Portallörrar: Ingångsmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Portallörrar: Ingångsmodeller, Recensioner

Video: Portallörrar: Ingångsmodeller, Recensioner
Video: Portal (Doors - 2021) Movie Review - (ENDING EXPLAINED at the END OF Review) 2024, April
Portallörrar: Ingångsmodeller, Recensioner
Portallörrar: Ingångsmodeller, Recensioner
Anonim

Portalldörrar tillverkas i Ryssland, men använder italiensk teknik. Detta företag är en del av gruppen italienska dörrtillverkare Securemme och tillverkar premiumdörrar. Alla företagets produkter överensstämmer med GOST -standarder, varje modell är designad och testad tillsammans med Tomsk Engineering Center. Alla dörrar testas i en värmekammare och prov för överensstämmelse med trettiofem steg av kvalitetskontroll.

Det främsta kännetecknet för dörrarna är dess konstruktion i ett stycke, en polymerbeläggning som motstår ultraviolett ljus och naturmaterial: stål och massivt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Portalle -ingångskonstruktioner finns i flera smaker. Enligt deras syfte är de uppdelade i dukar för en lägenhet och ett privat hus (stuga), enligt stil - i klassiska och moderna modeller, efter färg - utsökta vita, designfärgade dörrar och dörrar med en blank yta, enl. sättet att öppna - vanligt och elektroniskt. Alla modeller som produceras av detta företag är entré, de har två sidor av ytan - externa och interna.

Bild
Bild

Varje dörr består av vissa element:

  • en låda som är limmad med folie och isolon för att förbättra värme- och ljudisoleringsegenskaper;
  • tre lager beläggning på själva lådan, gjord av kallvalsat stål 2 mm tjockt: korrosionsskyddande beläggning, polymerprimer, polymer dekorativt lager. Färgen är praktiskt taget inbäddad i stål;
  • 85 mm tjock duk har 8 fyllningsskikt: ett två-nivå "labyrint" verandasystem, som förhindrar penetrering av drag, damm och lukt, ett lager isolon och folie för ånga och vattentätning (förhindrar uppkomst av daggpunkt), ett skumskikt för brusdämpning, inte utsatt för deformation och bildning av hålrum. Dessutom låter penoplex dig styra dörren i ett läge från - 39 grader till +50 grader Celsius.
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i alla dörrar är deras tillförlitlighet. Portalle-företaget producerar förstklassiga modeller i prissegmentet från 40 000 rubel. Kostnaden för modellen beror på efterbehandlingsmaterial, beslag och förekomsten av ett elektroniskt lås.

Alla mönster är tillverkade från naturmaterial: framsidan är gjord av legerat stål, insidan är trimmad med naturfaner av fint trä. Vissa modeller är helt tillverkade av massiv ek och ceiba (afrikanskt trä), som lätt tål förändringar i fuktighet och temperatur. Ceibu används vid konstruktion av lyxbåtar.

Alla dörrar har hög grad av ljudisolering - 8 lager isolerande material och två lager tätningsmedel överför inte 40 dB brus, vilket inte bara uppfyller GOST -standarder utan också överstiger dem med 25%.

Bild
Bild

Stort urval av färger. Katalogen innehåller många färger, men om så önskas kan köparen beställa ett datorutbud av emalj av en av 2000 nyanser från RAL -katalogen.

Varje dörr är klar med lack och emalj i flera dagar. Nästa applicerade lager bakas separat, vilket ger dörrarna en absolut släthet och blank yta.

Alla dörrar är UV -beständiga, så även de ljusaste färgerna kan installeras på solsidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrdesignen kombinerar det inkongruösa - en klassisk träyta, blankt pansarglas och aluminiuminsatser. Dessutom är designen för textilier av linne och naturlig granitsten en unik egenskap. Dessa dörrar är maximalt motståndskraftiga mot extrema temperaturer och yttre påverkan.

Säkerhetssystemet för dörrar mot inbrott likställs med en bank: tretton låspunkter inte bara på ett ställe, utan längs hela omkretsen av dörren, pansarplattor för lås av 5 mm stål, italienska låssystem som inte bara skyddar mot fysiska, men också intellektuella inbrott.

Livstidsgaranti för inbrottsbeständighet och en total livslängd på minst 50 år.

Bild
Bild

Självmontering

Företaget erbjuder en elektronisk dörrkonfigurator, där användaren kan skapa sin egen modell från de tillgängliga komponenterna, ställa in de mått han behöver och välja en design. Efter det kan han göra en beställning på egen hand utan att ta hjälp av en chef.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med konfiguratorn kan du välja tre alternativ för boxens storlek - 800x2050, 950x2050 och 1000x2050 meter. Således förblir dörrhöjden standard, bara bredden kan ändras. Det andra variabelkriteriet är öppningssidan, här kan du välja platsen för att hänga gångjärnen (vänster eller höger). Valet av låssystem påverkar produktens kostnad.

Shweda - Ryskt tillverkat system, som inkluderar handtag, pansrade cylinderfoder, beslag och en titthål. Kostnaden för det italienska tillverkade Securemme-systemet ökar dörrkostnaden med cirka 30% av originalet.

Bild
Bild
Bild
Bild

På en modell av en specifik konfiguration Terma, Decoline, Woodline, Collori du kan installera en matt eller transparent glasenhet, du kan välja ett asiatiskt eller engelskt designgaller på den. Om så önskas kan användaren också välja färg på yttersidan och inredningen för att matcha elitsorterna av trä.

Räknaren föreslår att du sparar pengar och väljer laminerade ytor istället för naturligt massivt trä, som i sitt utseende praktiskt taget inte skiljer sig från äkta trä.

Bild
Bild

Vändbar design

De flesta dörrarna har en dubbelsidig design - på framsidan är det en stålram på insidan - vackert trä. Den klassiska versionen förutsätter förekomsten av paneldelar av olika storlekar och former på insidan. Den moderna designen tillåter inte bara de mest vågade färgerna på laminerade plattor eller emalj på trä, utan också inbyggda speglar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om köparen har en dörrkarm av icke-standardbredd, erbjuder tillverkaren att leverera dubbla dörrar utan att ändra den valda designen.

Utsidan presenteras i sex metallfärger - från klassiskt svartvitt till unikt blått och rosa. Färgen på den inre panelen erbjuder mer än 30 färgalternativ. Det är möjligt att tillverka dörrar med samma struktur både inifrån och utifrån.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektroniskt låssystem

Kostnaden för dörrar med elektroniskt lås börjar vid 98 000 rubel för 2017. Detta system förutsätter att det inte finns ett nyckelhål, låset låses upp med ett kort eller en smartphone och en särskild åtkomstkod kan anges. Ett titthål i sådana dörrar är en kamera som överför en bild till en bildskärm som är inbyggd på insidan. Hyresvärden kommer enkelt att undersöka personen som står utanför dörren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder olika typer av elektroniska videoögon: utrustade med rörelsesensorer som tar ett foto när du trycker på dörrklockan. Det elektroniska låssystemet kan styras med tvåvägs fjärrkontroll (kanalen är krypterad med en tvåvägskod) eller via en smartphone.

Naturligtvis är alla lås utrustade med ett autonomt strömförsörjningssystem med livstid upp till 10 dagar utan den huvudsakliga DC -källan . Det är möjligt att ansluta till dem ett inbrottslarm, en låsöppningssensor och till och med en sensor för vattenläckage eller krossat glas i lägenheten.

Bild
Bild

Recensioner

De flesta av recensionerna om dörrarna till detta företag påverkar deras exceptionella motståndskraft mot extrema temperaturer. Invånarna i Fjärran Norden och områden nära dem är mycket nöjda. Dörrarna tål enkelt den deklarerade temperaturen på -39 grader. Användarna noterar också med tacksamhet kompetensen hos de anställda på företagets alla representativa kontor och professionalismen hos installatörerna.

Tillverkarens deklarerade utbränningsskydd (motståndskraft mot UV -strålar) fungerar 100%. Företaget har varit verksamt på den ryska marknaden sedan 2000 och de första kunderna noterar originalfärgens fantastiska hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Portalle -dörrar i följande video.

Rekommenderad: