Shtykovskie -dörrar: Funktioner Och Fördelar Med Dörrar Som Produceras Av Fabriken I Byn Shtykovo, Ingångs- Och Interiörmodeller För Alla Smaker, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Shtykovskie -dörrar: Funktioner Och Fördelar Med Dörrar Som Produceras Av Fabriken I Byn Shtykovo, Ingångs- Och Interiörmodeller För Alla Smaker, Recensioner

Video: Shtykovskie -dörrar: Funktioner Och Fördelar Med Dörrar Som Produceras Av Fabriken I Byn Shtykovo, Ingångs- Och Interiörmodeller För Alla Smaker, Recensioner
Video: Самый умный робот для настольного тенниса 2024, April
Shtykovskie -dörrar: Funktioner Och Fördelar Med Dörrar Som Produceras Av Fabriken I Byn Shtykovo, Ingångs- Och Interiörmodeller För Alla Smaker, Recensioner
Shtykovskie -dörrar: Funktioner Och Fördelar Med Dörrar Som Produceras Av Fabriken I Byn Shtykovo, Ingångs- Och Interiörmodeller För Alla Smaker, Recensioner
Anonim

Dörrarna till bostaden har flera funktioner. De skyddar mot buller och kyla, ger säkerhet, avgränsar utrymme. Dessutom kompletterar dörrar ofta interiören. En av typerna av dessa produkter på hemmamarknaden är produkterna från Shtykovskiye Doors -företaget.

Bild
Bild

Om tillverkaren

Denna tillverkare har presenterat sina produkter på byggmaterialmarknaden i över 20 år. Dess produktionsanläggningar ligger i Primorsky -territoriet, i byn Shtykovo. Från en liten verkstad i utkanten av byn har fabriken på så kort tid blivit ett stadsbildande företag. Nu är fabriken utrustad med den mest innovativa utrustningen och sysselsätter över 170 personer. Detta företag har den största dörrtillverkningsverkstaden i östra Sibirien.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland produkterna från företaget "Shtykovskie Doors" hittar du interiörmodeller, täckplattor för entréattribut, samt akterspegel, mezzaniner.

Särdrag

"Shtykovskie Doors" är ledande inom försäljningen av dessa produkter i Fjärran Östern, men de blir också populära utomlands. Och detta är ingen slump.

Produkterna från detta företag har ett antal fördelar

  • Dessa attribut uppfyller de strängaste kraven i sanitära och epidemiologiska standarder, de är miljövänliga och allergivänliga.
  • Innovativ teknik och modern utrustning gör det möjligt att producera dörrar på kortast möjliga tid.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det finns en möjlighet att köpa tillbehör till dörrarna, så dessa produkter kan installeras i icke-standardiserade öppningar.
  • Under tillverkningen är alla steg, från anskaffning av material till produktion av färdiga produkter, under kontroll av fabrikens specialister, så kvaliteten på produkterna är som bäst.
  • Företagets produkter har många certifikat och diplom, som bekräftar den höga klassen dörrar från denna tillverkare.
  • Ett stort utbud av modeller hjälper dig att välja en produkt för varje smak. De är gjorda i olika stilar, så det kommer inte att vara svårt att passa in produkten i interiören.
  • "Shtykovskie Doors" producerar en täckplatta för ytterdörren, som låter dig ordna utgången från bostaden i samma stil som innerdörrarna.

Kostnaden för produktionen är ganska överkomlig, en utmärkt balans mellan pris och kvalitet observeras

Bild
Bild

Material

Alla "Shtykovskie Doors" är gjorda av fanerat material, som är baserade på antingen naturligt trä eller MDF -skiva.

  • Naturligt trä . Tall används oftast här. Det tillhör billiga träslag, är ganska lätt att bearbeta, medan dörrarna från det är hållbara, inte rädda för temperatur- och fuktighetsförändringar.
  • MDF - analog av massivt trä. De är gjorda av fint sågspån, som pressas in i tallrikar. En sådan teknik för tillverkning av detta material gör det möjligt att tillverka produkter i olika former, till exempel med imitation av snideri. Materialet tolererar också fukt väl, vilket är ganska viktigt för hus i Primorsky -territoriet. Detta material håller också på att restaureras, så livslängden för produkter som är tillverkade av det är ganska lång.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fanet i sig är tunna plåtar av dyrt trä, som tillverkas med en speciell hyvel. Tjockleken på dessa ark överstiger inte en halv centimeter. De är limmade över trä eller MDF, vilket skapar en känsla av att framför dig finns en produkt som helt och hållet består av dyra trädsorter som ek, mahogny och andra.

Bland modellerna finns också de som har inglasning. För dessa ändamål används transparent och frostat glas, samt glasmålningar, som kan dekoreras i ett klassiskt, modernt eller barns tema.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Denna tillverkare erbjuder ett brett utbud av innerdörrar. Alla kan delas in i flera samlingar.

Här är de mest populära.

  • " Venedig ". Dessa är moderna modeller som är perfekta för att inreda rum i minimalism eller högteknologiska stilar. Enkla geometriska former och enkelhet i linjer är kännetecknen för denna samling. Du kan välja modeller utan eller med inglasning.
  • Decoline . Denna serie har specialdesignats för rum inredda i modernistisk stil. Produkterna utmärks av lätthet och nåd. I denna kollektion är dörrarna målade i ljusa färger som kan ge ljus och luftighet till interiören.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Klassisk ". Dörrarna är enkla i formen. Deras strikta linjer kommer att vara lämpliga i strikt interiörer i engelsk stil. Formernas tydlighet och frånvaron av onödiga detaljer präglar denna samling. Dörrarna är i bruna färger. Det finns modeller med halv- eller helglas. På en individuell beställning kan produkten dekoreras med ett fönster med målat glas enligt en av tillverkarens skisser.
  • Murano . Denna samling klassificeras av tillverkaren som en premiumprodukt. Dörrarna är designade i modern stil. Nästan alla modeller i denna kollektion är inglasade med svart glas, som i kombination med naturligt trä ser ganska originellt ut.
Bild
Bild
Bild
Bild

Var kan jag köpa?

Invånare i Primorsky -territoriet kan köpa "Shtykovskiye Doors" i specialbutiker hos detta företag, samt beställa på den officiella webbplatsen. Du kan också hitta produkter från denna tillverkare och från partners i hela Ryssland och till och med utomlands, men nätverket av butiker i andra regioner i landet är praktiskt taget inte utvecklat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

Kostnaden för ett dörrblad i minimal design kommer att vara cirka 4000 rubel. Det dyraste provet med färgat glas kostar dig cirka 7 000 rubel, vilket är tillräckligt billigt för en fanerad dörr.

Bild
Bild

Recensioner

"Shtykovskie -dörrar" har länge varit kända i Primorsky -territoriet och har fått ett ganska gott rykte. Köpare säger att produkterna är av ganska hög kvalitet, det finns ett val inte bara av modellen utan också av storleken. De är hållbara, även i förhållanden med hög luftfuktighet, faneret lossnar inte och produkterna förlorar inte sitt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom är det mycket bekvämt att detta företag också producerar dörrar för mezzaniner. Detta gör det möjligt att ordna de övre lådorna, som finns i sovjetiska lägenhetslayouter, i samma stil som innerdörrarna.

Rekommenderad: