Intecron -dörrar: Funktioner I Ingångsstålprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: Intecron -dörrar: Funktioner I Ingångsstålprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Video: Intecron -dörrar: Funktioner I Ingångsstålprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Video: Hikvision 2nd generation villa intercom door stations. 2024, April
Intecron -dörrar: Funktioner I Ingångsstålprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Intecron -dörrar: Funktioner I Ingångsstålprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Anonim

Entré- och innerdörrar är obligatoriska element i varje lägenhet, oavsett stil, storlek, rumsdesign och andra indikatorer. Det bör noteras att ytterdörren är ett viktigt element, som, förutom att skydda lokalerna från inkräktare, skapar det första intrycket av huset. Denna produkt bör kombinera skönhet, praktisk, stil, tillförlitlighet och bekvämlighet.

Endast högkvalitativa produkter som tillverkas i enlighet med höga internationella standarder kan ha sådana parametrar. Det här är de egenskaper som Intecron -dörrar har. Varumärket erbjuder entrémodeller av metall som kommer att vara det perfekta tillägget till alla hem. Vidare i artikeln kommer vi att närmare överväga produkterna från ovanstående varumärke och ta reda på vad som skiljer det från andra produkter från detta segment.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Entrédörrar från tillverkaren Intecron är tillverkade av stål. Det är ett hållbart, pålitligt och slitstarkt material som aktivt används vid tillverkning av dörrar. Ovanstående varumärke har tillverkat metallkonstruktioner i 20 år. Produkter under detta märke är mycket populära och konkurrerar framgångsrikt med både inhemska och utländska produkter.

Bild
Bild

Intecron-dörrar tillverkas på högteknologisk utrustning med kvalitetsråvaror och modern produktionsteknik.

Fördelar med att välja ståldörrar:

Dörrkarmen, både tillgängliga och dyrare modeller, är inte rädd för fukt, extrema temperaturer, ultraviolett strålning och andra yttre påverkan

Hög ljudisolering uppnås genom en hållbar tätning

Bild
Bild

Stort utbud av. Dörrar i olika färger, nyanser och stilar

Beslag av hög kvalitet, det kommer att fungera utan problem under hela livslängden

Glöm inte heller den överkomliga kostnaden

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

I 20 år, från öppningsdatumet, har företagets anställda skapat mer än 20 typer av dörrar, olika i olika utföranden. Professionals arbetar för att göra produkterna mer tillförlitliga och praktiska att använda.

Entrédörrsmodeller består av följande delar:

tät isolering och tätningsmedel

en ficka med lås, samt ett extra och huvudlås

slingor

bult

förstyvningsmedel (interna och externa)

metallplåtar (interna och externa)

Bild
Bild
Bild
Bild

Tjockleken på varje stålplåt är 2 millimeter. För konstruktionens styvhet och dess motståndskraft mot konstanta belastningar installeras ribbor inuti. På grund av dessa element minskar belastningen på ramen och gångjärnen avsevärt. Dessutom hjälper de till att behålla dörrens form under en lång tid. På grund av tätningsmedlet lyckades företagets anställda uppnå en hög ljudisolering.

Skydd . För att öka skyddsnivån för ståldörrar har Intekron utrustat modellerna med ett speciellt inbrottsskyddssystem som på ett tillförlitligt sätt skyddar huset från tjuvar och inbrottstjuvar. Företaget använder speciella manganplattor för väl samordnad drift av låsmekanismen.

Bild
Bild

Under tillverkningsprocessen av dörrar kontrolleras låssystemet noggrant innan produkten skickas till affären.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppvärmning . Intecron -märket använder mineralull som isolering. På grund av denna komponent behåller produkten dyrbar värme. Råvaror har ett lågt pris och är miljövänliga och säkra, men med hög luftfuktighet förlorar bomullsullens användbara egenskaper. På grund av den stora temperaturskillnaden kan det bildas kondens i dörren. För att förhindra detta rekommenderas att hålla ett måttligt torrt mikroklimat i rummet.

Bild
Bild

Företaget "Intekron" hittade en väg ut ur denna situation, beväpnad med innovativa utvecklingar av ingenjörer.

För att bevara isoleringen och bevara dess egenskaper länge är dörrbladet utrustat med en termisk brytningsenhet. Denna komponent skapar idealiska förhållanden för mineralull.

Efterbehandling . Efter att strukturen är helt klar, är den mantlad med en viss typ av material. Företaget använder: naturlig massiv furu, MDF, fiberboard (laminerad beläggning). Målning och film används också. Det är ingen hemlighet att fiberboard är det mest budgetalternativet. Plåttjockleken mäts från 3 till 6 millimeter. Den slutliga kostnaden för varorna beror på materialet för efterbehandling av ståldörrarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Experter säger att MDF -skivor används i stor utsträckning. Tjockleken på detta material kan vara olika, från 6 till 16 millimeter. Denna typ av råmaterial har en annan färg och annan struktur, glansig eller matt.

Trä - det dyraste materialet. Det är miljövänligt och har ett speciellt naturmönster.

För- och nackdelar med ståldörrar

Experter lyfter fram ett antal fördelar och nackdelar med att använda dörrar i stål. Nu är det dags att diskutera allmänna bestämmelser om valet av ståldörrar.

Fördelar:

Prisvärt på grund av vilka produkter av denna typ som är tillgängliga för de flesta köpare

Stålmodeller är säkrare än trä- eller glasfiberdörrar

Dörrar av ovanstående typ är underhållsfria

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enkel och enkel bladmontering. Materialen som används i installationsprocessen är billiga

Stort sortiment. Modeller skiljer sig åt i storlek, färg, form, dekorativa element och mer

Isolering. Kvalitetsprodukter är utmärkta ljud- och värmeisolatorer. På sommaren, efter att ha installerat en sådan dörr, kommer det alltid att vara kallt i huset, och på vintern kommer duken att behålla värdefull värme. En sådan parameter kommer att spara pengar som kan läggas på uppvärmning av rummet

Stål är ett hållbart och pålitligt material som behåller sin form från år till år. Detta alternativ är idealiskt för en lägenhet eller hus där många bor

Bild
Bild

Minus:

Trots metallens hållfasthet förekommer bucklor och repor ofta på stålplåtar under drift. Detta påverkar inte på något sätt bladets livslängd, men det kan förstöra produktens utseende

Många metaller är rädda för fukt, och stål är inget undantag (om det inte är speciellt rostfritt stål). Rost kan skada metall och kan inte korrigeras. Det är nödvändigt att se till att fuktnivån inte stiger vid installationsplatsen för dörrarna

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Intecron -dörrar har ett stort sortiment: modellerna skiljer sig åt i färg, form, inredning,

Budget . Ekonomiska dörrdesigner finns i laminat, pulverlackerat eller vinylläder. Det första alternativet är opretentiöst i vården. Vinylläder klarar perfekt isolering av dörrar. Med hjälp av pulversprutning kan duken få vilken önskad färg som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dyr . Det dyraste materialet anses vara en matris. Dörrar fodrade med naturligt trä är de dyraste och snyggaste föremålen. I kategorin elitmodeller finns också produkter täckta med faner. Detta material är idealiskt för att simulera trä så realistiskt som möjligt. MDF -paneler är utbredda. Materialet gör ett utmärkt jobb med bullerskydd.

Bild
Bild

Hur skiljer man originalprodukter?

Företaget har en väletablerad produktkvalitetskontroll. Intecron -märket har utvecklat ett särskilt system för att skydda varor från förfalskning. Med tanke på att företaget har arbetat inom tillverkning av entrédörrar i 20 år och blivit populär bland köpare försöker skrupelfria företag förfalska varor.

Dörrbladen på Intecron har ett logotypemblem. Det finns i området på dörrens ovansida

Kvaliteten på produkterna bekräftas av motsvarande certifikat. Produkten måste också ha ett pass som anger serienumret och modellens tillverkningsdatum

Nycklar som följer med dörren måste förpackas i en förseglad originalförpackning

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

I 20 år har produkterna från Intekrons varumärke spridits i stor utsträckning på den ryska marknaden. Aktiva Internetanvändare som har köpt och installerat dörrar från ovanstående märke delar sina åsikter om köpet. De flesta recensioner om Intecron -dörrar är positiva. Kunder noterar ett kompetent förhållande mellan produktens kostnad och kvalitet. Många kunder rapporterar att de uppmärksammade ståldörrar på grund av deras snygga och attraktiva utseende och inte ångrade att de köpte produkten.

Bild
Bild

I sina recensioner noterar köpare den höga kvaliteten på ståldörrar, tillförlitlighet och hållbarhet.

Rekommenderad: