukturen ska vara enhetlig, utan ränder och fläckar, ren, inte grumlig;
  • Beläggningen av glansiga dörrar ska skapa en idealisk slät yta, det ska inte finnas några bubblor, skal, repor, onaturliga deformationer;
  • Om dörren är lackerad ovanpå, tryck lite med nageln. Billigt material av låg kvalitet tvättas bort;
  • Kontrollera alla sprickor. Avståndet mellan duken och backarna bör inte vara mer än 1 mm längs hela omkretsen;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om dörren är gjord av olika element (ramar, glas, galler), studera alla skarvar - det ska inte finnas några luckor;
  • Gångjärnen måste vara starka, överensstämma med dukens vikt, utesluta hängande;
  • Alla mekanismer ska fungera tyst och enkelt;
  • Kontrollera hela uppsättningen (obligatorisk närvaro av duk och låda);
  • Välj beslag av god kvalitet. Detta kommer att utesluta störningar och främmande ljud när dörren öppnas och stängs;
  • Fråga säljaren om graden av ljudisolering
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av dörrar till en lägenhet eller hus förenklas kraftigt om du väljer produkter från Sofia -fabriken. Ett stort antal modeller, färger, texturer och material för att göra dörrar tillåter dig inte att gå till en konkurrent.

Användningen av de senaste glidsystemen gör det möjligt att spara utrymme och slå det till din fördel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Reparera

Sofia-fabriken ger en 3-årig garanti för sina produkter, med förbehåll för reglerna för drift av dörrarna.

I vilka fall tillhandahålls inte garantireparation eller utbyte av produkten:

  1. Användning av beslag som inte tillhandahålls i dörrdesignen.
  2. Dåligt kvalitetsarbete när du installerar dörren, skador på duken eller plattbandet under installationen.
  3. Självreparation av dörren.
  4. Avsiktlig mekanisk skada på produkten eller kränkning av lagrings- och driftsförhållanden.
  5. Skador vid transport.
  6. Naturligt slitage.

Vid garantianspråk, kontakta företagets hotline. Om garantitiden har gått ut och produkten försämras eller går sönder rekommenderas att du kontaktar en verkstad med lämpliga kvalifikationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mycket ofta misslyckas modeller med inbyggda smala tjocka glasögon. På grund av deras tyngdkraft kan glaset krypa ner och dörren i korsningen av faner och glas kan lossna. Detta kan hända ganska snabbt, nästan direkt efter köpet. Det finns ingen anledning att försöka åtgärda felet på egen hand, det är möjligt att göra detta endast med tillgång till vissa verktyg, med hänsyn till tekniken, med kunskap om processen.

Många företag som arbetar med reparation av dörrkonstruktioner är bekanta med denna egenskap hos modellen och kan enkelt reparera en sådan duk. Och vänta inte heller tills glaset faller ut helt, så reparationer kommer att kosta mer.

Om gångjärnen lossnar och dörren hänger, är geometrin i "canvas-platbandet" trasig, dörren är inte fixerad i en halvöppen form, låsmekanismen fungerar inte bra, då är det dags att tänka efter reparationer. Sådana defekter kan lösas oberoende hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Först och främst kommer arbetsledaren att ställas inför uppgiften att ta bort dörrbladet och bedöma gångjärnens skick. Om det behövs, om de är böjda, måste du byta ut gångjärnen med nya.

Dörrens hängande kan också uppstå på grund av för korta skruvar, som helt enkelt började dyka upp från gravitationen. Hitta sedan starkare och byt ut dem. Kanske är ett par slingor inte tillräckligt för att hålla duken, installera sedan ytterligare öglor överst i strukturen.

Om problemet finns i plattbandet måste de också tas bort (mycket försiktigt, utan att skada beläggningen) och förstärkas med ytterligare skruvar.

Bild
Bild

Det är inte nödvändigt att ta bort bladet för att fixa mindre repor. Välj en färg som matchar färgen och belägg försiktigt det skadade området. Om dörren är lackerad är det nödvändigt att även applicera lack och polering.

En bra lösning i rum där ingångskonstruktionernas utseende troligen kommer att påverkas av yttre faktorer, till exempel i en plantskola, dörrar för målning kommer att vara en bra lösning, som med tiden inte behöver ändras eller utsättas för komplex restaurering arbete, men det kommer att räcka med att måla om och få ett nytt inslag i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Med attraktiva fastigheter blir dörrarna till Sofia -fabriken mycket populära på den ryska marknaden. Alla köpare hävdar att dörrarna till en början ser väldigt respektabla ut, det är klart att detta är en premiumprodukt tillverkad av bra material. Lockas av ett stort utbud av modeller, bra beslag som fungerar smidigt och tyst och märkets publicitet.

Men med tiden börjar nackdelarna dyka upp. Vissa konsumenter märker defekter inom 5-6 månader efter driftstart: på vissa ställen börjar filmen att lossna, plattbandet faller sönder. Mest troligt beror detta på temperatur- och luftfuktighetsförändringar under början av uppvärmningssäsongen. Det noteras också att fingeravtryck är mycket märkbara på mörka dörrar, men det här är mer en färgegenskap än en tillverkares fel.

Bild
Bild

Många klagomål kommer till återförsäljarnas arbete: de vägrar att byta ut, accepterar inte klagomål och anspråk och vägrar helt tillhandahålla tjänster efter försäljningsakten, de känner inte till produkten väl, det finns ingen information om tillverkaren, leveranstider inte uppfylls. Du måste också komma ihåg att återförsäljaren inte utför installationsarbetet, detta problem måste lösas oberoende, på egen hand.

Interiör alternativ

Genom att stoppa ditt val på produkterna från Sofia -fabriken kan du hitta lösningar för designinteriörer av vilken komplexitet som helst.

Designade med det senaste modet, dörrar och skjutstrukturer kommer att användas i stilar som strikta klassiker, cool och graciös skandinavisk stil, vintage shabby chic, modern och lyxig stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mystery skjutdörrar är ett utmärkt val för högteknologiska lägenheter.

Dörrar från kollektionen "Skyline" kommer att se attraktiva ut i stil med minimalism.

För dem som hänger med i tiden och följer de senaste designtipsen och tricksna kommer dörrarna från "osynliga" serien att bli kär i dem. Denna nyhet kom till oss för inte så länge sedan, men det finns fler och fler anhängare av en sådan design av lokalerna. Det bör noteras att den "osynliga" duken utvecklades av designers av Sophia -företaget.

Rekommenderad: