"Alexandria -dörrar" (34 Bilder): Interiör Och Entréalternativ, Vackra Exempel I Interiören, Sortimentet Av Elfenben Och Svart Patina, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: "Alexandria -dörrar" (34 Bilder): Interiör Och Entréalternativ, Vackra Exempel I Interiören, Sortimentet Av Elfenben Och Svart Patina, Kundrecensioner

Video: "Alexandria -dörrar" (34 Bilder): Interiör Och Entréalternativ, Vackra Exempel I Interiören, Sortimentet Av Elfenben Och Svart Patina, Kundrecensioner
Video: Upgrading Our Backyard Chicken Coop | AUTOMATIC DOOR TOUR! 2024, Mars
"Alexandria -dörrar" (34 Bilder): Interiör Och Entréalternativ, Vackra Exempel I Interiören, Sortimentet Av Elfenben Och Svart Patina, Kundrecensioner
"Alexandria -dörrar" (34 Bilder): Interiör Och Entréalternativ, Vackra Exempel I Interiören, Sortimentet Av Elfenben Och Svart Patina, Kundrecensioner
Anonim

Alexandria Doors har haft en stark position på marknaden i 22 år. Företaget arbetar med naturligt trä och tillverkar inte bara interiör utan även entrédörrstrukturer av det. Dessutom inkluderar sortimentet skjutsystem och speciella (brandsäkra, ljudisolerade, förstärkta, pansrade) dukar. Kvaliteten på dessa dörrar är känd långt utanför vårt lands gränser.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Huvuddragen i alla produkter av märket Alexandria Doors är:

  • Strukturell styrka … Ingångsdörrarna är gjorda av det starkaste stålet och innerdörrarna har hög fuktbeständighet, motståndskraft mot mekanisk belastning och en lätt att rengöra yta. Dörrarna, som har ett speciellt ljudisolerande syfte, använder Avotex -material, utvecklat för flygindustrin.
  • Felfri design … Alla ytterdörrkåpor är gjorda av fint trä, innerdörrarna är färdiga med naturfaner av hög kvalitet tillverkad i Italien. Mönster med en tredimensionell effekt är möjliga. Inget av dörrbladen avslöjar gångjärn och har en perfekt plan yta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med denna tillverkare framför andra är ett stort urval av specialiserade dörrar med tonvikt på en särskild egenskap:

Förstärkta dörrar är en konstruktion som är utformad för områden med hög trafik, men som inte har särskilda krav på brandsäkerhet. De har en starkare och tyngre ram, en förstärkt duk av slitstarka material

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lätta dörrar är lättare och är idealiska för bostadsinstallationer.
  • Mycket ljudisolerade dörrar är utformade för installation i mötesrum, hotell med minst fyra stjärnor och i bostadsområden där det finns särskilda krav på ljudabsorbering (plantskolor, rum med HiFi -akustik eller hemmabio). Dörrbladet är av trä och uppfyller alla SNiP.
  • Brandsäkra dörrar har tre brandmotståndsklasser (30, 45 och 60 EI), tjockt dörrblad och 45 dB ljudisoleringsparametrar.
Bild
Bild

Visningar

Dörrar är indelade i två typer: entré och interiör, som var och en kan skilja sig åt i konstruktionstyp, huvudfunktion (utöver rummets zonindelning) och materialet från vilket det är gjort.

Samlingen av entrédörrar kallas Flygare , den är baserad på möjligheten att integreras i systemet "smarta hem". Varje dörr, oavsett modell, är utrustad med topphemliga lås (inbrottsmotståndsklass 3 och 4).

Ingen av entrédörrarna kan tas bort från gångjärnen från gatan på grund av det avtagbara gångjärnssystemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låset låses i tre steg. Dessutom finns det en applikation som låter dig styra dörren och spåra inbrottsförsök via en smartphone på alla operativsystem. Hela "hjärnan" på dörren (processor, hårddisk, display och högtalare med mikrofon) är inbyggd i dörrbladet.

Interiörsdukar är i sin tur indelade i två typer: klassisk stil och modern. Samlingar med samma namn tillhör klassikern. Alexandria och Emperadoor . Den första samlingen är baserad på dukar i antik stil med paneldelar och dekorativa pelare, med glasmålning och förgyllning på glaspärlor. Den andra är en mer massiv struktur där duken är uppdelad i flera delar. Förekomst av insatser i form av basreliefer och partiell inglasning är tillåten.

Bild
Bild

Moderna samlingar är Premio, Cleopatra, neoklassiker . Premio -kollektionen är designad för dem som inte gillar att stanna vid en viss stil och ofta ändrar sitt interiör. Detta dörrblad är lämpligt för alla moderna design (förutom klassiker och Provence), eftersom det har den enklaste designen och olika färgnyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

"Cleopatra" är en dörr i naturliga varma färger (valnöt, körsbär, ek), har kurvor i form av glasrutor.

Bild
Bild

Neoclassic är en paneldörr med en stor inglasning eller helt tom. Till skillnad från de klassiska alternativen har paneldelen en strikt geometrisk form utan böjningar och lockar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Entréstrukturer är indelade i två modeller: "Comfort" för lägenheter och "Lux" för privata hus. Varje modell finns i tre trimnivåer: lätt, enkel och smart.

Modeller i samlingarna av innerdörrar skiljer sig åt i storlek och placering av paneldelarna. Varje modell presenteras i flera färgalternativ och flera glasrutor.

Bild
Bild

Till skillnad från konventionella dörrar, modeller av glidande inredning skiljer sig mellan varandra i installationsmetoden och fästmetoden:

  • Normal är en konventionell kompakt skjutdörr.
  • Liberta passar för dig som vill att dörren ska vara helt osynlig när den är öppen. Dörrbladet försvinner helt i väggen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Turno är utformad för rum med hög trafik, eftersom duken öppnas i båda riktningarna (inåt och utåt).
  • Altalena består av två oberoende delar och fälls kompakt på mitten, vilket möjliggör betydande platsbesparingar när dörren öppnas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Invisible har ett dörrblad, där hela fästmekanismen är dold, så att dörren, när den öppnas, verkar "flyta" genom luften. Lämplig för mönster i en futuristisk eller minimalistisk stil

Bild
Bild

Material (redigera)

För att skapa dörrar används material som används inom rymdindustrin och vid konstruktion av anläggningar av högsta klass. Alla specialdörrar, liksom entrékonstruktioner, har en fyllning i flera lager, som förhindrar frysning och inte släpper ut värme från rummet.

För tillverkning av branddörrar används en brandsäker tysk platta som fyllning. Spånskiva VL som också är ett utmärkt ljudisolerande material. Bladets totala bredd är 6 cm. Lack av olika grader av brandmotstånd används för att avsluta plattorna och ramen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller från Alexandria-kollektionen är gjorda av en rad barrträd, vända mot italiensk tillverkad faner, men dörrbladet från dyrare samlingar är gjord av värdefulla arter (ek, mahogny, aska, bubinga). För att förhindra förvrängning limmas en 5 mm tjock lamell på matrisen, så att strukturen lugnt tål förändringar i luftfuktigheten i rummet utan att ändra dess storlek. Vissa modeller är inlagda med almrötter.

Alla beslag, liksom lacker för fasadarbeten, tillverkas i Italien, Spanien och Portugal.

Bild
Bild

Färglösningar

Färgversionerna av dörrar från denna tillverkare är inte begränsade till standardfabrikslösningar. Om budgeten tillåter är företaget tillmötesgående och kan ordna ett dörrblad av valfri modell i de färger du behöver. Till exempel, dekorera ena sidan av dörren med elfenben och den andra med svart patina.

Tack vare det stora antalet färgalternativ har användaren möjlighet att samla cirka 400 olika kombinationer. Katalogen innehåller ljusa färger - alla typer av patinor (guld, brons, antik, vintage, etc.)), mellantoner - naturligt trä (naturligt körsbär, valnöt, vit ek, palermo), halvmörkt (naturell ek, bubinga, körsbär) och mörkt (wenge, mahogny, kastanj ek, svart ask).

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kundrecensioner av märkets produkter är ganska kontroversiella. Om vi samlar in recensioner från de flesta köpare kan vi säga att de viktigaste påståenden inte görs till dörrarna själva, utan till servicekvaliteten. Ofta är konsumenterna missnöjda med tjänsten, det finns frågor om kvaliteten på mätarnas och installatörernas arbete. Sådana svar berör väldigt många representativa kontor för "Alexandria Doors".

När det gäller själva produkterna är mestadels negativa recensioner associerade med fel matchning av dekorativa element i ton med varandra och med dörrbladet.

Bild
Bild

Den överväldigande majoriteten av köpare noterar den höga kvaliteten på utförandet, oklanderlig design, rimliga priser, ett brett utbud av modeller, storlekar och färger, användbarhet. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla smaker och budgetar.

En annan punkt som nämns i recensionerna är kontraktet. Användare uppmanas att noggrant läsa dokumentet, särskilt stycket om återbetalning av straffet för sen leverans. Vi kan prata där om återbetalning av ett fast belopp, och inte den procentandel som anges i lagstiftningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Produkter från företaget Alexandria Doors ser bra ut i alla interiörer, det viktigaste är att välja rätt kollektion. De avslöjas särskilt väl i nyklassisk design; traditionella, fasthållna alternativ är bäst lämpade för detta ändamål. För att få dörren att se fördelaktig ut, inte gå vilse mot den allmänna bakgrunden, men inte heller bli en central accent, är det bättre att välja modeller som är två eller tre toner ljusare (för mörka interiörer) eller mörkare (för ljusa interiörer) färgen av väggarna.

Bild
Bild

Om det finns många tavlor på väggarna, tryckt tyg eller sidotapeter, ska dörrarna vara så enkla som möjligt (utan komplexa paneldelar och glasmålning). Den strama designen gör att dörren kan vara huvudfokus. Det är tillåtet att välja dörrar i möblernas färg eller rummets huvudinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designers varnar för att paneldörrar själva är ett element i inredning, så du bör inte överbelasta utrymmet med detaljer. För strikt och ultramodern design finns det en modern grupp av kollektioner som innehåller dörrar med både enkelt blad och minimalt glas.

Rekommenderad: