Dörrar Mario Rioli: Innerdörrar, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar Mario Rioli: Innerdörrar, Kundrecensioner

Video: Dörrar Mario Rioli: Innerdörrar, Kundrecensioner
Video: VARDAGSRUM MAKEOVER! Målar dörrar & hyllor 2024, April
Dörrar Mario Rioli: Innerdörrar, Kundrecensioner
Dörrar Mario Rioli: Innerdörrar, Kundrecensioner
Anonim

Vid kosmetiska reparationer i en lägenhet eller ett hus krävs att man installerar innerdörrar. På den moderna marknaden finns det ett stort utbud av modeller i ljusa färger eller med en naturlig träyta. Det finns flera märken som har vunnit sin popularitet på grund av produkternas kvalitet och intressanta mönster.

Ett bra val skulle vara att köpa dörrar från Mario Rioli, ett välkänt italienskt företag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Det italienska märket Mario Rioli började producera i Ryssland 2007. Företaget har lanserat en kraftfull anläggning som kan producera cirka en miljon dörrkarmar per år. Anläggningen använder en helcykelmetod: de levererade råvarorna torkas och produkterna tillverkas med 100% kvalitetskontroll i alla steg.

Produkterna är av hög kvalitet på grund av flera steg i kontrollen: initialt kontrolleras råvarorna, varefter de färdiga dörrarna kontrolleras med avseende på tillförlitlighet vid tillverkning och montering. Färdiga produkter hjälper till att skapa en unik design av lokalerna och göra lägenheten mysig. Dörrarna kommer att glädja köpare med höga krav.

Bild
Bild

Funktioner i produktionen

Den ryska marknaden var fylld med specialiserade italienska produkter. Fabriken producerar högkvalitativa innerdörrar i stora volymer. Kvantitet anses inte vara huvudkriteriet för Mario Rioli, kvaliteten på de produkter som tillverkas i enlighet med internationella standarder är i första hand.

Vid tillverkning av innerdörrar används modern utrustning. Hela den tekniska processen utvecklas till minsta detalj och är effektiv. Alla anställda och arbetare som arbetar på anläggningen har utbildats och praktiserats vid huvudproduktionen i Europa. Modern teknik gör det möjligt att tillverka produkter med unika egenskaper. Idag finns det inte många ryska företag som kan producera innerdörrar med sådana kvalitetsegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvuddragen i Mario Rioli -produkterna är bikakestrukturen. Duken har bra ljudisolering och är tillverkad av miljövänliga och säkra material.

Faner har en naturlig konsistens och ytan har ökad hållfasthet och motståndskraft mot mekanisk påfrestning. Alla komponenter som används vid tillverkning av dörrblock är inte utsatta för fluktuationer i temperatur och luftfuktighet.

Innerdörrar är lätta, vilket förenklar användningen och ökar livslängden för alla element. Dörrgångjärnen gnisslar inte, sjunker inte och den applicerade färgen från handtagen gnids inte av.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med italienska modeller:

  • Original stil. Produkterna finns i en mängd olika utföranden. Företaget anses vara en expert och trendsättare inom innerdörrindustrin. Samlingar uppdateras och förbättras regelbundet.
  • Långsiktig produktgaranti. Med hjälp av modern teknik har varje struktur ökat styrka och tillförlitlighet. Varje produkt har 3 års garanti. Livslängden för standardstrukturer är i genomsnitt 15 år.
  • Ökad ljudisolering. Dörrbladet har 4, 5 centimeters tjocklek, bladet sitter tätt på dörrkarmen. Hela strukturen limmas runt omkretsen med en gummitätning. Många modeller har en falsk del, vilket ökar ljudisoleringen avsevärt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kvalitetsbeklädnad. Dörrarna till tillverkaren Mario Rioli är gjorda med modern teknik av högkvalitativa material. Ytan är motståndskraftig mot UV, mekanisk och slipande skada.
  • Lätt att installera dörrkarm. Inbyggda beslag: låset, gångjärnen och handtagen gör det enkelt att installera strukturen, som kan utföras av icke-professionella arbetare.
  • Dörrkarmen har bladets storlek, vilket gör installationen av dörrar mycket enklare. Plattband är teleskopiska, vilket gör att du kan dölja alla ojämna ytor på väggen och ta bort dörren om du behöver limma tapeten igen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Låg kostnad för innerdörrar. Trots den berömda italienska tillverkaren och produkter av hög kvalitet, är kostnaden för produkter inte för dyr.
  • Vid tillverkning av dörrar installerade tillverkaren alla nödvändiga beslag, vilket avsevärt sparar tid, eliminerar fel i konstruktionen och förhindrar skador under installationen.
  • Unik design, eftersom utvecklarna följer nuvarande modetrender. Varje ny produkt som släpps av företaget vinner popularitet bland konsumenterna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ett stort antal smickrande recensioner från köpare. Nästan alla recensioner är positiva, men som på andra håll finns det missnöjda kunder som inte gillar något i den här produkten.
  • Dörrarna stängs tätt, vilket säkerställs av en tätning av ljudabsorberande material.
  • Det finns inga onödiga ljud vid stängning och öppning. Varje modell har ett lås med en polyamidspärr.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Glasinsatser monteras på fabriken, vilket eliminerar oegentligheter, brott och inkonsekvenser i dimensioner.
  • Kanten av strukturen är klar på tre sidor, vilket gör det möjligt att installera dörrar i rum med hög luftfuktighet, liksom på trappor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära samlingar av tillverkaren

Vissa modeller från Mario Rioli är grundläggande. De har alla en annan konfiguration:

  • Den klassiska modellen är "Domenica ". Dörrarna har klassiska proportioner, unika paneler. För dekoration används skär, glas, spegel eller målat glas. Naturligt trä används som material för duken, vilket är bra för klassiska modeller. Faner har en klassisk konsistens och färg, vilket ger ett individuellt mönster för varje produkt. Sådana modeller är lämpliga för lantlig och retrostil.
  • " Arboreo " tillhör också de klassiska modellerna. Designfunktion - "panel i panel". Företaget anses vara skaparen av denna teknik vid tillverkning av dörrar. Kollektionen kännetecknas av en yta med en hög andel glas, samt en dörr av naturligt träfaner. Varje detalj i den klassiska modellen gör interiören unik och vacker.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Linea " - moderna dukar. Modeller från denna samling används i minimalistisk stil. Ytan är plan med träbaserad panelfinish. Wenge och ek används oftast, de ger hela produkten åtstramning och enkelhet i formen. Produkter med ett eller två blad finns tillgängliga.
  • Samling för minimalism och asketism - "Mare". Ytan på duken är plan med släta glasinlägg och rundade linjer. Vid tillverkningen används en mängd olika skär, lämpliga för alla design och interiörer i rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Unika dörrar från kollektionen " Minimo " började släppas i Ryssland för inte så länge sedan. Det yttre bladet är täckt med en vacker kant som imiterar träiga toner av klassiska material. Originalglasinsatser ser vackra ut i det inre av rummet.
  • En samling som helt återspeglar den italienska karaktären - " Primo Amore " … Ytan är dekorerad med vackra transparenta skär. Tyget är avslutat med faner av dyra träslag. Lister och galler från olika material används i stor utsträckning.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Samtida modeller från kollektionen " Pronto " … Små detaljer om minimalism ser bra ut på populära modeller. Produkterna är pålitliga och enkla att använda och har också en låg kostnad. För täckning används en speciell film för naturliga trädslag.
  • Naturmaterial och laminatgolv ser bra ut i serien " Saluto " … Glasskär används som dekorationer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Designers uppdaterar ständigt sortimentet. Ett stort antal material för tillverkning av produkter gör det möjligt att välja modell för varje rum.

Varje dörr från Mario Rioli -fabriken håller hög kvalitet. Man behöver bara läsa de många positiva recensionerna, och alla kan vara övertygade om tillförlitligheten och god kvalitet på produkterna.

Bild
Bild

Konstruktioner

Tillverkaren bryr sig om produkternas kvalitet och deras rykte. Han behöver produkter för att beundras för sitt utseende och kvalitet. Designers har utvecklat modeller med lämpliga element, men tillbehören kan väljas efter eget gottfinnande för vilken samling som helst.

Varje modell levereras till kunden monterad och komplett. Även en icke-professionell hantverkare kan installera den på egen hand. De geometriska dimensionerna är idealiska för installationsplatsen, de behöver inte trimmas och justeras.

Tillverkaren garanterar att det inte finns några defekter på ytterdörrarnas yta. Den yttre beläggningen lackeras och poleras, på grund av vilken en bra beläggning bildas, som inte utsätts för mekanisk skada.

Bild
Bild

Företaget erbjuder högkvalitativa dörrar av naturligt massivt trä. Produkterna används flitigt över hela världen. Alla produkter är tillverkade av massivt trä enligt europeiska kvalitetsstandarder. Alla innerdörrar ser attraktiva och originella ut, har goda prestandaegenskaper.

Varje modell är tillverkad med den senaste tekniken. På grund av detta håller varje produkt i många år. För att välja en dörr för ditt hem måste du läsa kundrecensioner eller få råd från specialister. Trädörrar för inomhusinstallation, gjorda av ek och tall, har ett vackert utseende och modern design.

Rekommenderad: