Dörrar "Guard": Funktioner I Valet Av Ingångsmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Guard": Funktioner I Valet Av Ingångsmodeller, Recensioner

Video: Dörrar "Guard": Funktioner I Valet Av Ingångsmodeller, Recensioner
Video: Top 10: Best Door Security Devices for 2020 / Door Lock Gadgets / Door Barricade, Door Brace, Bar 2024, Mars
Dörrar "Guard": Funktioner I Valet Av Ingångsmodeller, Recensioner
Dörrar "Guard": Funktioner I Valet Av Ingångsmodeller, Recensioner
Anonim

Varje person försöker helt skydda sitt hem från obehöriga personer. Och det viktigaste elementet i denna verksamhet är ytterdörren. Dess val bör närma sig allt ansvar för att köpa en produkt av riktigt hög kvalitet. I dagens artikel kommer vi att berätta i detalj om Sentinel -dörrarna. Detta är ett bra alternativ för dem som värdesätter styrka, tillförlitlighet och hållbarhet.

Bild
Bild

Funktioner i företagets produkter

Detta företag har varit framgångsrikt verksamt på marknaden i cirka två decennier. Produktionen av strukturer sker i staden Odessa, men leveransen av färdiga produkter sker i hela Ukraina och till grannländerna. Vi listar flera främsta fördelar tack vare vilka "Guard" -dörrarna har förtjänat stort förtroende hos användarna:

Modern teknik . Produktionen är utrustad med den senaste utrustningen som uppfyller alla moderna standarder. Tack vare detta utförs dörrtillverkningsprocessen snabbt och med högsta kvalitet. Dessutom minskar användningen av teknisk utrustning avsevärt risken för defekter, vilket är en mycket viktig aspekt av produktionen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enastående kvalitet . Varje dörr genomgår noggrann kvalitetskontroll i alla produktionsstadier. Därför behöver du inte tvivla på dörrens styrka, tillförlitlighet och motståndskraft mot inbrott.

Bild
Bild

Snygg utförande . Det imponerande utbudet av dörrar till "Guard" -företaget ger absolut varje kund möjlighet att välja en unik och vacker produkt för sig själv. Butikens katalog innehåller ett stort sortiment av serieproduktion. Du kan enkelt köpa en dörr här som är perfekt för just ditt hem. Dessutom accepterar företaget order för utförande av enskilda order.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rimlig kostnad .. Genom att göra ett sådant köp får du en produkt som fullt ut motiverar dess värde.

Dörrar till det ukrainska märket utmärks av ett pris som motsvarar deras kvalitet utan onödiga markeringar för parametrar som är obegripliga för köpare.

Bild
Bild

Lång livslängd … Varje dörr är garanterad i tio år. Detta innebär att tillverkaren är säker på kvaliteten på sina produkter. Under denna period kommer eventuella problem och funktionsstörningar med designen att snabbt elimineras.

Bild
Bild

Egenskaper

Låt oss nu prata mer detaljerat om designfunktionerna för dörrarna till detta märke. Kallvalsat stål används för tillverkning av produkten. Det är på grund av detta som den högsta strukturella hållfastheten uppnås. Dessutom har strukturen en speciell krökt sluten struktur, liksom förstyvningar jämnt fördelade över ramen. Detta ger tillförlitlighet till lådan och duken. Konstruktionen är också utrustad med specialtätningar, metallbalkar och skär för optimal fördelning av belastningen på duken . Detta innebär att livslängden för en sådan struktur blir mycket hög.

Bild
Bild

Dessutom finns högkvalitativt isoleringsmaterial (skumgummi, syntetisk vinterisator, bomull) inuti dörrkarmen. Detta garanterar ett tillförlitligt skydd mot yttre faktorer: främmande buller, lukt, drag. Genom att installera Sentinel -dörrar i ditt hem behöver du inte oroa dig för någonting.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kvaliteten på lås

När det gäller säkerhet är det viktigt att inte bara tänka på dörrkarmens tillförlitlighet utan också kvaliteten på låssystemet. "Guard" -företaget använder ryska och italienska komponenter för sina dörrar. Låssystem har den fjärde klassen av inbrottsmotstånd. Du behöver inte oroa dig för att skydda dig själv, din familj och egendom.

Bild
Bild

Alternativ för dekorativ beläggning

I företagets katalog hittar du ett stort urval av dörrar som är färdiga med olika typer av beläggningar. De viktigaste är:

  • vinylläder;
  • laminera;
  • MDF;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • ek;
  • panel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den slutliga kostnaden för dörren beror på vilket material för ytterbeklädnaden du väljer. Till exempel kommer en struktur som är klar med massivt naturligt trä att kosta dig betydligt mer än en dörr med en MDF -beläggning. Efterbehandling med naturmaterial ger dock duken ett dyrare, raffinerat utseende och ökar också ramens motståndskraft mot mekanisk påfrestning. Därför beror det slutliga valet på dina individuella preferenser och storleken på din budget.

Bild
Bild

Recensioner från riktiga köpare

Efter att ha analyserat användarnas kommentarer kan vi dra flera slutsatser om produkterna från "Guard" -företaget. Nästan alla användare lyfter fram dörrenas utmärkta utseende, liksom ett stort urval av olika designalternativ. Designen ser väldigt snygg och solid ut. Dessutom rapporterar konsumenterna hög utmärkt kvalitet på lås . Men detta är ett av de viktigaste kriterierna när du väljer en entrédörr.

Köpare skriver också om den utmärkta kvaliteten på ramen och isoleringen inuti lådan. Varken främmande ljud eller utkast kommer att vara rädda för dig.

Bild
Bild

Enligt användarna finns det bara ett minus vid sådana dörrar. Det är vackert hög kostnad , som inte alla har råd med. Men om vi jämför priset på strukturer med deras kvalitet och långa livslängd, verkar det inte längre så högt.

Från videon nedan kan du ta reda på mer information om tillverkaren och produktionstekniken för ståldörrar "Guard".

Rekommenderad: