Baddörr (97 Bilder): Ingångsmodeller Av Lind Med Fönster, Dimensioner Av Plastglidande Konstruktioner Med En Låda För Gatan

Innehållsförteckning:

Video: Baddörr (97 Bilder): Ingångsmodeller Av Lind Med Fönster, Dimensioner Av Plastglidande Konstruktioner Med En Låda För Gatan

Video: Baddörr (97 Bilder): Ingångsmodeller Av Lind Med Fönster, Dimensioner Av Plastglidande Konstruktioner Med En Låda För Gatan
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Baddörr (97 Bilder): Ingångsmodeller Av Lind Med Fönster, Dimensioner Av Plastglidande Konstruktioner Med En Låda För Gatan
Baddörr (97 Bilder): Ingångsmodeller Av Lind Med Fönster, Dimensioner Av Plastglidande Konstruktioner Med En Låda För Gatan
Anonim

Dörrar är det viktigaste elementet i en bastubyggnad. De tjänar till att hålla värmen i spisen, ånga och fukt inne i ångrummet, och hjälper också till att bibehålla den optimala temperaturen i hela badet, vilket gör avkoppling i det behagligt och bekvämt. Eftersom dukarna drivs under förhållanden med ökad belastning på grund av höga temperaturer och fuktighetsförhållanden ställs höga krav på deras kvalitet och prestanda. I vår artikel försökte vi uppmärksamma alla viktiga frågor som rör köp, installation och drift av en dörr för ett bad.

Bild
Bild

Typer av strukturer

Konceptet med en dörr för ett bad kombinerar flera typer av dörrkonstruktioner med olika funktioner och syften. Alla, som uppfyller sina specifika uppgifter, tjänar ett gemensamt mål - att göra badhuset så bekvämt och säkert som möjligt. Låt oss ta reda på vad som är skillnaden mellan dem.

Bild
Bild

Produkterna skiljer sig åt i enhet och är:

  • Kilar med ett massivt blad limmat i ett mikro-tenon-spår, och två kilar, som säkerställer tillförlitlig fixering av brädorna. Detta monteringsalternativ utesluter deformation och sprickbildning av duken på grund av aktiv användning under svåra badförhållanden.
  • Panelerade från flera komponenter - dörrblad, karm, rektangulära, halvcirkelformade eller radieplattor och förlängningar.
  • Panelskivor, för att fylla ramen av vilken trälister, MDF, faner kan användas. Elementen som bildar karmdelen har flerriktade fibrer, vilket eliminerar kränkningen av dörrkarmens geometri på grund av höga temperaturer och höga luftfuktighetsförhållanden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De listade typerna av strukturer är med en tom duk eller kombinerade. Vissa dukar är helt i trä, medan andra har ett fönster i dukarna.

På installationsplatsen utmärks externa strukturer med vilka ingången till byggnaden är utrustad, invändigt för stängda rum - ångrum, tvättrum, omklädningsrum och interiörrum för vilorum. Gatudörrar ska vara massiva, starka och pålitliga, helst med en karm av järn eller stål. Inuti används dörrar med ett lätt blad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt öppningsmekanismen är dörrarna skjutbara och gångjärniga. Det finns en oföränderlig regel för alla enbladiga bastudörrar. De måste nödvändigtvis öppna från rummet, och inte inuti det - detta är en garanti för en säker vistelse i badet.

Glidande strukturer finns främst i stora badkomplex, där stillösningen möjliggör användning för att ordna det inre utrymmet. De är absolut inte lämpliga för ångrum: med denna design garanteras omedelbart ångläckage . I ett blygsamt badhus på landet är det helt enkelt ingen idé att använda skjutdörrar.

Bild
Bild

Dörrgångjärn. För ytterdörrar spelar det ingen roll vilken typ av markiser de har. En annan sak är de produkter som ångrummet är utrustat med. Av säkerhetsskäl bör de inte ha potentiellt farliga element som kan brännas eller skadas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Baserat på detta, för att organisera öppningen i ångrummet, är det bäst att använda dörrkarmar, där gångjärnen är dolda.

Funktionella funktioner

Dörrar installerade i dubbelrum väljs enligt följande kriterier:

Värmebeständighet, brandsäkerhet, deformationsbeständighet. Detta är några av de viktigaste egenskaperna som krävs från badprodukter. Duken måste klara hårda driftförhållanden utan problem och behålla sin ursprungliga form under påverkan av fukt och hög temperatur. Högkvalitativa strukturer är konstruerade för drift under förhållanden med kraftiga temperaturfluktuationer

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Möjligheten att effektivt lagra och behålla inre värme. Bra dörrar är lufttäta, små i storlek, utrustade med värme- och ångisolator som garanterar minimal värmeförlust.
  • Slitstyrka - på grund av den enorma belastning som baddörrar måste tåla under ovanstående förhållanden spelar deras styrka också en viktig roll.
  • Frånvaron av skadliga ångor vid uppvärmning - ett besök i badet bör stärka hälsan och inte utgöra ett hot mot det. Därför bör värme- och ångisoleringsfyllning av dörrar vara gjorda av miljövänliga material som utesluter utsläpp av toxiner under påverkan av höga temperaturer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Utseende - alla ägare vill att hans bad ska skilja sig från andra i design. Att installera originaldörrar gör det möjligt.
  • Säkerhet. Enbladiga strukturer som öppnar sig utåt, bidrar inte bara till rationell användning av ångrummets användbara område, utan gör det också möjligt att snabbt lämna det i nödsituationer.
Bild
Bild

Utomhus

Det finns inga särskilda krav på entrédörrarna. Det är viktigt att de ger god värmeisolering och stänger tätt, vilket hjälper till att behålla värdefull värme i hela badet. Alla trä- eller metallmodeller som presenteras i tillverkarnas linjer passar för dessa kriterier.

Bild
Bild

Vanliga gatudörrar är enbladiga och med hög tröskel. I rökstackbastun, som inte används i dag, är entrén utrustad med dubbeldörrar.

Närvaron av en yttre skärm på dörrarna är en förutsättning här, eftersom den tjänar till att avlägsna överflödig rök.

Interroom

Många moderna badkomplex har ett stort antal fritidsanläggningar. Därför är densiteten hos dörrstrukturerna som isolerar rummen från varandra grundläggande viktig här för att begränsa tillgången till fukt till dem så mycket som möjligt.

Bild
Bild

Det påverkar tillståndet för underhållningssystem och elektriska apparater som sådana rum är utrustade med.

Öppningar

När duken installeras placeras den på ett sådant sätt att det lämnar ett litet gap i botten för ventilationsgapet. Om badet är utrustat med ett ventilationssystem finns det inget särskilt behov av detta. Röjningar kan också vara nödvändiga för att badutrustningen ska fungera korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vid utrustning av bad och bastur i modern design med elektriska eldstadssystem eller speciella spisar, kräver enheterna en uppmätt och konstant tillförsel av luft.

Material: deras fördelar och nackdelar

När vi besöker badhuset känner vi oss bekväma och avslappnade, just på grund av den särskilda temperaturregim, som skapas med deltagande av badugnen - en och dörrar - två. Därför är materialen som går till tillverkning av gatu- och innerdörrar av stor vikt. De är av trä (döv), glas, kombinerad typ: glas + trä.

Bild
Bild

Vilken av dem är bättre att använda för installation i ett bad beror till stor del på dess typ. Det ryska badet, liksom den finska bastun, kan utrustas med någon av de listade typerna av produkter, och det turkiska (hamam) rekommenderas att utrustas med glasmodeller med en duralumin -låda.

Bild
Bild

Trä

Trädörrar i badet är en klassiker. De finns både i blygsamma lantbad och i lyxiga ultramoderna hälsokomplex med flera typer av bad.

Fördelar:

  • Miljövänlighet och säkerhet.
  • Bra värmeisolering och låg värmeledningsförmåga.
  • Doften av naturligt trä bidrar till avkoppling, och vissa träslag har helande egenskaper, vilket ökar basturummets läkningseffekt.
  • Estetiskt utseende.
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister:

  • Den troliga risken för krympning och deformation av banan på grund av konstant exponering för ånga, fukt, höga temperaturer.
  • Utan en bakteriedödande och antiseptisk beläggning blir trä försvarslöst mot svamp, mögel och insekter.
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller material använder dörrfabrikerna lövträ eller lövträ:

  • Linden, som har en låg värmekapacitet, därför ångrummet värms upp snabbt med en lindörr. Lindens sängkläder värderas för sina användbara egenskaper och utmärkta estetiska egenskaper. De är hållbara, spricker inte, har ett lågt hartsinnehåll, en lätt honungsarom och en behaglig färg för ögat.
  • Asp. Det anses vara ett mjukt, lättarbetat, relativt billigt material. Aspenprodukter har ett lågt innehåll av hartsartade ämnen och trevliga färger i mjuka naturliga toner. Nackdelar: Möjlighet att mörkna med tiden och predisponering för träiga sjukdomar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Alder, vars medicinska egenskaper har gjort det till ett av de mest eftertraktade materialen. Under påverkan av hög temperatur ersätts den vanliga färgen på duken med en vacker rubin nyans, som gradvis försvinner när dörren börjar svalna.
  • Lärkträd. Tyger av den har en hög densitet, god fuktbeständighet och utmärkta dekorativa egenskaper.
  • Tall är hållbar, fuktbeständig, med utmärkt motståndskraft mot svamp.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Dyra produkter är gjorda av afrikansk abasha ek - lätt, starkt, värmebeständigt trä med lågt hartsinnehåll och kanadensisk cederträ med en mycket vacker chokladfärg och med en fantastisk doft.
  • Vid självtillverkande dörrar är basen gjord av furugolvbrädor, och för att ge dem ett vackert utseende och stärka strukturen används foder med spår för klädsel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkad av metall

Järndörrar är perfekta för att organisera ingången till badet. De är hållbara, pålitliga och skyddar mot obehörig inträde. Jämfört med järn har stålprodukter högre hållfasthetsegenskaper och ökat motstånd mot yttre faktorer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är möjligt att öka deras funktionalitet med hjälp av isolering och deras attraktivitet - genom att vända med Euro -foder eller trälister. I detta fall ger en metallgata dörr god värmeisolering, som aldrig är överflödig i ett bad. Minus en dörr av metall utan efterbehandling - risken att frysa till dess yta i frost.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många gillar att hoppa ut på gatan efter ångrummet för att andas eller dyka ner i en snödriva. När du kommer tillbaka kan du av misstag röra vid isen och frysa dig själv för tillfället. Det finns lite nöje här.

Plast

Om säkerhetsfrågan inte är en principfråga, kan ytterdörren vara av plast. Med tanke på att det inte alls är nödvändigt att utrusta entrén med en vit struktur, men du kan välja en estetisk lösning med en imitation av trästruktur. Du kan bara förstå att det är plast genom beröring .… Ett annat plus är det låga priset. Offentliga bad är ofta utrustade med billiga PVC-dörrar som är motståndskraftiga mot ånga, fukt och mögel.

Bild
Bild

Minus:

  • Lätt hackad.
  • Installation, per definition, är omöjligt om lokalerna är stiliserade i antiken eller deras design är utformad i etnisk stil.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt många badvakter är en PVC -dörr ett tecken på uppenbar dålig smak.

Glas

Användningen av 8 mm härdat glas möjliggör ljusa, snygga och hållbara dörrar. Den genomgående höga efterfrågan på glasmodeller beror på deras utmärkta prestandaegenskaper:

  • Hög temperaturbeständighet i kombination med utmärkta fuktbeständiga egenskaper.
  • Ökade hållfasthetsindikatorer och säkerhet. Möjlig förstörelse av duken utesluter hälsoskador, eftersom fragmenten inte innehåller vassa kanter.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vibrationsbeständig. Brytstyrkan hos härdat glas är fem gånger högre än konventionellt glas.
  • Ökat chockmotstånd.
  • Bra ljusgenomsläpplighet och ljusabsorberande förmåga.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Några fler anledningar till att köpa dem:

  • Relativt lätt, därför lätt att öppna.
  • De ser attraktiva ut och behåller utseendets estetik under hela livslängden.
  • De garanterar minimal värmeförlust, tack vare att bladen är utrustade med en silikontätning, vilket garanterar en tät passform på dörrkarmen.
Bild
Bild
  • Lätt att installera. De har en universell dörrkarm, på grund av vilken du under installationen kan välja i vilken riktning skärmen ska öppna - till vänster eller höger.
  • Servicefri. Vård handlar om periodisk behandling med tvättmedel.
  • De skiljer sig åt i en mängd olika texturer, färger, inredning, vilket utökar valet av önskad modell.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Individuell tillverkning av dörrar ger en betydande fördel för köpare - det är ett obegränsat urval av dörrdesigner. När du köper en glasdörr kan du välja en modell med en transparent, matt eller tonad trasa.

Deras största nackdel är deras höga kostnad, även om det inte kan kallas orimligt, med tanke på den imponerande listan över fördelar.

Bild
Bild

Från fodret

Foder är ett annat tillgängligt material för tillverkning av bastudörrar.

Fördelar:

  • Utmärkta ljudisolerande egenskaper.
  • Hållbarhet och motståndskraft mot yttre påverkan på grund av impregnering med skyddande föreningar.
  • Motståndskraftig mot deformation, mögel och mögel.
  • Unik visuell attraktion tack vare det aldrig upprepade naturliga mönstret i träet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alder-, lind- och cederträpaneler är idealiska material. Baddörrar gjorda av dem kan enkelt motstå höga temperaturer och fuktighetsförhållanden, och släpper ut en blandning av användbara fytoncider vid uppvärmning.

Bild
Bild

Oavsett graden av uppvärmning av ångrummet är sannolikheten att bli bränd på produkter från fodret noll.

Tillverkningsstandarder

Entrédörrar finns i olika storlekar, med hänsyn till de individuella egenskaperna hos badhusets arkitektur. Den klassiska versionen är ytterdörrar med måtten 1800x650 mm och en obligatorisk hög tröskel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För tvätt

Dörrarna till tvättrummet har de vanliga måtten, men ibland är deras bredd mindre för att förhindra att fukt sprids, vilket nödvändigtvis ökar i detta fack. Rekommenderad bredd på dörrarna för handfatet är 0,60 cm.

Kravet på motståndskraft mot fukt måste beaktas. När du väljer dörrar av massivt trä, du måste lämna ett ventilationsgap - gapet från botten av dörrbladet till dörrkarmen, som redan nämnts. För vanliga innerdörrar räcker det med ett mellanrum på 2 till 3 mm, medan vid montering av en dörr för ett handfat underifrån finns minst 5 mm kvar, annars fastnar den svullna duken vid stängning och öppning.

Bild
Bild
Bild
Bild

För ångbad

I ångrummet bildas ångmoln under taket. Ett sådant lager har en medeltjocklek på 0,6-0,8 m. Därför är det nödvändigt att en ficka på 0,6-0,8 m finns kvar mellan överliggaren-den övre dörrkanten och det färdiga taket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den optimala dörrhöjden är 1,6 m. En hög tröskel krävs. Dess höjd bör vara cirka 18-20 cm för att framgångsrikt lösa flera problem samtidigt:

  • Begränsa tillgången till kall luft när du går in i och lämnar ångbadet.
  • Förhindra utkast.
  • Agera som försäkring mot huvudstötar på dörrens överkant: när vi kliver över något böjer vi oss automatiskt. Det vill säga tack vare tröskeln undviker vi eventuella skador.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nu om bredden på dörrarna för ångrummet. Oavsett vad de flesta källor kallar standardmåtten 700x1900 och 800x1900 mm, finns det andra åsikter om dukens bredd. Många hantverkare rekommenderar att du installerar breda dörrar och, intressant nog, mycket bredare än standarden, rekommenderar 900-1000 mm och ännu mer för karmen. Till exempel, om en dörr är 1600 mm hög, med en bredd på 1300 mm kommer det att vara mycket bekvämt att gå in, särskilt när du behöver ta in och ta ut lite utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bättre att vägra från icke-standardiserade 2-meters strukturer, som produceras av utländska fabriker.

I ett ångrum är det viktigt att bevara ånga, för att inte tala om värdefull värme, vilket underlättas av den lilla storleken på fönster och dörrar.

Plats

Traditionellt har badbyggnaden tvätt, omklädningsrum, ångbad och många moderna bad har också en pool. När de arrangerar öppningar styrs de av principerna för säkerhet, värmebesparing och enkel användning av dörrar, inte bara inuti utan också från gatan.

Bild
Bild

Så, låt oss sammanfatta allt som sägs i artikeln om installation av dörrkonstruktioner i olika rum:

Gata - byggare rekommenderar att orientera ytterdörren i söder för att minimera påverkan av ogynnsamma väderförhållanden. Så regn, snödrivningar, vindbyar kommer att vara mindre störande. Kraven för själva dörren är tillförlitlighet, hållfasthet, inbrottsskydd, idealiskt bra värmeisolering, som lätt löses genom uppvärmning och mot bladet.

Bild
Bild

Interroom - det är vettigt att installera dem i närvaro av ytterligare lokaler - duschar, vilorum. Du är medveten om huvudkravet för dem - densitet, för att begränsa tillgången till fukt. Dukarnas design bör harmoniskt komplettera interiören, så försök att eliminera motsättningar i stil och färg.

Bild
Bild

Till diskbänken - standarddörrar är lämpliga här, eftersom värmebesparingsegenskapen inte är lika viktig här som i ångrummet. Detsamma gäller omklädningsrummet. I avsaknad av ett ventilationssystem, kom ihåg behovet av avstånd om dörren är fast. Ett alternativ, om än dyrare, är glasstrukturer med många praktiska fördelar, om priset inte stör dig.

Bild
Bild

På framsidan av byggnaden massiva dörrar är inte mindre viktiga. Eftersom deras storlek är godtycklig och beror på designfunktionerna och måtten på själva pedimentet, kan du beställa dem eller göra dig själv från en tumkantad bräda. Den rekommenderade storleken på lådan är 1050x900, duken är 940x790 mm.

Bild
Bild

Val och installationstips

Rekommendationer och tips för att organisera öppningar:

  • Det är bäst att installera kildörrar i tvättrummet och ångrummet, vilket anses vara en klassiker. Sådana dukar garanterar utmärkt värmeisolering och ingen värmeförlust. Kan vara döv eller med fönster.
  • Massiva ytterdörrar är det bästa alternativet eftersom de garanterar pålitligt skydd mot inbrottstjuvar. Överdriven massivitet av duken vid de inre dörrarna är inte bara olämpligt, utan också farligt, eftersom det gör det svårt att lämna i händelse av brand eller plötsliga hälsoproblem. När sekunder räknas kan varje försening kosta ditt liv.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ångrumsdörrar med metallhandtag är en grov kränkning av säkerhetsreglerna och en potentiell hälsorisk. Det är tillåtet att endast göra baldakiner av metall, medan de måste behandlas med korrosionsskyddande föreningar.
  • Säkra beslag - trä, keramik, glas, plast, det vill säga tillverkat av material som utesluter stark uppvärmning och därmed risken för brännskador. Glasprodukter måste vara utrustade med 3-4-element magnetiska spärrar-de förblir funktionella i alla situationer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Användning av lack, torkolja, färg som ett antiseptiskt medel för behandling av dukens inre yta medför två negativa punkter. Sådana beläggningar skapar en barriär som bromsar träets naturliga absorption av fukt och frigör toxiner under påverkan av hög temperatur

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man välja: trä eller glas?

Trä anses vara det idealiska materialet för bad. Det bästa alternativet när det gäller funktionalitet och ekonomi är fortfarande en lindörr. Även om många badvakter är överens om att en glasdörr i ett ryskt badhus klarar alla viktiga uppgifter lika bra.

Dess fördel framför trä är den fullständiga bristen på reaktion på fukt. Grovt sett har en träduk två tillstånd: krympt och svullet, det tredje är mellanliggande, vilket inte ändrar kärnan: ständiga transformationer framkallar sprickbildning som bidrar till att ånga släpps ut och en ökad värmeförlust.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha analyserat recensionerna är den överväldigande majoriteten av användarna nöjda med köpet av glasdörrar, trots priset. Vissa använder dem till och med som en hygrometer för att mäta luftfuktighet i ett ångrum. Ledare inom tillverkning av glasmodeller - Estland och Finland , utmärkt kvalitet kommer att glädja produkterna från det finska märket Harvia … Även om det också finns många värdiga alternativ i raden av ryska företag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur kan du komprimera?

Bra bastudörrar kännetecknas av en kombination av maximal täthet och låg värmeledningsförmåga. Dessa krav uppfylls av förseglade glasmodeller, men en enkel träprodukt som "fungerar" i uttorkat läge kan inte lösa sådana problem. Därför kan man inte klara sig utan isolering. Om du försummar tätningen av duken bör du vara beredd på en ökning av värmeförlusten i ångrummet med 60%, eftersom rummet på grund av oisolerade fönster tappar värme bara med 20%och 20%går ut genom taket och golv, och dåligt isolerade dörrar ger utlopp för resten av värmen.

Bild
Bild

Endast ett miljövänligt, fuktbeständigt, ånggenomsläppligt material är lämpligt för rollen som bastudörstätning. Valet görs oftast till förmån för naturlig filt, basaltull, ekowool, folieisolering - material med bra "andningsegenskaper".

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tätningsmetoder inkluderar:

  • Utrustning av duken med en termisk ram med filtisolering + lindspärrskiva. Detta är det enklaste alternativet.
  • Tätning av dörrkanten med Energoflex - ett mjukt rör som används för att isolera avloppsrör. Om dukens täthet är allvarligt skadad bildas en extra ram eller en folieisolerad beläggning.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tillverkning av en termisk gardin vid entrén: klädsel med filt + gardin av förstärkt konstläder eller presenning. Detta är det mest exakta sättet.
  • Filtklädsel + värmevals längs kanterna på duken + svarv + lindskiva mot vänd. Det visar sig inte bara hållbart, utan också estetiskt tilltalande.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla ovanstående lösningar kan implementeras på egen hand.

Extern design av duken

Dörrarna i badet, liksom strukturerna i hus och lägenheter, deltar också i bildandet av interiören och kan fungera som stilbildande element i badutrymmet. Och inredningen på dukarna spelar en viktig roll här.

Bild
Bild

Trähantverk. För att dekorera dukar av trä används konstnärlig carving - detta är privilegiet för exklusiva produkter att beställa. Budgetimitationer försöker konkurrera med snidade massiva trädörrar, men det är osannolikt att de intresserar sanna finsmakare av träsnideriet. Även om priserna på snidade produkter från dyra träslag (ek, ceder, abasha) helt enkelt är fantastiska. Hemhantverkare dekorerar dörrar med lakmönster, volymetriska paneler och snidad inredning inte mindre vacker än fabrikens motsvarigheter.

Bild
Bild

Paneldörrar av halvantik lärk eller tall i motsvarande design av badutrymmet ser helt enkelt lyxiga ut, vilket ger intryck av dyra antikviteter, vilket ger exklusivitet till interiören och betonar ägarens status. Konstgjord åldrande av duken är ett effektivt sätt att individualisera trä genom att skapa ett unikt mönster genom borstning, färgning, patina och nötning, som spelas upp med olika färggraderingar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rikheten i lärkens textur betonas med lack.

Glasmodeller. I linjerna med härdat glas dörrar förtjänar modeller med ett mönster särskild uppmärksamhet. Enfärgade eller färgade teckningar på dukar skapas med hjälp av olika unika tekniker-diamantstick, sandblästring, silketryck, som gör att du kan skapa ritningar av vilken komplexitet som helst med geometriska, abstrakta, floristiska motiv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är ett utmärkt tillfälle att diversifiera utformningen av ett bad eller bastu, och en måste-ha-bonus för ägarna är det estetiska nöjet att överväga dem.

För mer information om hur du väljer en baddörr av hög kvalitet kan du ta reda på det genom att titta på videon nedan.

Rekommenderad: