Elite -dörrar (49 Foton): Exklusiva Interiörmodeller Av Massivt Trä, Ovanliga Trä-, Stål- Och Glasalternativ I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Elite -dörrar (49 Foton): Exklusiva Interiörmodeller Av Massivt Trä, Ovanliga Trä-, Stål- Och Glasalternativ I Interiören

Video: Elite -dörrar (49 Foton): Exklusiva Interiörmodeller Av Massivt Trä, Ovanliga Trä-, Stål- Och Glasalternativ I Interiören
Video: 40 Modern Wood and Metal Door Designs Ideas 2019, Wood and Glass Door Design Collection 2024, April
Elite -dörrar (49 Foton): Exklusiva Interiörmodeller Av Massivt Trä, Ovanliga Trä-, Stål- Och Glasalternativ I Interiören
Elite -dörrar (49 Foton): Exklusiva Interiörmodeller Av Massivt Trä, Ovanliga Trä-, Stål- Och Glasalternativ I Interiören
Anonim

Många köpare vill köpa inte bara dörrar, utan elitdörrar som kommer att göra husets inredning oförglömlig och lyxig. Naturligtvis anses sådana produkter dyra, men samtidigt hållbara, på grund av vilka de under åren fullt ut motiverar sitt pris. Vilka är egenskaperna hos dessa produkter, hur man väljer dem korrekt kommer du att lära dig vidare. Du kommer också att bekanta dig mer detaljerat med de material som lyxdörrar är tillverkade av och deras sorter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner hos exklusiva produkter

Elitdörrar, som alla andra förstklassiga byggmaterial, har ett antal funktioner, som inkluderar följande punkter:

  • Elitprodukter kostar alltid en vacker slant för köparna. De kan inte vara billiga, bara för att en sådan produktion inte kommer att vara lönsam för företagen och varumärkena själva. Priset bör fullt ut motivera de dyra material och arbetskraft som används i produktionen.
  • När man skapar och tillverkar elitdörrar används modern teknik och ofta mycket högkvalitativa, naturliga och säkra råvaror. Tillverkarna är övertygade om att naturmaterial kommer att tjäna kunderna mycket längre än andra.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vid tillverkning av dörrar av denna typ ägnas stor uppmärksamhet åt deras beslag och design. Tillverkare tror att dörrar inte bara ska vara säkra och pålitliga, utan också vackra, vilket innebär att inredningen aldrig ska ignoreras. Dessutom är kvaliteten på själva inredningen alltid på topp.
  • Elite innerdörrar kan säljas färdiga enligt standardmått, och kan också tillverkas enligt individuella mått från kunderna. Anpassade dörrar är inte värre än de du ser i fönstren, deras största skillnad är bara i storlek.
  • Om du väljer lyxdörrar för ditt hem kan du vara säker på att de kommer att vara perfekt värme- och ljudisolerade.

Efter installationen hör du inget ljud från andra rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Huvuddragen i lyxdörrar är att riktiga proffs arbetar med dem. Att skapa sådana produkter är en riktig konst. Det litar bara på de hantverkare som är redo att noggrant arbeta med framtida produkter och lägga hela sin själ i dem.
  • På exklusiva dörrar kan du enkelt hitta förgyllda detaljer, olika dekorationer av silver och koppar. Mycket ofta används olika glasmosaiker som dekoration. Sådana dörrar kommer inte att lämna likgiltiga inte bara hushållsmedlemmar, utan också alla gäster som kommer till ditt hus.

Lyxiga dörrar för hus och lägenheter produceras i en enorm variation. Även de mest krångliga och krångliga köparna kommer säkert att kunna hitta vad de verkligen behöver. Dessutom finns dyra och exklusiva dörrar i en mängd olika stilar. Här kan du hitta alternativ för både klassisk och modern inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag erbjuder den inhemska och utländska byggvarumarknaden ett stort utbud av lyxiga innerdörrar. Dessa kan antingen vara standarddesigner med ett minimum av delar och tillbehör, eller mer komplexa modeller.

Swing -modeller dörrar, kanske, anses vara en av de mest populära och efterfrågade. Deras design anses vara mycket enkel, för att öppna dem behöver du bara öppna produkten i någon specifik riktning. De kan dock kräva mycket ledigt utrymme för att installera dem i ditt hem. Sådana föremål rekommenderas inte för mycket små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Pendeldörrar mycket lik swing, men denna typ förutsätter att strukturen kan öppna i båda riktningarna. För många är detta ett stort plus, medan vissa föredrar andra modeller.
  • Vid fällbara dörrar det finns många plus. Dessutom ser de väldigt ovanliga ut. När de öppnas är sådana produkter liksom "vikta" som en bok.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Inte mindre populära typer av lyxdörrar är halvcirkelformade alternativ … Sådana produkter är ofta gångjärn, men glidande är inget undantag. Deras installation kräver också mycket ledigt utrymme, men de kan verkligen bli höjdpunkten i alla hem.
  • Glidande innerdörrar kan tillverkas av en mängd olika material. De kan installeras inte bara mellan rum, utan också vid utgången från huset till balkongen.

Förutom de sorter som beskrivs ovan finns det även teleskopdörrar och några andra alternativ som inte är mindre efterfrågade bland köpare.

En professionell bör dock hantera det korrekta valet av en dyr och elitdörr, eftersom bara han kommer att kunna korrekt avgöra vilken dörr som passar bäst inte bara i dörröppningen, utan också i det framtida interiören i ett hus eller lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Former och storlekar

Dyra dörrar kan göras inte bara i klassiska former, utan också i olika ovanliga. Köparen kan alltid köpa vilken duk som helst i önskad form för beställning enligt individuella skisser, men inte alla företag erbjuder denna tjänst.

Innerdörrar kan döljas, och väggen måste tillverkas och täckas med lämplig design. Dörrar kan också vara enkla och dubbla. Den första, i form, anses vara mindre övergripande än den andra, vilket innebär att de kan spara utrymme inne i hemmet.

Bild
Bild
Bild
Bild

De flesta innerdörrsmodeller finns i standardstorlekar. I grund och botten styrs inhemska tillverkare av byggmaterial av GOST. Men det betyder inte alls att europeiska märken också kommer att producera produkter inriktade på ryska standarder och normer.

Det är därför det är mycket viktigt att klargöra detta ögonblick om du bestämmer dig för att köpa en produkt från ett utländskt märke eller varumärke.

Höjden på en standard innerdörr varierar ofta från 190 till 210 centimeter, naturligtvis är dessa siffror godtyckliga. Bredd kan vara 70, 80 och fler centimeter.

Det är viktigt att förstå att elit innerdörrar inte är de klassiska alternativen som vi är vana vid att se på marknaden och i butikerna, så de kommer inte alltid att göras för vanliga dörröppningar. Ibland kan det till och med kräva en större väggrenovering för att installera dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Som redan nämnts använder tillverkare av dyra och elitdörrar extremt dyra och naturliga material vid tillverkningen, som främst inkluderar:

  • Trä . Trädörrar är alltid på modet. Sådana produkter anses inte bara vara hållbara, slitstarka och praktiska, utan också vackra. Speciellt om de är dekorerade med sniderier. Innerdörrar i trä kan vara dyra, men vi kan lugnt säga att de kommer att hålla mer än ett dussin år. De mest populära alternativen är från massiv ek.
  • Mycket ofta erbjuder många tillverkare dörrar faner … Detta material är på många sätt inte värre än trä, och ofta kostar det lite mindre.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Stål dörrar produceras också väldigt ofta av dyra märken. De används minst ofta som mellanrum, eftersom de gör inredningen tyngre. Men ibland kan de vara bättre lämpade för moderna interiörer än någon annan.
  • Glas inte mindre ofta används vid tillverkning av exklusiva dörrar, sådant material kan betraktas som praktiskt på många sätt, men det kräver regelbunden rengöring, eftersom fingeravtryck och handavtryck, liksom all annan smuts på den, kommer att synas direkt. Glasdörrar finns i en enorm variation. Kombinationen av glas med trä är inget undantag.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan ofta hitta produkter av metall-plast … Dörrar av denna typ ser väldigt enkla ut, och själva materialet anses inte vara farligt och miljögiftigt. Den stora fördelen med detta material är att det finns i en mängd olika färger. Dörrar från den kan väljas i valfri nyans och med vilken finish som helst.

Exklusiva och designerdörrar produceras ofta av samlingar från olika designers och dekoratörer, så om du har valt ett visst företag, var beredd på att sådana produkter kan kräva allvarligt slöseri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

När du skapar elit innerdörrar ägnas mycket uppmärksamhet åt deras design, som ska vara genomtänkt och harmonisk. Det är viktigt att designen i framtiden idealiskt kombineras med inredningsstilen. En mängd olika möjligheter att dekorera alla produkter begränsas endast av fantasin hos specialister som arbetar med denna process.

Ett mycket populärt alternativ för att dekorera exklusiva dörrar är användningen av glasmålningar. Det dyraste och lyxigaste utseendet är glasmålningar i Tiffany-stil och många andra, som imiterar olika teckningar och ibland fullvärdiga målningar. Sådana dörrar med målat glas kommer att vara en utmärkt lösning för att komplettera den klassiska interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Snidade trädörrar är också hantverk som kräver mycket ansträngning. Beslagen är alltid i harmoni med dörrbladets övergripande stil. Till exempel bör pennor helst matcha färgen på själva produkten, det vill säga de ska vara en fortsättning på hela utförandet, och alla andra detaljer får inte i något fall motsäga helhetsbilden.

Vi kan säga att designen av elitdörrar alltid kommer att se dyr ut, medan den kommer att kännetecknas av fasthållna linjer och former och naturligtvis en viss åtstramning. Här kan du hitta trä i antik stil, olika volymetriska detaljer och mycket mer, vilket är en integrerad del av en dyr innerdörr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Originalidéer i det inre av lägenheten

Det kan vara mycket svårt att välja det mycket exklusiva för en harmonisk inredning, men du bör inte begränsa din fantasi, och då kommer allt definitivt att lösa sig.

För en rymlig lägenhet i klassisk stil kan du välja ovanliga innerdörrar som ser ut som åldrat trä. De kommer inte bara kompetent att komplettera interiören, men lägga till mer chic och lyx till den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För en modern lägenhetinredning är det bäst att köpa ovanliga glasmodeller, till exempel med gravyr eller med frostat glas. Det kan vara glidmodeller eller andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designers och dekoratörer kan hjälpa till med att välja rätt modell. Idag anses deras tjänster vara ganska acceptabla, och yrkesverksamas arbete kommer att glädjas under kommande år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det verkar som vilka svårigheter som kan uppstå när du väljer en dörr för ett hus eller lägenhet. Men när köpare bestämmer sig för att spendera en viss summa pengar på den här typen av produkter, uppstår just nu några frågor.

Det är lättare att välja innerdörrar än entrédörrar, eftersom säkerhet inte är det viktigaste kriteriet här. Naturligtvis kan interiörprodukter också låsas med en nyckel eller speciella fönsterluckor. Men det finns inget behov av att installera ett speciellt låssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en dörr bör du vara mycket uppmärksam på dörröppningen och alla mätningar och beräkningar. Den framtida produkten ska idealiskt passa inte bara in i interiören, utan också i själva väggen.

Det är bättre att köpa dyra produkter direkt från butiken. Att självständigt bedöma deras kvalitet och utseende. Dessutom bör företräde endast ges till betrodda företag som redan har etablerat sig på marknaden för byggmaterial. Att handla på Internet är mycket populärt, men de tillåter dig inte att helt få informationen som du kan få live när du personligen inspekterar produkterna.

Om du själv inte kan välja en produkt för ditt hem, är det bäst att använda tjänster från specialister.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig hur du väljer dörrar för inredningen från följande video.

Rekommenderad: