Cheboksary Door Factory: Funktioner I Interiör- Och Entréprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: Cheboksary Door Factory: Funktioner I Interiör- Och Entréprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Video: Cheboksary Door Factory: Funktioner I Interiör- Och Entréprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Video: Обзор межкомнатной двери Dream Doors E2 2024, April
Cheboksary Door Factory: Funktioner I Interiör- Och Entréprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Cheboksary Door Factory: Funktioner I Interiör- Och Entréprodukter, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Anonim

Varje fastighetsägare flyttar in i en obebodd lägenhet i en ny byggnad eller gör stora reparationer i långlivade böter och funderar på att byta innerdörrar.

Dessa mönster fokuserar inte bara på husets inre, de ger säkerhet, tillåter hushållsmedlemmar att gå i pension, släpper inte in främmande ljud, vilket är mycket viktigt, till exempel för ett rum där en baby sover.

Tack vare dörrsystemen kan du dessutom dölja för gästerna vad du inte skulle vilja visa för främlingar, du behöver bara stänga dörren till sovrummet eller det privata kontoret.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

"Cheboksary Door Factory", vars fördelar och nackdelar kan bedömas utifrån kundrecensioner, såg till att varje invånare i landet kunde få mönster som uppfyller alla kvalitetsstandarder och kundernas önskemål.

Bild
Bild

Om märket

Cheboksary Doors Factory är en ganska ung tillverkare på dörrmarknaden, men företaget utvecklas ständigt och introducerar ny teknik och material för tillverkning av dörrpaneler. Fabriken bedriver tillverkning av interiörpartitioner och dörrar för industri- och kontorslokaler, som är skapade av massivt trä och MDF.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största skillnaden mellan Cheboksary -fabriken och tillverkarna av liknande produkter är den särskilda uppmärksamheten på kvaliteten på de skapade varorna.

Vid alla produktionsstadier används avancerad utrustning och högkvalitativa, miljövänliga material.

Tillverkningstekniken uppfyller kraven i GOST och andra europeiska standarder. Varje process för att skapa dörrar till Cheboksary -anläggningen är en strikt kvalitetskontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Företaget skapar främst dörrblock av trä och MDF -paneler. Den unika tekniken för sammanfogning av dukar och införandet av ytterligare förstyvningsark gör det möjligt för företaget att garantera sina kunder att dörrarnas yta inte kommer att deformeras under dess existens i väggarna i ett nytt hus.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att säkerställa dukarnas styrka och stabilitet tas alla knutar, klumpar av harts och andra synliga brister bort från träet, vilket kan förstöra kvaliteten på den färdiga produkten om de inte tas bort. Efter att ha gjort spann för dubbelglasfönster och förfräsning, limmas en PVC-insats (tillverkad i Tyskland) på dukarna, vilket kännetecknas av ökat motstånd mot en ökning av fuktnivån.

Förutom PVC kan faner eller fint träflis användas som beläggning. I slutproduktionsstadiet är sådana dukar belagda med en färgningsvätska eller färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mestadels har Cheboksary-dörrar standardmått: 90x200 cm. Men det är inte allt: fabriken erbjuder kunderna en service för tillverkning av dörrkonstruktioner av icke-standardstorlekar, enligt kundritningar. Företaget producerar tvåfärgsmodeller, med ett öppningssystem av boktyp, dörrar med speglade element, med ritbord och till och med kopior med öppning för att komma in i husdjur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fabrikens interiörpartitioner skiljer sig från varandra:

  • tillverkningsmaterial;
  • typ av täckning;
  • design.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med produkterna från Cheboksary -fabriken inkluderar:

  • Vacker design;
  • lättviktig;
  • ljud- och värmeisoleringsegenskaper;
  • stort sortiment;
  • utmärkta prestandaegenskaper;
  • enkel installation och underhåll;
  • prisvärdhet;
  • funktionalitet. Cheboksary dörrsystem kan användas i bostadshus, lägenheter, industrilokaler, medicinska institutioner och utbildningsinstitutioner.
Bild
Bild

Räckvidd

Produktkatalogen för Cheboksary -fabriken ger konsumenterna nio serier av dörrdesigner:

  • Alpha och bästsäljande Kontur - det här är exempel på strikt design, utan patos och bombast. Alla element från vilka de inre skiljeväggarna är gjorda är vanliga geometriska former med tydliga vinklar och linjer. Glasdelar skiljer sig alltid i färg från duken.
  • Samlingar "Modern" och "Prestige " lätt att känna igen tack vare den moderna designstilen. Det här är över hundra olika modeller. Seriens dukar har släta eller krökta glasinsatser, vanliga eller med ett intressant mönster.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Produktionsanläggningar kommer att dekorera alternativ från sektionen " Kontor " … Sådana dukar är vanligtvis tråkiga och monokromatiska, även om det finns få exempel med icke-trotsiga glaselement.
  • " Classic" och "Olympus " är av stort intresse för de konsumenter som inte lockas av moderna modetrender. Dörrpartitionerna i dessa samlingar kommer att dekorera all invändig fyllning av rummet.

Lockiga glasmålningar fönster av mångfärgat glas, användning av skärningstekniker och applicering av förgyllning för att locka uppmärksamhet är de främsta kännetecknen för dessa serier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kännare av allt original kommer att älska dörralternativen från serien " Emma " … Representanter för samlingen har ett icke-klassiskt färgschema. Dörrblad "Emma" är dukar av valfri färg och nyans. Även entrédukar kan ha valfri regnbågsfärg!
  • Förutom de populära svängalternativen producerar fabrikerna även glidstrukturer på maskinerna. Med deras hjälp kan du avsevärt spara utrymme i rum av blygsam storlek. Sådana modeller finns i serien " Kompakt ".
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är omöjligt att inte nämna de välvda typerna av interiörpartitioner. De mest acceptabla platserna för deras installation är korridorer, kök och hallar. Varukatalogen från fabriken i Cheboksary innehåller också sådana mönster - utsökt och ovanligt vackert.

Bild
Bild

Nackdelar med produkter

Bristerna i produkterna från Cheboksary -fabriken kan förstås genom att läsa recensioner från missnöjda kunder. En liten del av dem talar om sannolikheten för att få ett äktenskap. Det finns också brister i arbetet med servicepersonal i företagets möbelutställningslokaler.

Produkterna själva får också negativa betyg. Brister i designen på dukarna noteras, på nästan alla modeller klippdes ändarna - topp och botten - med en vanlig såg och är inte förseglade med lamineringsfilm. På grund av detta försämras ändarnas utseende och de måste impregneras med något på egen hand, annars kan dörrens livslängd minskas avsevärt.

Bild
Bild

Konsumenter talar också om sådana brister:

  • dålig kvalitet på faner (under de första månaderna av dörrens drift och många, det smulade eller spruckna);
  • den dekorativa PVC -filmen skalas av;
  • ta med böjda dukar;
  • om du tar samma modell i flera mängder kan duken variera.

En annan obehaglig överraskning kan vara dukens flexibilitet. Om du stänger den och inte trycker hårt med handflatan på platsen mellan gångjärnen, kommer duken säkert att böja sig. Den överväldigande majoriteten av recensioner pekar dock på positiva produktegenskaper som kostnad, design, kvalitet och användbarhet.

Rekommenderad: