Dörrar "Elbor" (53 Bilder): Inbrottsbeständiga Dörrar Av Metall, Inre Strukturer, Kundrecensioner 2021

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Elbor" (53 Bilder): Inbrottsbeständiga Dörrar Av Metall, Inre Strukturer, Kundrecensioner 2021

Video: Dörrar
Video: See How Easily a Rat Can Wriggle Up Your Toilet | National Geographic 2024, April
Dörrar "Elbor" (53 Bilder): Inbrottsbeständiga Dörrar Av Metall, Inre Strukturer, Kundrecensioner 2021
Dörrar "Elbor" (53 Bilder): Inbrottsbeständiga Dörrar Av Metall, Inre Strukturer, Kundrecensioner 2021
Anonim

Elbor är ett av de mest kända moderna dörrmärkena. Deras produktion började 2007 i staden Borovichi. Anläggningen själv har funnits sedan 1976, under dess existens, efter att ha lyckats inta en aktiv position i sitt segment.

Bild
Bild

Fördelar

Företaget erbjuder ett brett utbud av kunder ett rikt sortiment av produkter som har många fördelar:

  • dörrarna till Elbor -företaget är seriella, bepansrade , ett team av erfarna designers, professionella teknologer och installatörer arbetar med sin design;
  • sortimentet är hållbart och är utformad för upp till 125 års regelbunden användning (om de används av en familj på tre);
Bild
Bild
  • modeller garanteras tre år för själva dörren och upp till sex för låset;
  • de är mycket bekväma och enkla att använda , tack vare den excentriska mekanismen och en tätning fäst vid produktens ände och dörrkarmen;
  • dörrarna till märket har den andra klassen av inbrottsbeständighet (enligt GOST P 51072-2005): det är omöjligt att knäcka dem utan buller och arbete.
  • produkterna är funktionella och estetiska på grund av det enorma utbudet av dekorativa paneler;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • modellutbudet av företagets dörrar uppfyller brandsäkerhetsstandarder på grund av frånvaron av brännbara element i strukturerna;
  • de ger utmärkt ljudisolering , ge husets ägare skydd mot främmande ljud;
  • dörrar är gjorda med kvalitetskontroll vid varje produktionsstadium fram till förpackningen av den färdiga produkten;
  • modellutbudet kännetecknas av ett kompetent förhållande mellan pris och kvalitet : Du kan köpa en produkt som uppfyller alla säkerhets- och estetiska parametrar för rimliga pengar.
Bild
Bild

Visningar

Företaget erbjuder köparnas uppmärksamhet entré- och innerdörrar, som, beroende på modell och rätt val, passar alla inredningsstilar.

Modellernas parametrar är indelade i två storlekar: 880 x 2040 x 55 och 970 x 2040 x 55 mm, så att köparen kan välja det mest optimala alternativet.

Bild
Bild

För tillverkning av entrédörrar används olika material. Beroende på modell är den huvudsakliga råvaran för tillverkning av sortimentet metallplåt (järn eller stål).

Färgerna på modellerna är varierande. I varje serie kan modellen utföras i olika nyanser - från vitt till det mörkaste: valet möjliggör en harmonisk kombination av dörrar för alla rumsstilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Det finns många modeller i företagets modellserie, som är uppdelade i flera serier för att underlätta valet:

"Standard" - inbrottssäkra ståldörrar, kännetecknade av ett grundläggande system för skydd mot inbrottstjuvar, kombinerar komfort, tillgänglighet och säkerhet. De är pålitliga strukturer mot böjande laster , exklusive att snurra dörren. Förstärkare med samma tjocklek är svetsade på det yttre arket på dessa produkter, en och en halv millimeter tjocka, vilket ger en ökning av hela strukturens hållfasthet, som uppnås med hjälp av metallelement, och inte på grund av skum.

Bild
Bild

Tvåskiktskonstruktion är en av de grundläggande reglerna för inbrottstålighet. Det inre arket är format som en hel låda med en tjocklek på 1 mm, det yttre arket och förstyvningarna är svetsade på det (till skillnad från andra tillverkare, där metallhörn är svetsade till en plan yta).

Bild
Bild

Låszonens totala tjocklek är 5 mm. På grund av de tvärgående ribborna, som är en viktig barriär mot inbrott, kan låset inte brytas med en kölkniv. Dörrens pansarstål förhindrar direktborrning, och ännu mer vinkelborrning, vilket är nästan omöjligt.

Dörrens låspunkter kallas låsens stavar, med hjälp av vilka dörren och dörrkarmen är låsta. Denna stålprodukt har 13 av dem (beroende på typen av fyrsidig låsning), på grund av vilket skydd mot klämning, utslagning och sågning uppnås.

Förbättring av låsens säkerhetsegenskaper tillhandahålls med hjälp av pansarpaket. Sådana lås skyddas maximalt från att slå ut: det är omöjligt att borra dem antingen från sidan eller från utsidan.

Bild
Bild
Bild
Bild

"Night watchman" ger blixtsnabb låsning, exklusive penetration från utsidan, även med en hel uppsättning nycklar. Och den förstärkta knäinsatsen ger skydd mot sågning.

Anti-löstagbara stift, förstärkta med ett knäinsats, garanterar skydd mot att gångjärnen skärs av. Om dörren är stängd går dessa enheter djupt in i dörrkarmen. Det vill säga, även om gångjärnen är sågade igenom, kommer dörren att förbli på plats. Ett ytterligare skyddssystem tillhandahålls av vertikala stavar.

Elbor -företaget garanterar skydd mot kopiering av nycklar, vilket uppnås genom rör (obehöriga får inte komma åt konfidentiell information).

Bild
Bild

Ståldörren "Premium" är gjord med en kombination av skydd mot våld och intelligent inbrott. En pålitlig och hållbar produkt syftar till att garantera säkerheten för ägarna till hemmet.

I denna design är den inre stålplåten en och en halv millimeter. Dörren har 16 låspunkter. Skyddsfunktionen förstärks av en 2 mm pansarplatta. Tillgången till tvärstängerna begränsas av en tvådelad metallstruktur.

Ytterligare låsning tillhandahålls av två enkelstrålsavvikare. Arbetet med den nedre skapas med hjälp av huvudlåset, det övre - ytterligare. Med detta skydd kommer ett försök att bryta dörren att fördubblas i tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dörren till "Lux" -serien garanterar maximalt inbrottsskydd. Ytterstålet är 2 mm tjockt. Modellen är utrustad med 22 låspunkter. Uppvärmning sker med icke-brännbar mineralull. Denna dörr är gjord av basalt, så den är resistent mot höga temperaturer. Det finns isolering i hela dörrkarmen, själva strukturen är utformad på ett sådant sätt att bomullsbitar inte tränger in i låset.

Till värmeförluster i låszonen var minimala, foliering används … Tack vare dubbelkretsisoleringen stängs dörren tyst och ger ytterligare värmeisolering.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av en dörr är baserat på säkerhetsparametrar, med hänsyn till estetiska indikatorer, som inkluderar dörrportaler. Det utförs utifrån fördelarna med märkets modeller:

  • du kan välja modeller i ett enda färgschema med en dörröppning, välja en modell för en stillösning;
  • själva dörren och portalen beställs samtidigt på ett ställe med efterföljande installation vid en lämplig tid för köparen;
  • ta hänsyn till dörröppningens funktioner, välj en modell som är resistent mot deformation;
  • en ren och högkvalitativ produkt har inga spår av fäste på framsidan.
Bild
Bild

Sortimentet är enormt: med hjälp av det bredaste modellutbudet kan du välja dörrar till vilken inredning som helst, vilket betonar individualitet. Det är att föredra att först välja dörrens stil ("Asien", "Europa", "Afrika", "Australien", "Arktis", etc.) och sedan fortsätta till valet av panelens struktur och mönster. För att underlätta valet finns tematiska designavsnitt: musik, blommor, stjärntecken, fotboll, världsattraktioner.

Att hitta rätt alternativ är enkelt. Till exempel, serien "Magic Europe " med en spegel passar perfekt in i vilken lägenhet som helst: en invecklad spegelyta kommer att utöka gränserna för ett bostadsutrymme, och en texturerad ritning kommer att lägga till rikedom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Techno -serien sticker ut för sin nyhet och särart. "Enigma" fascinerar med sin ursprungliga design och snygga mönster. "Gifts of Nature" -panelerna kommer att se bra ut i ett lanthus."Trio" -serien är unik i möjligheten att kombinera två material - i tvärgående och längsgående version. Detta är en mycket praktisk modell som passar alla stilar i rummet.

Bild
Bild

" Havets djup " - en ständig påminnelse om en varm semester, det här är ett bra sätt att lägga till en njutning, strålande sol och salt hav i ditt hem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laconic är mellannamnet paneler "Simplex " … De representerar en återspegling av livets rytm i teckningar, dynamiken i våra handlingar. Vid åsynen av serien "Vanguard" påminner man om geometrilektioner och rymdteman.

Bild
Bild

Att göra ritningar dörrar i stil med "Largo " en bred skärare används, vilket får dem att se släta ut. Eclectic är en blandning av metallelement, trämaterial och glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärket Elbor hänger med i tiden, vilket understryker serien "Skyskrapor i världen " … Motiven för ritningarna av dessa paneler visar monumenten från den senaste arkitekturen (till exempel Federation Tower of Moscow).

Bild
Bild

Genom att sätta dörrar "Tecken på zodiaken ", du kan röra mysteriet med den astrologiska prognosen, siffrans magi, kosmos mysterium. En sådan inredningsdetalj kommer att spegla karaktären hos husets ägare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Asien panel skiljer sig åt i originalitet och unika design. Ritningarna visar skrivna, blommotiv, inslag av orientaliska tempel.

Bild
Bild

För älskare av klassisk stil erbjuder företaget modell "Europa ", kännetecknas av felfrihet och jämnhet hos enkla linjer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill ha uttrycksfullhet och färg bör du välja modeller "Afrika "skapa en atmosfär av farlig djungel, svidande sand och etnisk musik.

Bild
Bild

Namnet "Arctic " talar för sig själv: för det mest frostiga klimatet tillhandahålls konstruktioner med extra isolering: kalla och främmande ljud minimeras, vilket skapar komfort på högsta nivå.

Bild
Bild

För dem som inte är likgiltiga för Bach, Mozart och andra kompositörer finns det paneler "Musik ".

Bild
Bild
Bild
Bild

Människor som följer sin stil i kläder, som älskar att vara i rampljuset, kan inte klara sig utan en spegel. "Från topp till tå" kan du se din reflektion i dekorativa paneler "Australien ": Spegel i full längd för maximal synlighet.

Bild
Bild

Genom att placera dörren "fotboll ", kommer husets ägare vältaligt att tillkännage sin hobby för gästerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Landskapet är annorlunda - från spår av en sneaker till en anfallare som gör ett mål. Serien "Sevärdheter " kommer att skapa atmosfären i den utvalda regionen i huset.

Bild
Bild

Hur ställer jag in?

Korrekt installation är en garanti för korrekt och långsiktig användning av Elbor-dörrar. Kvalificerade specialister är engagerade i detta i företaget. Varumärket tillhandahåller garanti och service efter garantin. Ytterligare service är också möjlig:

  • ändra storlek på dörröppningen;
  • höja den nyförvärvade dörrstrukturen till andra våningen och högre;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • borttagning och borttagning av begagnade dörrar;
  • användning av byggavfall

Företaget har möjlighet att leverera dörren nästa dag efter mätningar, och vid brådskande brådska - på beställningsdagen.

Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet är recensionerna om dörrarna till Elbor -företaget positiva. Det är värt att notera flera parametrar för vilka konsumenter berömmer denna tillverkare:

  • enkelhet vid beställning, enkel navigering på företagets webbplats, möjligheten att beställa en modell på kontoret (tillgänglighet av detaljerade färgglada kataloger med uppdaterade produkter;
  • kompetens och vänlighet hos varje anställd, en önskan att hjälpa till med rätt val, att ge professionell rådgivning;
  • rörlighet för installatörer, snabba och felfria mätningar, högkvalitativa och inte förlängda under en lång tid dörrinstallation;
  • ett individuellt förhållningssätt till varje klient, baserat på hans personliga önskemål och fritid;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • strukturkvalitet (nya ägare till Elbor -dörrar känner att deras hem är säkert och noterar den tysta öppningen och stängningen av modeller);
  • ett stort sortiment (det finns dekorativa paneler för varje smak);
  • färdig utsikt över dörröppningen efter installationen: även den minimala uppsättningen ser holistisk och estetiskt tilltalande ut;
  • möjligheten att beställa samma dörrar utifrån (till exempel en trappa), men enligt ägarens individuella smak inuti;
Bild
Bild
  • respekt för köparens egendom under demontering eller installation (till exempel om det är planerat att exportera den gamla dörren till lanthuset);
  • trevliga rabatter vid beställning av flera uppsättningar, en liten andel av förskottsbetalningen;
  • garanti och service efter garantin;
  • möjligheten att installera dörren först, och sedan den dekorativa panelen, eller allt på en gång.
Bild
Bild
Bild
Bild

Interiör alternativ

Entrédörren installeras med hänsyn till en lång livslängd, utan att glömma stilen i hela lägenheten eller huset (kontor, butiksyta). Modernt mode dikterar nyanser av grått, pastell, senap och till och med ljusblått.

Fokus ligger på strängt svart och friskt grönt, även om allt beror på ägarens smak.

Eklektisk stil är en blandning. Gamla möbler kan samexistera i närheten, liksom något futuristiskt.

Bild
Bild

Design i "arktisk" stil kommer att göra varje vintersemester varm och mysig, inte bara på grund av ett lämpligt utseende, utan också på grund av förbättrad värme och ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Raffinerat Europa kommer att göra den klassiska inredningen i rummet ännu mer attraktiv. Ett vackert mönster kommer att tillföra lyx och charm, en bred färgpalett kommer inte att tvinga dig att begränsa din fantasi.

Dörrar "Elbor" låter dig känna dig trygg, eliminera onödigt buller, och på grund av den perfekta designen kommer det att stödja positiva känslor.

Rekommenderad: