House Of Doors: Funktioner Och Typer Av Produkter, Modeller Och Material, Kundrecensioner Om Företaget

Innehållsförteckning:

Video: House Of Doors: Funktioner Och Typer Av Produkter, Modeller Och Material, Kundrecensioner Om Företaget

Video: House Of Doors: Funktioner Och Typer Av Produkter, Modeller Och Material, Kundrecensioner Om Företaget
Video: Smart Watch Maimo Watch - Full REVIEW + TESTS 2024, April
House Of Doors: Funktioner Och Typer Av Produkter, Modeller Och Material, Kundrecensioner Om Företaget
House Of Doors: Funktioner Och Typer Av Produkter, Modeller Och Material, Kundrecensioner Om Företaget
Anonim

Företaget House of Doors har tillverkat entré- och innerdörrar i mer än 10 år och har under denna tid etablerat sig som en pålitlig och seriös organisation. Det erbjuder sina kunder att köpa trästrukturer av hög kvalitet med en bra rekommendation och certifiering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Produkterna av märket House of Doors kännetecknas av en unik och attraktiv design, dessutom är de gjorda av högkvalitativa material. Om vi jämför detta företags produkter med motsvarigheter från andra tillverkare kan vi med säkerhet säga att de inte skiljer sig åt i kvalitet, men har ett lägre pris.

Dörrprodukter är tillverkade av naturligt trä (främst av barrträd) och är därför helt säkra för miljön.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget anser sin huvudsakliga uppgift att skapa mys i en lägenhet eller ett kontor, så att alla känner sig bekväma när de öppnar ytter- eller innerdörren. Det är lätt att gå vilse bland de moderna olika dörrprodukterna, så märket producerar produkter som är lätta att välja. Dörrar av hög kvalitet och europeisk service för varumärket långt framåt, vilket ökar konsumenternas efterfrågan.

Armaturer av hög kvalitet, tillgänglighet och ett stort utbud av modeller - det här är de viktigaste kriterierna som kan användas för att karakterisera produkterna från House of Doors. Dessutom är medarbetarna i denna organisation alltid redo att ge råd till potentiella kunder om alla frågor som rör valet av dörrar. Uppmärksamma chefer kommer snabbt att beställa och ge råd om de bästa installationsmetoderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

I butiken med dörrdesigner "House of Doors" kan du köpa interiör, konstruktion, metall och plastprodukter. Innerdörrar tillverkas i flera serier, som alla har sina egna prestandaegenskaper.

Den mest kända serien:

" Möbelsnickare " - en billig serie, som kännetecknas av sin ursprungliga design i kombination med ett horisontellt mönster på dukens yta. Som dekoration används ett dekorativt material baserat på cellulosa. Designen har en svängning av öppning och består av ett enda dörrblock. En serie är gjord av naturligt trä och silikat eller frostat glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Hav " Är en ny kollektion som kombinerar fem modeller med en design. Således kan köpare uppdatera interiören i lägenheten med endast en serie. Fördelen med "Ocean" ligger i olika modeller, moderna nyanser av beläggningen och volymetriska detaljer från frostat glas. Nästan alla produkter består av trä- och glaselement, vilket gör att du kan skapa en enhetlig stil i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Arkitekt " - inkluderar produkter bestående av en träram, på vilken MDF -plåtar med en tjocklek på 0,6 cm limmas. På grund av PVC -beläggningen har panelerna ökad hållfasthet och deformation mot deformation. Alla mönster levereras med glasinsatser fixerade med transparent silikonlim.

Bild
Bild
Bild
Bild

Europan - en samling som använder unika färger och innovativ design av målningar. Dörrkonstruktioner består av konventionella teleskopiska och speciella lister, som bildar en linje med dörren. Dörrbladen är glasade med färgat glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris - en serie produkter täckta med vit emalj. Tack vare detta passar alla dukar enkelt in i alla interiörer och ger lyx till det. Det finns ingen anledning att ta hand om dem - det räcker att torka dem med en fuktig trasa då och då. Varje modell är tillverkad på innovativ utrustning, vilket garanterar dess tillförlitlighet och hög kvalitet

Bild
Bild
Bild
Bild

Lyx - en kollektion med en modern beläggning - biofaner. Det är en europeisk utveckling inom dekorationsbeläggningsindustrin som förstärker den naturliga konsistensen med en speciell ytbehandling. Strukturen i strukturen säkerställs av ramen av massiv tall.

Metallingångsdörrar till "House of Doors" -företaget är de mest pålitliga strukturerna för hemskydd. De kännetecknas av hög hållfasthet, hållbarhet och motståndskraft mot mekaniska skador.

Alla konstruktioner är utrustade med pålitliga lås som är mycket svåra att bryta. Isoleringens densitet minskar produktens värmeledningsförmåga, vilket hjälper till att hålla värmen inne i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller plaststrukturerna, produceras de i två serier: "Drop" och "Dragspel":

" Släppa " är en brandsäker, värmeisolerande och bullerdämpande trasa, kännetecknad av ökad hållfasthet och slitstyrka.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Harmonisk " - det här är innerdörrar av plast som kan fällas ihop när de öppnas. Detta är mycket bekvämt för att spara användbart utrymme eller separera två funktionella områden. De produceras i fyra färger: valnöt, ek, bok och vit emalj.

Konstruktionsdörrblad består av en furukarm och inuti är de fyllda med bikakefyllmedel. Oftast behövs de för tillfällig användning och sticker därför inte ut för speciella estetiska egenskaper. Med deras hjälp kan du zonera utrymmet, isolera och ljudisolera rummet.

Deras främsta fördel ligger i deras hållbarhet: även efter idrifttagning av objektet kan byggdörrar användas för deras avsedda ändamål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsregler

För att välja de perfekta dukarna i House of Doors -företaget är det nödvändigt att mäta öppningarna för att exakt veta måtten på den framtida dörrkarm. En mästare kan hjälpa dig att ta mätningar korrekt. Det är mer bekvämt att köpa en struktur på företagets officiella webbplats än att leta efter sina produkter i järnaffärer.

I webbutiken är det möjligt att omedelbart ta reda på slutkostnaden för dörren tillsammans med installationen, vilket sparar kundens tid och pengar. Och med olika design och tjocklek på modeller kan du välja rätt alternativ.

Bild
Bild

Produktens design är så mångsidig att du kan hitta färger som framgångsrikt passar in i ditt hem eller kontor. För hus på landet är ingångens utseende viktigt, därför kommer ingångsmetallkonstruktioner att tillföra strukturen attraktivitet. Dessutom har några av järnmodellerna en träkornfinish, vilket gör att de kan installeras i ett trähus. Om butikens sortiment inte innehåller den dörr som kunden behöver, kan du beställa produkten enligt din egen skiss.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

"House of Doors" tar hand om sina produkter, därför erbjuder det sina kunder instruktioner som beskriver reglerna för skötsel av dörrblad. Dörrar är en levande del av interiören och kräver regelbunden uppmärksamhet och korrekt underhåll. Med konstant vård kan du bevara panelernas ursprungliga utseende under lång tid.

Du kan bara rengöra dem med några regler i åtanke:

För att rengöra innerdörrarna korrekt behöver du bara använda speciella tvättmedel. Detta är viktigt eftersom inte alla ämnen kan ha en gynnsam effekt på lådans yta - ibland kan fel produkt skada finishen

Bild
Bild
Bild
Bild

Använd inte tvättmedel och slipande pulver, eftersom de kommer att reagera kemiskt med träet och förstöra det. Det är bäst att använda en lösning av rent vatten och alkohol.

Dörrens rengöringsprocessen är en enkel och snabb process. Först måste du ta bort damm från dukens yta med en fuktig trasa och sedan torka av det

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det är också värt att komma ihåg att under reparationsarbete måste innerdörrarna tas bort från gångjärnen och rengöras. Detta är nödvändigt för att inte skada dem, eftersom reparationer ofta innebär användning av kemikalier. Alternativt kan dörrbladet täckas med plastfolie.
  • Företaget House of Doors rekommenderar att du tar särskilt hand om dörrar med polyesterlackbeläggning. De måste regelbundet behandlas med ett speciellt medel som kommer att behålla dörrens skönhet och glans.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Företaget House of Doors har etablerat sig väl på byggmarknaden. Många föredrar produkterna från just denna tillverkare, med tanke på att de har de bästa prestandaegenskaperna. Köpare talar positivt om dörrdesigner och säger att de är överlägsna i kvalitet jämfört med många andra ark från kända märken. Olika designlösningar låter dig välja den modell som bäst betonar husets stil.

Både entré- och innerdörrar är av hög kvalitet och kan med rätt vård tjäna i mer än ett dussin år. Företaget bryr sig om sitt rykte, därför erbjuder det all hjälp med att välja dörrblad. Många köpare har köpt det bästa alternativet, tack vare råd från erfarna chefer som inte bara hjälper till med valet, utan också tar individuella beställningar.

Du kommer att lära dig hur du väljer en dörr från följande video.

Rekommenderad: