Dörrar "Le Grand": Metallentré Och Interiörmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Le Grand": Metallentré Och Interiörmodeller, Recensioner

Video: Dörrar
Video: 600ft 183m Expedition Yacht REV is largest in the World, AND it has a mission! 2024, April
Dörrar "Le Grand": Metallentré Och Interiörmodeller, Recensioner
Dörrar "Le Grand": Metallentré Och Interiörmodeller, Recensioner
Anonim

Le Grand -dörrar har vunnit popularitet bland professionella byggare och husägare på grund av deras utmärkta kvalitet och ett stort urval av både interiör- och entrémodeller. De har viktiga fördelar som gör att de sticker ut från prover som producerats av andra företag. "Le Grand" erbjuder ett urval av dörrar gjorda av olika material och inredda med modern teknik.

Bild
Bild

Om märket

Le Grand -anläggningen grundades av ingenjörer 2001. Detta faktum talar enbart för företagets modeller, eftersom de som utvecklar produkterna är väl insatta i vad de producerar. Sedan dess har Le-Grand-företaget intagit en ledande position på marknaden för tillverkning av dörrkonstruktioner, och det kommer inte att ge upp den ledande positionen. Alla dörrar "Le Grand" är föremål för obligatorisk certifiering.

Bild
Bild

Fördelar

Le Grand -företaget värdesätter sitt rykte, därför går alla företagets produkter igenom en hel kontrollcykel, från leverans av råvaror till försäljning av färdiga modeller. Dessutom har dörrarna "Le Grand" följande fördelar:

  • Överkomliga priser. Företaget samarbetar inte med andra företag även vid inköp av råvaror, det har en hel produktionscykel. Det är det som avgör de demokratiska priserna för dörrar.
  • Pålitliga lås. Le Grand har utvecklat en speciell teknik för placering av lås i dörrblad. De placeras i en speciell ficka, som förstärks på ett speciellt sätt, varför ditt hus med Le Grand -dörrar kommer att skyddas helt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Högkvalitativ isolering. Tjockleken på metallplåten som används för tillverkning av entrékonstruktioner är 1,5 mm och skiktet med pressad mineralull för att säkerställa maximal värme- och bullerisolering är 5 mm. Tack vare dessa egenskaper släpper dörrarna till "Le Grand" inte kylan in i huset och släpper inte ut värme från den och skyddar på ett tillförlitligt sätt invånarnas komfort från främmande gatuljud.
  • Ett stort sortiment. Företaget tar hänsyn till alla nuvarande och potentiella kunders önskemål. Dörrar produceras för alla smaker: olika färger, med dekorativa element, stiliserade för ovanliga texturer, som sten eller trä (som appliceras på metalldörrar).
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom bör det noteras att företaget inte köper några kinesiskt tillverkade delar. Om vi pratar om trästrukturer, används endast råvaror från Ryssland, Turkiet och Italien för dem.

Brister

Trots många fördelar noterar många användare några nackdelar. Påståendena avser i grunden tjänsten och inte dörrarnas högkvalitativa prestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att priserna anses vara ganska acceptabla för denna kvalitet, för många visade de sig vara höga. Men även om de köper den billigaste av de presenterade varianterna är köparen nöjd. Dörrproduktionstiden är cirka tre veckor. För många verkade en så lång period obekväm.

En annan nackdel är att dörren inte kan beställas online. Detta beror på det faktum att företaget erbjuder en fullständig service, inklusive arbete med en mätare och installationsåtgärder.

Som du kan se beror var och en av nackdelarna på fördelarna. Några av dessa olägenheter kompenseras mer av högkvalitativa prestanda för både dörren själv och arbetet med installationen.

Visningar

Företaget är specialiserat på tillverkning av entrédörrar. Produktionen utförs i flera riktningar samtidigt, på grund av vilket det finns ett val inte bara av färger, utan också modeller som skiljer sig fullständigt i sina parametrar. Alla entrédörrar är gjorda med samma teknik, den enda skillnaden är i material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vi erbjuder specialpaneler för inredning, så att både entré- och innerdörrar, som redan är installerade i lägenheten, kombineras väl med varandra. De finns också i olika färger och är gjorda av alla typer av material. Invändig panel kan beställas som en enkel eller med en spegel.

Det finns många typer av dörrlås. Bland dem finns inte bara vanliga nycklar, utan också kodnycklar. De mest populära är dubbla system som kräver två nycklar för att öppna . Så i vardagen kan du använda ett lås (övre eller nedre), och när du lämnar länge (till exempel på semester), säkra din lägenhet helt genom att låsa dörren med två lås.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Entrédörrar kan vara vanliga eller premium. Skillnaden ligger i materialet: turkiska komponenter används för dörrar i mellansegmentet, och italienska komponenter för förstklassiga.

Material (redigera)

Det är logiskt att alla entrédörrar är av metall. För deras tillverkning används en stållegering med ökad hållfasthet. I vissa fall kan dörrarna dessutom utrustas med pansarplattor som förbättrar deras skyddsprestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utsidan av Le Grand -dörrarna har olika texturer. Du kan hitta en modell som passar din smak. Ytterpaneler som ser ut som trä är mycket populära. Sådana dörrar ser dyra ut, talar om prestige och välstånd hos husets ägare.

Bild
Bild

Dörrar med träbeklädnad kompletteras ofta med olika dekorativa aluminiuminsatser. Som regel väljs sådana modeller för lägenheter eller hus inredda i moderna stilar om de boende helt vill behålla interiören och utsidan i samma stil. Traditionella paneldörrar är också lämpliga för moderna stilar, men de ser fortfarande mer traditionella ut och antyder knappt inredning i lägenheten.

Det finns också vanliga släta stålbeläggningar. De är vanligare och vanligare i moderna lägenheter.

Bild
Bild

Paneler för inredning är gjorda av massivt trä eller MDF med faner. Modeller med spegel är av stort intresse, eftersom detta kommer att lägga till ytterligare funktionalitet i korridoren.

Bild
Bild

Det finns många färger att välja mellan, inklusive inte bara traditionella bruna toner, utan också grå, vit, svart.

Produktlinjer

Företaget "Le Grand" producerar dörrar för olika klimatförhållanden, liksom de som ligger i entrén eller går direkt till gatan. Var och en av raderna innehåller modeller med enkla, dubbla eller ett och ett halvt blad:

Serien "Le Grand ". I sortimentet finns klassiska dörrar till genomsnittspriser. Ytterpanelen kan målas i en av 11 tillgängliga färger. Insidan är gjord i MDF med melaminstruktur och finns i tre nyanser. Dörrarna har två lås och är lämpliga för husägare som inte är rädda för inbrott: det finns inget förstärkt inbrottsskydd. Om så önskas kan du beställa en dubbelsidig modell täckt med MDF i olika färger på båda sidor.

Bild
Bild

Serien "Wolfhound ". Dörrarna är mångsidiga. För att tydligare demonstrera kvaliteten drar tillverkaren en parallell med en varghund och antyder därmed ökade skyddande egenskaper. Dörrarna är utrustade med bra ljud och värmeisolering, har skydd mot blekning under påverkan av ultraviolett strålning, så att de kan användas under utomhusförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serien "M ". Den presenteras i tre varianter: "Standard", "Premium", "Comfort". Var och en av delserierna har sitt eget innehåll och sitt eget pris. Modellerna är gjorda med ProfilDoors invändiga paneler med frostat glas, av fanerad MDF eller helt trä (det dyraste).

Bild
Bild
Bild
Bild

Serien "Arctic ". Dörrar från denna kategori har ökade värmeisoleringsegenskaper, vilket återspeglas i namnet. De finns endast i ensidig version, ytterpanelen kan målas i en av 10 färger, den inre i en av tre.

Dörrarna "Volkodav" och "Le-Grand" kan också utrustas med ett smidd gitter. Det här alternativet passar bra för privata hus, eftersom det ser bra ut på gatan och inte vid ingången.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet talar majoriteten av köparna positivt om Le Grand -produkter. Många säger att det är värt pengarna. För vissa husägare var nackdelen produktens långa produktionstid, men i slutändan var kvaliteten tilltalande. Det finns inga referenser till defekta modeller. Genomsnittspriset för en dörr med mått och installation hålls på nivån 100 000 rubel.

Rekommenderad: