Dörrar "Volkhovets" (64 Bilder): Volkhovets Inre Skjutdörrar, Alternativ I Det Inre Av Lägenheten, Kundrecensioner 2021

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Volkhovets" (64 Bilder): Volkhovets Inre Skjutdörrar, Alternativ I Det Inre Av Lägenheten, Kundrecensioner 2021

Video: Dörrar "Volkhovets" (64 Bilder): Volkhovets Inre Skjutdörrar, Alternativ I Det Inre Av Lägenheten, Kundrecensioner 2021
Video: Ciplex. Yes. 2024, Mars
Dörrar "Volkhovets" (64 Bilder): Volkhovets Inre Skjutdörrar, Alternativ I Det Inre Av Lägenheten, Kundrecensioner 2021
Dörrar "Volkhovets" (64 Bilder): Volkhovets Inre Skjutdörrar, Alternativ I Det Inre Av Lägenheten, Kundrecensioner 2021
Anonim

För att installera nya innerdörrar försöker vi hitta en balans mellan pris, kvalitet och visuell attraktion. Vissa människor föredrar dörrar uteslutande av massivt trä och tror rimligen att en sådan dörr kommer att tjäna mer än en generation ägare. För en annan kategori av köpare är presentationen i icke-standardstil viktigare och den övervägande önskan är att imponera på gäster.

Bland samlingarna i en sådan fabrik som "Volkhovets" kan köpare hitta en framgångsrik kombination av kvalitet och skönhet i dörrdesigner som har en helt demokratisk prislapp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

När man besöker olika salonger och bestämmer sig för vilka tillverkardörrar man ska välja, inser köparen utan tvekan att mer förtroende orsakas av en etablerad och reglerad produktion. Med andra ord är det faktum att Volkhovets -fabriken har funnits på dörrmarknaden i mer än tjugo år dess otvivelaktiga fördel.

Under denna tid har de anställda samlat på sig betydande erfarenhet av tillverkning och underhåll av dörrkonstruktioner. Övervakning av marknaden och kundförfrågningar gjorde det möjligt att skapa de mest populära modellerna i olika priskategorier, utan att ge avkall på grundläggande kvalitet. Detta uppnås genom användning av råvaror som erhållits med innovativ teknik och uppfyller de högsta kraven på hållbarhet och användbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är det så kallade fanerade virket, som nyligen har dykt upp på hemmamarknaden och endast används av de mest avancerade tillverkarna av möbelkonstruktioner.

Tack vare detta material är dörrarna till mellersta prissegmentet i Volkhovets -fabriken lika praktiska som premiummodellerna av massivt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla lacker, färger och beläggningar av plast eller filmer som används vid tillverkning av dörrar uppfyller kraven i GOST, dessutom har de internationella överensstämmelsecertifikat som gäller i Europeiska unionen. Detta gäller också alla produkter som tillverkats med dem. Branddörrar av varumärket Volkhovets som nyligen har dykt upp till försäljning har också klarat alla nödvändiga tester och fått ett ryskt federations intyg om överensstämmelse.

Bild
Bild

Samarbete med professionella designers, deltagande i olika utbildningsprojekt och attraktion av unga specialister för att skapa samlingar gör att vi kan ta fram modeller i olika stillösningar. Hittills har 18 samlingar skapats, från vilka du kan välja en dörr i alla prissegment.

Varumärket Volkhovets tillhandahåller garantiförpliktelser för produkterna i sin produktion, som gäller under en treårsperiod från inköpsdatumet för varorna och är giltiga i närvaro av ett kassakvitto. Fabriken byter dörrar, erkända som ett äktenskap, mot nya utan extra betalning. Garantin täcker hela leveransuppsättningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådan defekt, så små skillnader i färg och mönster av faner eller massivt trä, täcks inte av garantin. Garantin gäller inte heller omständigheter som erkänns som force majeure. Brott som orsakas av felaktig installation, det vill säga kränkningar vid installation av dörrar, omfattas inte av garantin.

Mer information om garantivillkoren finns på tillverkarens webbplats eller vid köp i salongen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Innan du köper är det värt att initialt lägga lite mer tid på att analysera och välja en dörr, det spelar ingen roll om det är en entré eller en innerdörr, för att sluta med en högkvalitativ, hållbar och pålitlig struktur för många år.

Volkhovets -företaget inbjuder sina kunder att inte bara se kataloger utan också att studera utställningsproverna som presenteras i salongerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Bland dörrsystemen hos denna tillverkare finns:

  • Klassiska dörrar, gångjärniga på karm med gångjärn, sådana dörrar kan öppnas både till höger och till vänster, de kan också användas som dubbelbladiga dörrar;
  • Dolda pennfodral, när de öppnas går de in i en inbyggd låda;
  • Glidande strukturer som rör sig horisontellt;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Skjutbara skiljeväggar;
  • Dörrar, vars blad består av två smala halvor och veck när de öppnas i form av en bok;
  • Dörrspärrar som kan komplettera svängdörrar;
  • Rektangulära valv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera det faktum att alla dörrsystem från Volkhovets -fabriken levereras som ett kit som inkluderar :

  • Klassisk dörrkarm;
  • Beslag: vanligtvis så kallade kortöglor och i de flesta fall en magnetisk låsmekanism;
  • En uppsättning förberedda plattband, som antingen kan vara släta eller samtidigt planala eller lockiga.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om så önskas kan köparen komplettera minimisatsen med gesimser, byta plattband eller låda.

Dimensioner

Eftersom det finns allmänt vedertagna standarder för storlek på dörrblad, som fastställts av GOST, producerar Volkhovets -fabriken dörrar med standardbredd och höjd:

  • Dörrbladets höjd ska vara 2000 mm, 2100 mm.
  • Bredd 600 mm, 700 mm, 800 mm, 900 mm.
Bild
Bild

Det är i dessa dimensioner som dörrarna till detta märke levereras som standard. Men när du väljer en modell i salongen kan du beställa en icke-standardhöjd, till exempel 2300 mm. Detta ögonblick gäller också dörrbladets bredd och tjocklek, som kan göras enligt köparens individuella beställning, i enlighet med hans önskemål.

Dessutom finns det i vissa samlingar relaterade till moderna designriktningar, till exempel i Planum, dörrsystem med icke-standardhöjder, som kan nå 3000 mm, initialt.

Bild
Bild

Material (redigera)

Eftersom kollektionerna av detta märke innehåller dörrar i olika prissegment skiljer de sig naturligtvis från materialet från vilka de är tillverkade.

Om vi pratar om lyxdörrar, används sådana mönster:

  • Massiv ek, som kan vara i form av en bräda eller en stång;
  • Massiv bok;
  • Fasetterat frostat glas;
  • Satenglas med gravyr eller ritning;
  • Kristallisationsglas av olika modifikationer;
  • Akzo Nobel emaljer och lack (Sverige).

Alla beslag som används för tillverkning av premiumdörrar är stål och har en guld-, silver-, brons- eller kromfinish.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrarna i mellersta prissegmentet är fanerade, de är gjorda av följande komponenter:

  • Limmat laminerat virke av barrträd (lärk, tall, gran), även kallat LVL - virke;
  • Ett fyllmedel, som är wellpapp;
  • MDF -platta;
  • Glas: frostat eller speglat;
  • Beläggningar, som används som naturligt faner av ek, ask, valnöt, körsbär, samt laminat, ekfaner och Ciplex.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrkarmen, gesimsen, plattband och tillbehör är vanligtvis gjorda av samma material som dörrbladet. Alla komponenter måste vara i harmoni i nyans och färg.

Färger

Volkhovets -företaget erbjuder mycket vackra och minnesvärda termer för namngivning av tränyanser. Färgerna på ek och bok erhålls som ett resultat av komplexa tekniska processer som produceras på italiensk och tysk utrustning. Det här är bearbetningsmetoderna som kallas borstning och patinering.

Borstningsprocessen tar bort mjuka lager från ekytan, vilket ger det utseende och färg på åldrat trä. Patinering ger också träfärgen en antik effekt, särskilt märkbar i form av en ljus blomning på venerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ekfärger erbjuds av märket Volkhovets:

  • Cognac ek borstad;
  • Borstad honungsek;
  • Royal oak;
  • Marmor ek;
  • Rustik vit ek;
  • Elfenben ek och många andra.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bok, kallad i Europa kungarnas träd, fick silver och förgyllning som dekoration:

  • Snövit bok med förgyllning;
  • Bokpärlor med silver;
  • Bokpärlor med guld;
  • Mjölkvit bok med guld;
  • Svart bok med silver;
  • Elfenbensbok med förgyllning och andra underbara färger.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla versioner av bokprodukter är dekorerade med patina.

Dörrarna i mellersta prissegmentet förvånar också med färgerna i presentationen, medan nyanser av naturfaner varvas med blanka ytor belagda med olika emaljer.

Fanerbeläggningen kan ha följande nyanser:

  • Emaljer: färg "elfenben", "vitt siden", "snövit matt", "matt antracit", "matt choklad", "matt svart";
  • Fanerfärger: rökig valnöt, modena valnöt, chokladaska, honungsaska, ingefära aska, mocachino aska, grå aska, latate ask, ask ek, ek tobak "," wenge "och många andra.
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Med fokus på kundernas önskemål har designers av Volkhovets -märket hittills utvecklat 18 samlingar av dörrsystem, som är bland de mest populära stiltrenderna inom modern inredning.

Bland lyxklassen är de mest populära modellerna från följande samlingar:

  • Toscana Plano designad för 8 nyanser av bok, som tillhör den klassiska designriktningen. Satinfasat glas accentuerar den strikta geometrin hos dörrinsatser och räfflade pilaster med fyrkantiga rosetter och talarstol. På köparens begäran kan en guld- eller silverkant läggas till.
  • Toscana Rombo , som också tillhör den klassiska designriktningen, skapades speciellt för olika nyanser av bok. Dessa är färger från snövit till mörk med patina. Plattband med korrugerade pilaster, rostras och fyrkantiga rosetter är utformade för att framhäva kollektionens tillhörande den klassiska trenden.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Perfecto , det här är dörrar gjorda i grekisk stil. En prydnad applicerad på frostat glas, en uppsättning gesimselement, en portal - allt betonar den antika designriktningen.
  • Kunglig , dörrar som förkroppsligar lyxen i klassiska mörkbruna nyanser av trä, dekorerade med patina och förgyllning. Kristall- och monogramglasinsatser ger charm och elegans till den klassiska presentationen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassiska modeller från kollektioner är populära bland fanerade dörrar Decanto och Galant.

Bild
Bild
Bild
Bild

På grund av den icke-standardiserade presentationen är dörrar från kollektionerna populära Planum, Linea, Quadro, Avant och Deco som passar perfekt in i moderna interiörer. De är färdiga med släta och strukturerade emaljer, tvärgående fanerinsatser, en FlatSystem koplanär låda och dolda gångjärn.

I kollektionerna Planum och Wall Door är målarbara modeller mycket populära, som när de är färdiga helt smälter samman med väggytan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Analoger

Eftersom Volkhovets dörrar är mycket populära finns det analoger av dessa produkter på marknaden, som är mycket lika i utseende, har nästan samma kostnad, men är betydligt sämre än originalet i kvalitet.

Vissa replikproducenter rapporterar ärligt att de erbjuder en kopia av ett välkänt varumärke. Till exempel är detta vad Garant -fabriken gör, vilket indikerar på sin webbplats att den producerar en analog av de berömda dörrarna. Genom att informera om att den kopierar välkända Volkhovets-samlingar indikerar denna tillverkare att den har mer flexibla priser. Samtidigt är de tysta om produkternas kvalitet och tillgängligheten av garantiförpliktelser.

Men inte alla förfalskare är så frispråkiga. Mycket ofta, när man köper analoger till Volkhovets-dörrar, är köparen inte informerad om detta, och efter att ha fått en produkt av låg kvalitet gör folk anspråk på ett välkänt varumärke.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att inte misstas när du väljer en originalprodukt från Volkhovets måste du köpa dem uteslutande i företagsbutiker, av vilka det finns mycket och adresserna som finns på tillverkarens webbplats.

I de flesta butiker kan du se ett utställningsprov av produkten för att vara säker på dess kvalitet. Riktiga dörrar "Volkhovets" har inga defekter på duken, färgen är jämn, träkornets riktning sammanfaller med toningen. Alla detaljer behandlas noggrant, inklusive den nedre kanten, vilket gör att du kan vara säker på att dörren inte hänger under drift.

Eftersom alla glasögon tillverkas direkt på märkets fabrik har de inte vagt och utmärker sig genom en grundlig studie av de minsta nyanserna i prydnaden. Om du köper ett dörrblad från Decanto -kollektionen måste du se till att det finns ett märkesstick på kanten.

Bild
Bild

Det är också värt att veta att alla produkter från denna fabrik måste förpackas i märkespapper med Volkhovets -logotypen, med en kupong med ett batchnummer, produktionsdatum och en OTK -stämpel. Alla dessa uppgifter måste också anges på dörrbladets övre balk. För att visa färgen på dörrbladet finns dessutom utskärningar i förpackningens hörn.

Bild
Bild

Vid mottagandet av varorna bör du se till att dessa skyltar finns före du undertecknar frånvaron av anspråk.

Recensioner

Eftersom Volkhovets -fabriken har varit verksam på den inhemska dörrmarknaden i mer än 20 år finns det många recensioner om detta företags produkter. Recensionerna är mestadels positiva, även om det finns några missnöjda köpare.

Det allmänna intrycket av köpare kan beskrivas i ett uttryck: "det här är dörrar för åldrarna." Så här karakteriserar användarna dörrar av massiv ek och bok, som hör till kategorin lyx. Det noteras att de material som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet, och priset är märkbart lägre än de importerade, till exempel italienska dörrblad på samma nivå.

Designen och stilen på sådana dörrar kallas europeisk, och ett stort antal ljusa nyanser är godkända. Många skriver att de bara kunde välja vita dörrar i salongen "Volkhovets".

Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrar till mellersta prissegmentet, som är täckta med värdefullt träfaner, har också många positiva recensioner. Enligt köpare kan sådana dörrar installeras även i badrum, men det är viktigt att övervaka luftfuktigheten i rummet och torka dörrbladet om droppar lägger sig på det. De flesta recensioner säger att när det gäller skönhet och olika färgnyanser har Volkhovets dörrar ingen motsvarighet på hemmamarknaden, men de klagar på att priset på fanerade dörrar kan vara lägre.

Bild
Bild

Dörrar belagda med Ciplex plastfilm och laminat, att döma av recensionerna, kan bli täckta med vitaktiga fläckar när de används i våtrum, så det är bättre att inte sätta sådana dörrar i badrum.

Det finns en mycket märkbar recension om inkonsistensen i fanerfärger på tre dörrpaneler beställda samtidigt, vars författare försökte lämna tillbaka en otillfredsställande dörr, men kunde inte göra detta på grund av butikens fel. I allmänhet uttrycks ganska många klagomål om arbetet med Volkhovets dörrförsäljningssalonger, allt från långa leveranstider och slutar med att kommunikation med återförsäljare i telefon ger nästan inga resultat.

Alla är utan undantag nöjda med arbetet hos installatörerna från företaget, liksom det faktum att dörrbladet levereras med hål för att fästa handtag och lås, vilket påskyndar installationsprocessen.

Bild
Bild

Alternativ i det inre av lägenheten

En egenskap hos varumärkets dörrsystem är det faktum att de kan harmoniskt kombineras med nästan vilken som helst stilriktning i den moderna interiören.

Till exempel kommer en dörr från Toscana Plano -kollektionen, gjord av massiv bok och med en ädel nyans av pärlbok, att se bra ut i en klassisk inredning med högt i tak och stora fönster, snygga speglar i tunga vita ramar och lätta mjuka möbler. Närvaron av en öppen spis hjälper till att få en touch av oförutsägbarhet, och naturliga nyanser av parkett, askgrå väggar och genombrutna gardiner hjälper till att ge den klassiska interiören en finish.

Bild
Bild

För fanerade dörrar har Galant -kollektionen utvecklats, vars dörrblad kan ha en färg från "svart ask" till "matta pärlor". Klassiker av strikta linjer utan krusiduller kommer att komplettera interiören i stil med Provence, Art Deco, gotisk.

I ett rum kan både konventionella svängsystem och dubbla skjutdörrar-pennfodral kombineras perfekt, eftersom de är gjorda i samma färg och med skär av samma glas.

Den bländande vita färgen på dörremaljen kommer att fräscha upp väggarna i alla nyanser, men det kommer att se särskilt härligt ut i samma snövit design. Trägolv av naturliga brädor och läderklädda möbler kommer att betona statusen för ägaren av lokalen. Helhetsintrycket av soliditet och välstånd kommer att skapas av en flammande öppen spis och en lyxig kristallkrona.

Bild
Bild

Moderna dolda dörrar är en av nyheterna från Volkhovets -fabriken. De kan nå höjder på upp till tre meter, och tack vare den planära lådan och gångjärnens speciella struktur "sjunker" de helt in i väggen och smälter samman med den. Detta underlättas av det faktum att en sådan dörrs färgdesign kan utföras i full överensstämmelse med väggens finish, eftersom dörrbladet kommer från tillverkaren med en primerbeläggning på vilken målning, dekorativt gips eller tapeter kan appliceras.

En liknande dörr från den”nyklassiska” kollektionen Wall Door, målad i akvamarinfärg, går helt ihop med väggen i samma nyans och ser vid första anblicken målad ut. Beige och sandiga stoppade möbler prydda med lyxiga vinröda kuddar, en elegant ljus ljuskrona med kristallhängen och abstrakta mattor skapar en perfekt harmonisk kombination. Samtidigt överbelastar dörrbladet inte det inre av rummet just på grund av det koplanära installationssystemet.

Rekommenderad: