Dörrar "Hephaestus": Brandsäkra Entré- Och Innerdörrar, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Hephaestus": Brandsäkra Entré- Och Innerdörrar, Kundrecensioner

Video: Dörrar
Video: Immortals Fenyx Rising Walkthrough Part 19 Forge of Hephaestus! (PS5) 2024, April
Dörrar "Hephaestus": Brandsäkra Entré- Och Innerdörrar, Kundrecensioner
Dörrar "Hephaestus": Brandsäkra Entré- Och Innerdörrar, Kundrecensioner
Anonim

Det finns ett stort antal brandsäkra dörrar på marknaden. Men alla är inte tillräckligt pålitliga och gjorda i god tro. Du bör välja de som har visat sig utmärkta. Valet av sådana dörrar måste hanteras med allt ansvar, och hur vi exakt ska göra detta kommer vi nu att berätta för dig.

Fördelar

Gefest -företaget har producerat varor av hög kvalitet i många år. Hon undersöker noggrant alla kunders behov och önskemål, följer noga de senaste modetrenderna och den senaste tekniska utvecklingen. Sortimentet av varumärket är indelat i grupper:

  • ekonomisk;
  • färdig med laminat;
  • färdig MDF;
  • pulverlackerad;
  • gitter;
  • teknisk.

Innerdörrar "Hephaestus" är alltid av hög kvalitet, de hjälper till att stoppa utkastet, förhindrar spridning av främmande buller. De är idealiska för att skapa ett privat utrymme och ger alltid en touch av mys och komfort till rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Företaget tillverkar följande typer av dörrar:

Kyldörren kan användas i alla rum som inte kräver värmeisolering, till exempel en butik, en kontorsbyggnad. Beroende på sina mål och estetiska preferenser beställer kunderna kalla dörrar med en skjutbar, klassisk eller hopfällbar öppningsmetod

Bild
Bild
Bild
Bild

Men om du behöver skydda dig från inkräktare bör du föredra "varma" system

"Hephaestus" producerar inte bara isolerade dörrar, de kan kompletteras med inbyggd elvärme. Värmepausen görs på ett sådant sätt att kondens inte ackumuleras, vilket innebär att produkten inte kommer att misslyckas i förtid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glasstrukturer av detta märke ser lätta och "luftiga" ut, eftersom aluminiumprofilen och glasenheten helt uppfyller de nuvarande kvalitetsstandarderna

Bild
Bild
Bild
Bild

Den högkvalitativa bearbetningen av aluminium gör det nästan lika attraktivt som trä. Samtidigt kringgår denna metall trä i många värdefulla egenskaper. Det motstår lätt betydande temperaturförändringar och kräver inte komplext underhåll. Produkterna från Gefest -företaget är föremål för strikt kvalitetskontroll medan de fortfarande är i produktion. Effekterna av vatten, värme, solljus och korrosion bedöms noggrant

Om det visar sig att en specifik instans av en entré- eller innerdörr misslyckas snabbare än normen, kommer den inte att säljas till konsumenter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utvecklarna gör allt för att säkerställa enkel, snabb installation och enkel drift av sina produkter. Inte mindre uppmärksamhet ägnas åt den visuella attraktionen och mångfalden av design. Du kan välja det bästa alternativet för alla rum, och även efter några år kommer det att se lika bra ut:

  • Ekonomisk grupp dörrar "Hephaestus" är gjord på grundval av tillgängliga material och har bara en minimal finish (även om den är noga genomtänkt). Du kan beställa en sådan dörr med ett eller två blad, vissa versioner levereras med ett par lås.
  • Landdörrar "Hephaestus" utmärks av kraftfull isolering, och för att möta dem används både pulverfärg och laminat eller vinylläder. På begäran av kunden kan dekorativa smidda element läggas till.
Bild
Bild
Bild
Bild

Laminering utförs både på en och två sidor. Denna lösning är endast lämplig för varma, torra rum. Konstruktioner kompletterade med MDF -paneler skiljer sig tekniskt inte från billigare, bara ibland är de utrustade med dörrstängare och plattband. En film som levereras från utlandet måste limmas ovanpå ytbehandlingsmaterialet

Bild
Bild
Bild
Bild

Elitdörrar "Hephaestus" är gjorda strikt av naturmaterial som är miljövänliga, denna regel gäller för huvudarket och för beslag, finish, fyllmedel

Bild
Bild
Bild
Bild

Effektivt brandskydd

Branddörrar "Hephaestus" skyddar perfekt utrymmet de täcker från öppen låga. På grund av flerskiktsstrukturen penetrerar inte heller rök och frätande gaser inuti. Under en tid, motsvarande den som anges i den tekniska dokumentationen, kommer det att vara ganska säkert att vara i det skyddade området. Det kommer inte att vara något hot mot säkerheten för fastigheten kvar där heller.

Du kan välja en modell som klarar de farliga konsekvenserna av en brand i 30-90 minuter. Varje kopia kontrolleras noggrant och har ett kvalitetscertifikat . Produkten kan användas både i en lägenhet och på ett lager.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mot rånarna

"Hephaestus" producerar också dörrar med ett ökat skydd mot inbrott; exceptionellt hållbart stål används för tillverkning. Entrésystem av detta slag görs endast på beställning, med avlägsnande av individuella storlekar. Hela listan över hot, utbildning och utrustning för potentiella inbrottstjuvar och andra viktiga punkter beaktas.

I grundkonfigurationen används dukar på basis av formade rör, förstärkta med förstyvningsribbor. Beläggningen är gjord av stålplåt med en tjocklek på 0,22 cm. För isolering används endast material som är resistenta mot fukt och extrem kyla. Inbrottssäkra dörrar är utrustade med panoramaögon (med 180 grader sikt) och har stålplåtband.

Konstruktionerna är dubbelförseglade, ett sätt att förhindra försök att ta bort från gångjärnen. Ytterligare tjänster inkluderar inte bara leverans och installation av köpta varor, utan även demontering av den gamla dörren, öppningens utbyggnad och förseglingen av sömmarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kundrecensioner om Hephaestus -dörrar är alltid positiva, de uppskattas mycket av både vanliga människor och byggföretag. Både inre och entrédörrar av detta märke har fått en hög prestige på grund av att de deklarerade parametrarna strikt följs. Användare uppmärksammar att strukturerna är stabila, att ingenting fastnar eller knarrar i dem.

Rekommenderad: