Dörrar "Optima": Fördelar Och Nackdelar Med Entré- Och Interiörmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Optima": Fördelar Och Nackdelar Med Entré- Och Interiörmodeller, Recensioner

Video: Dörrar "Optima": Fördelar Och Nackdelar Med Entré- Och Interiörmodeller, Recensioner
Video: 2019 New VW TOURAN Review Interior Exterior 2024, Mars
Dörrar "Optima": Fördelar Och Nackdelar Med Entré- Och Interiörmodeller, Recensioner
Dörrar "Optima": Fördelar Och Nackdelar Med Entré- Och Interiörmodeller, Recensioner
Anonim

Tillverkaren av innerdörrar "Optima" är mycket efterfrågad. Företaget är ledande inom dörrförsäljning i Ryssland och har funnits i över tio år. Tack vare den samlade erfarenheten och den väletablerade produktionen tar den med rätta sin plats på marknaden.

Bild
Bild

Montering komplett set

Först och främst ingår följande komponenter i den klassiska uppsättningen av Optima dörrsystem.

  • Duk;
  • Platband;
  • Dörrkarm.

Det är värt att notera att tillverkaren uppmärksammar inte bara standarddörrstorlekar, eftersom förlängda öppningar nu är mycket populära. Företaget erbjuder också möjligheten att matcha dörrkarmen till väggen av vilken tjocklek som helst med hjälp av teleskoplister.

Ett sådant teleskopsystem innefattar tre element: en förlängningsbalk, en dörrkarm och ett plattband. Eftersom varje del av systemet är utrustat med spår behöver du inte använda spikar. Så sannolikheten för skador vid montering minimeras.

Bild
Bild

Optima arbetar med såväl Status dörrkarmar som dolda dörrkarmar. Dörrkarmsystemet är konstruerat för både vanliga dörröppningar från 70 till 90 mm och bredare väggar.

Om väggstorleken är från 90 till 220 mm installeras en förlängning som placeras i lådan och döljer utskotten.

Om tjockleken är över 220 mm är det nödvändigt att ansluta de extra elementen.

Den resulterande teleskopformningen ger tät fastsättning och skyddar lådan från snedvridningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material som används

Populariteten hos Optima -dörrar är ganska förståelig, för på grund av materialet som används och utländsk utrustning är deras produkter en värdig konkurrent till europeiska representanter på detta område.

I princip skapar tillverkaren dörrar i två kategorier

  • Teknisk;
  • Interroom.

För innerdörrar används material som MDF, faner, trä och andra, och för konstruktioner i tekniska rum används huvudsakligen metall eller trä.

Vid tillverkning av dukar används barrträ med konsekvent avlägsnande av alla brister. Denna stång skarvas längs sin längd och härdas med användning av fuktresistent lim. Som ett resultat läggs styrka till duken med lackbehandling - UV (ultraviolett härdning).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett kategorin på den producerade dörren är det möjligt att välja önskad finish och välja absolut vilken ytfärg som helst. Således, innan du köper en dörr, kan du konfigurera alla nödvändiga parametrar för att på ett positivt sätt betona inredningen. Tack vare speciella beläggningar med akrylemalj ökar livslängden för Optima -dörrar avsevärt.

Bild
Bild

Tillverkarens fördelar

Dörrfabriken "Optima" har byggt sitt rykte på grund av full kontroll över produktionscykeln, det vill säga från urvalet av råvaror till skapandet av bearbetad duk. Installation av sådana dörrar underlättas av tillhandahållandet av en komplett uppsättning beslag och dörrtillbehör.

Efter att ha funnits på marknaden länge uppfyller produkterna europeiska standarder och deras prestanda garanteras av tillverkaren.

Tack vare den samlade erfarenheten har också olika modeller skapats av miljövänliga och säkra material. Bland hela sortimentet kommer även den mest kräsna konsumenten att hitta allt de behöver för sitt hem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En stor fördel för tillverkaren är garantin för fuktbeständighet och motståndskraft mot deformation, vilket i sin tur uppnås med hjälp av specialbehandling.

Ett lika viktigt plus är att sådana dörrar inte torkar ut och inte delaminerar, som till exempel klassiska träkonstruktioner.

Om du är vänsterhänt, så behöver du inte stå ut med högerhänta världen, eftersom dörrarna till denna tillverkare också tillverkas vänsterhänta.

Den enda nackdelen med dessa dörrar är att modeller gjorda av ekologiskt faner och entrédörrar i metall är tunga.

Bild
Bild

Modeller

Företaget erbjuder ett urval av canvasmaterial, dess bearbetning, beläggning och färg, eftersom det är omöjligt att producera en perfekt dörr för alla rum. För dem som inte kan bestämma har kataloger med färdiga modeller släppts. Om du bläddrar igenom en sådan tidning finns det ofta en önskan att upprepa designidén på några av sidorna.

Modifiering av en innerdörr från Classic -serien, den innehåller en kombination av modernitet och noggrannhet. På begäran av köparen kan dörrinsatsen vara gjord av glas eller annat material. Toner nära vitt ger intryck av ett upplyst rum.

Bild
Bild

Dörrmodellen "Grace" är en fashionabel designlösning. Vikdörrar är i ökad efterfrågan på grund av deras mekaniska egenskaper. Denna modell är främst tillverkad för skåp, men är också lämplig för inomhusdekoration. Den ingår i en trevlig kombination av diskreta färger i ett sovrum eller vardagsrum.

Tillsammans med innerdörrar erbjuder tillverkaren modeller av entrédörrar för lägenheter. De har ökad ljudisolering, värmehållande egenskaper, genomgår särskilda tester för inbrott och styrka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Prisklass och service

En betydande fördel med Optima dörrar är att de tillverkas till överkomliga priser. Valet finns i tre priskategorier: ekonomi, medel och premium. I grund och botten är deras skillnader i dörrens design, de erbjudna beslagen och metoden för ytbehandling, men en sådan uppdelning betyder inte alls att du inte hittar värdiga produkter inom det ekonomiska segmentet. Produktionen av produkter av något värde utförs med samma samvetsgrann metod.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att undvika oenigheter med tillverkaren och onödig huvudvärk är det bättre att lämna leverans och installation på axlarna hos specialister som kan deras verksamhet.

Företagets representationskontor i regionerna erbjuder tjänster för professionell installation och säker leverans av dörrkonstruktioner.

De garanterar en kvalitetsinstallation, fri från defekter och defekter. Allt ansvar för det utförda arbetet ligger hos företaget. Dessutom är priset för de tjänster som tillhandahålls obetydligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Om du bestämmer dig för att köpa måste du veta vad du bör vara uppmärksam på i ett specifikt fall.

  • I allmänhet är det värt att föredra dörrsystemen "Optima" om du letar efter en dörr till badrummet, för vid tillverkning av nästan alla serier används en speciell teknik för fuktavstötning.
  • Om du behöver en dörr till sovrummet, välj en modell med ökad ljudisolering för full komfort. På så sätt störs inte din sömn när du ropar från angränsande rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • När du väljer en ingångsdörr för entréer eller lägenheter, se till att strukturen är stark och spara inte pengar för en högkvalitativ installation. Låt dörren vara tung, men hållbar och hög hållfasthet.
  • Designdelen är helt upp till dig, bara du vet vad som verkligen passar din inredning. Till detta har tillverkaren tagit hand om en mängd olika designnyheter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Kom ihåg att vilken modell du än köper, dess hållbarhet beror på korrekt hantering. Glöm inte att ta hand om strukturen. En gång var sjätte månad, behandla ytor med speciella polermedel eller metallvårdsprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Den mest tillförlitliga indikatorn på kvalitet och motivation att köpa (eller vice versa) är recensioner av riktiga köpare. Så det är nödvändigt att analysera den populära åsikten om dörrarna "Optima".

De flesta konsumenter betonar att kvaliteten på dörrarna fortfarande är hög, deras pris är också mycket tilltalande, men dålig service förstör hela bilden. De firar också den oöverträffade designen, som från katalogsidorna. Vissa köpare rekommenderar inte att göra dörrar att beställa, eftersom produktionstiden visade sig vara mycket lång, och som ett resultat blev det inte vad de ville. Andra säger tvärtom att trots den långa perioden har dörren överträffat alla förväntningar i slutändan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland fördelarna märkte folk också närvaron av riktigt fungerande kampanjer och rabatter.

Många användare har fått en betydande rabatt eller gratis frakt med installation förutom en spännande ny designmodell.

Nu när du känner till alla fallgropar och funktioner i dessa dörrar måste du bara fatta ett beslut. Det rekommenderas att besöka salongen själv och göra ditt val enklare.

Rekommenderad: