Bravo -dörrar: Invändiga Fällbara Och Skjutbara Modeller, "bok" Och "dragspel", Fanerat Och Glas, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bravo -dörrar: Invändiga Fällbara Och Skjutbara Modeller, "bok" Och "dragspel", Fanerat Och Glas, Kundrecensioner

Video: Bravo -dörrar: Invändiga Fällbara Och Skjutbara Modeller, "bok" Och "dragspel", Fanerat Och Glas, Kundrecensioner
Video: Удивительные Потайные Двери И Секретные Комнаты | Гениальная Мебель ▶2 2024, Mars
Bravo -dörrar: Invändiga Fällbara Och Skjutbara Modeller, "bok" Och "dragspel", Fanerat Och Glas, Kundrecensioner
Bravo -dörrar: Invändiga Fällbara Och Skjutbara Modeller, "bok" Och "dragspel", Fanerat Och Glas, Kundrecensioner
Anonim

Personlig säkerhet och säkerheten för våra saker är vad alla förr eller senare förvärvar en dörr av hög kvalitet för. Moderna material ger den nödvändig styrka och styvhet samt värmeisolering. Det finns många typer av material och former idag. Bravo presenterar en anständig samling interiör- och ytterdörrar för varje smak och budget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Att välja en dörr som passar din design är inte så lätt idag. Detta kan undvikas endast om du köper från företag som ärligt och anständigt tjänar ett gott rykte i åratal. Så för första gången dök Bravo -produkter upp för mer än 10 år sedan i Nizhny Novgorod. Snart erövrade företaget en imponerande del av hemmamarknaden och inte bara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Orsakerna till detta kan ses i varumärkesfördelarna:

  • överkomlig kostnad;
  • brett prisklass;
  • brett sortiment från inre till entrédörrar;
  • ett stort antal färdiga fabriksdörrar;
  • möjligheten att göra modeller enligt individuella storlekar;
  • närvaron av dörrar av olika klasser;
  • försäljning av produkter från andra märken.

Det är värt att notera att företaget själv har flera varumärken som skiljer sig från varandra i sina produkters karaktär och multidirektionalitet för olika köparsegment.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fabriksmärken och huvudprodukter:

  • Bravo - produkter med laminerad beläggning;
  • Bravo Lux - fanerade produkter av hög kvalitet;
  • Goff - förstklassiga stålkonstruktioner;
  • "Vitryska dörrar" - fanerade modeller och exklusiva dörrar från en solid solid elitklass.

Oavsett märke och kvalitetsnivå uppfyller varje dörr som tillverkas av företaget alla GOST -krav och har alla nödvändiga kvalitetscertifikat. Garantin gäller ett år från inköpsdatum.

Bild
Bild

Visningar

Alla Bravo -produkter kan grupperas i flera grupper beroende på deras typ och design.

Företagets sortiment inkluderar således:

  • innerdörrar;
  • entrédörrar.

Den första typen används för installation inne i huset, avgränsar zoner för dem, den andra används för att skydda deras hem. Interiörmodeller är gjorda av trä, kan ha laminerade beläggningar och kan vara tillverkade av faner. För entrédörrarna används stål med tillräcklig tjocklek, speciella fyllmedel och en innerplåt.

En tambordörr är en extra struktur för att skydda flera lägenheter i en korridor. Den är tillverkad av Bravo av legerat kallvalsat stål. Slät metallplåt ger inredning och yttre dekoration. Det bör noteras att vissa modeller är präglade, vilket ger en speciell överklagande till denna praktiska modell.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med en fördörr:

  • skydd av korridoren från besök av obehöriga personer och djur;
  • öka ljudisoleringsnivån;
  • inga drag och värmekonservering;
  • skapande av en personlig korridor för förvaring av skrymmande föremål, till exempel en barnvagn eller en cykel.

Bravo tambourmodeller tillhör tvåbladiga sorter, med en fast smal dörr och en svängdörr. Detta alternativ är tillämpligt för en bred korridor. Naturligtvis är denna dörr inte alltid tillämplig. Så, ingångsmodellerna för privata hus klarar sig inte utan ytterligare strukturer.

Utomhusdörrar med värmepauser har upp till sex lager av olika isoleringsmaterial, till exempel korkvärmeisolering och extruderad polystyren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrarna till lägenheterna har inte en sådan mängd tätningar, begränsade till tre lager isolering, som inte bara är ansvariga för husets värme utan också för ljudisolering. Entréprodukter presenteras med yttre och inre öppning, vilket är särskilt viktigt i en entré med dörrar som ligger nära varandra, till exempel i små "Chrusjtjov" -byggnader.

Fördelar med dörrar med utvändig öppning:

  • spara utrymme i korridoren;
  • inbrottsskydd;
  • Brandsäkerhet.
Bild
Bild

Man tror att modeller med en invändig öppning är sämre i tekniska egenskaper, men de har också sina fördelar. Så i små ingångar sparar de bra utrymme och låter grannar lämna sina lägenheter utan problem samtidigt. Dessutom behåller den inre öppningsstrukturen värmen bättre och skyddar mot buller. Tyvärr, för tjuvar, är en sådan dörr en lätt nöt att knäcka, eftersom du kan öppna den genom att trycka in den.

Den andra stora gruppen representeras av innerdörrar.

De kan villkorligt delas in i följande typer:

  • klassisk gunga;
  • glidande;
  • "bok";
  • "harmonisk";
Bild
Bild

Det klassiska utseendet är dörrar gjorda med ett laminerat överdrag och med miljöfaner. Svängmekanismen och bekväma handtag för öppning, användning av en solid duk eller glas - det är det som utmärker de snygga Bravo -modellerna.

Dörrarna till ångbadet bör markeras separat. Användningen av härdat glas gör att skärmen tål uppvärmning upp till 300 grader, behagligt med ett presentabelt utseende. De estetiska egenskaperna hos vissa modeller är riktigt höga, eftersom de är präglade med unika varma och mysiga bilder.

För dörrar med speciella beläggningar används lacker för att förhindra att träet torkar ut eller täcker det med mögel. Detta är viktigt om modellerna ska användas på platser med hög luftfuktighet eller ånga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skjutmodeller av fackdörrar är också brett representerade i företagets sortiment. De levereras som regel med alla nödvändiga beslag för installationen. Fördelen med dessa typer är att spara utrymme mellan zoner.

Vikdörrar med en bokmekanism är populära på grund av deras små dimensioner. Med två symmetriska eller asymmetriska skärmar sparar de yttre utrymme, fälls ihop när de öppnas i dörröppningen och gör det möjligt att använda dem i små rum.

En annan typ som företaget presenterar är dragspeldörrar av hållbar plast. De består av flera vertikala paneler som är ordentligt anslutna till varandra. När den öppnas monteras modellen till ett "dragspel", vilket innebär att den inte använder extra utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Företaget presenterar ett brett utbud av dörrmodeller, inte bara av sina egna märken, utan också av andra tillverkare, till exempel märken från Kina. Bravo -modellerna själva förtjänar en mer uppmärksam inställning till sig själva.

Således representeras gatuprodukter av Door Out 101 -modellerna med två lager tätningar, samt Optim Thermo 222 med värmepaus och sju lager isolering. Var och en av alternativen presenteras i flera typer av inredning, vilket gör att du kan välja ett alternativ med hänsyn till din interiörs egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen från Bravo -fabriken med invändig öppning representeras av Optim Inside Economy -dörren, enkel och lakonisk med ett lager isolering. Utanför öppningen har fått ett större sortiment, producerat inte bara av Bravo, utan också av Groff. Således glädjer den snygga premiummodellen P2-200 skönheten i prägling och anti-vandalbeläggning. Praktik är också utrustad med dörren P2-206, som har en spegelinsats på insidan. Tambourdörrar presenteras av modellerna "Optim Duo Grand" i den bekväma klassen och "Optim Duo Slim" i ekonomiklassen.

Ett brett utbud av innerdörrar används i märkeskataloger Modell från Bravo -fabriken, modell från Bravo Lux -fabriken och Belorusskiye Doors. Det mest budgetmässiga alternativet är GOST -produkter, tillverkade i flera färger. Dubbelsvängiga eller enkla dörrar är lätta och demokratiska och kan komplettera okomplicerade interiörer och avgränsa territorier. Modellerna "Trend-0" från Modellen från Bravo-fabriken, liksom GOST, har en bikakefyllare, men 3D-Graf-finishen med ökad styvhet gör dem mer pålitliga och snygga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter av innerdörrar 6G-6S-6P-6F låter dig köpa en dörr med glas och ett mönster på duken till en låg kostnad. Modeller 3G-3S-3P-3X med och utan tröskel, fortsätter företagets linje. Modellen från Bravo-fabriken glädjer inte bara med en glasinsats, utan också med ett ljust växtmönster på den, tillverkad med en speciell teknik.

I det fall då dörren ska bli ett tillförlitligt skydd mot buller och se ståtligt ut, välj modellen "Porta-25 alu 3D" med glas. De är gjorda i en mängd olika färger och har en möbelskiva som bas. Dörrdesignen matchar den moderna högteknologiska stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att gå från högteknologisk till modern kan man inte passera de snygga och känsliga fanerade dörrarna "Lilia" och "Exclusive". Trots att dörren är döv, är dess yta dekorerad med fantastiska mönster som upprepar växtmotiv. Dessa modeller är i det högre prissegmentet.

Om interiören är gjord i klassisk stil kommer en av de goda tilläggen att vara "Status-14" -dörren. Produkten är tillverkad av timmer och har en finérfinish.

Romantiska underarter i Provence -stil leds av den målade modellen "Opera". Fotoutskrift på glas gör att det sticker ut och gör det särskilt känsligt. Baguetten, gjord av massiv björk, ökar stämningen under den tiden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärket Vitryska dörrar presenterade en rad klassiska lyxdörrar med ekfaner i naturlig ek. Modellerna "Charles III" och "Louis II" utmärks positivt av sin nåd och lakonism.

Modellföretaget från Bravo -fabriken har släppt en ljus och luftig dörr "Flori" av härdat satenglas med konstnärlig design. Hon kan organiskt passa in i någon av de moderna stilarna.

Aqua-serien 1, 2, 3 representerar dörrmodeller med en speciell anti-vandalbeläggning. De är perfekta för bad och toalett. Aqua ½ -dörren med en spegel på insidan förtjänar särskild uppmärksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vikdörrar - "böcker" med två likvärdiga paneler presenteras i budgetserien GOST och 5F. Varje "bok" har handtagskrokar och låter dig enkelt öppna och stänga den, utan att påverka väggens yta. Skjutdörrar "fack" kräver extra utrymme mot väggen, när de öppnas går de smidigt åt sidan på förstärkta rullar.

Dragspelsdörren av hållbar plast finns i modellerna Bravo-008 och Bravo-018. De tar praktiskt taget inte plats och är därför väl lämpade för ett litet kök som förvandlas till ett vardagsrum.

Det tynger inte utrymmet och undviker samtidigt lukten av köket i hallen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Bravo använder ett stort antal olika material för tillverkning av dörrar, så att du kan välja önskad design, prissegment och kvalitetsnivå.

Alla entrédörrar för gata och uppfart är gjorda av kallvalsat stål. Och detta faktum är redan en fördel, eftersom varmvalsade stålprodukter är tjockare, tyngre och en storleksordning lägre i kvalitet.

Kallvalsat material har jämnhet och jämnhet, behagar med styrka och optimal tjocklek. Dessutom kan materialet böjas, och därför används det som ett fast ark, vilket också är ett av hållfasthetskriterierna.

Inredningsmodeller kan vara gjorda av möbelskiva, trä eller ha bikakefyllning. Det är värt att prata mer om det senare, eftersom priset för det tilltalar, vilket innebär att det finns en stor efterfrågan på det. Så, bikakefyllmedlet är tillverkat av pressad wellpapp. De fyller utrymmet inuti, gör dörren lätt och tillräckligt stark. Det är dock värt att komma ihåg att en dörr med en bikakefyllning inte kommer att kunna skydda mot buller på ett tillfredsställande sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Basen kan också vara en matris utan efterbehandling eller med efterbehandling. En sådan modell är ganska tung och fungerar som ett utmärkt medel för ljudisolering. Idag är sådana dörrar i premiumklass, trots vissa nackdelar. En rad nålar eller ek gillar inte fukt- och temperaturövertryck, och det blir omöjligt för köparen att kontrollera torkning av trä. Dörrar målas dock fortfarande. Exempelvis betraktas ek och emalj som en av de mest lyxiga tandemerna vid tillverkning av massivträsdörrar.

Efterbehandling av hög kvalitet gör att du kan njuta av synen på även billiga dörrar. Idag finns företag alltmer i katalogen fanerad Produkter. Naturligt faner är ett tunt snitt av trä och når en tjocklek på endast 1 millimeter. Senare limmas arken ihop och når hög densitet och hållfasthet. Detta naturmaterial är vackert och miljövänligt, men det används endast i förstklassiga dörrar, eftersom färgen och mönstret hos varje snitt inte gör det möjligt för tillverkare att massproducera sådana produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturfaner har idag ersatts av fin linje … Detta material är ett roterande snittfaner tillverkat av snabbt växande poplar och abachi. Senare målas de limmade arken i önskad nyans och imiterar olika trädslag.

För dem som bryr sig om naturen såväl som om det vackra i sitt hem, introducerar Bravo -företaget dörrar från ekofinér … Det är en plast på vilken vilken struktur som helst av träslag läggs på den, som på en målning. Eco-faner är mer miljövänligt än PVC-film, men det kan fortfarande inte jämföras med naturligt faner.

Pvc - ett material som har blivit populärt inom lågprissegmentet av dörrar. Detta är en tunn film som imiterar alla träslag. Den har en hög nivå av slagfasthet och är inte rädd för fukt, och därför kan en sådan dörr köpas med förtroende för badrummet. Tyvärr används det som regel på dörrar med ett billigt fyllmedel, och därför är dess ljudisoleringsegenskaper låga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laminerad dörrar är en konstruktion som också är i lågprissegmentet. Detta material är inget annat än en laminerad film. Den kan tillverkas på pappersbasis och vara högst 0,2 mm eller vara flerskiktad och därmed mer hållbar.

Och dörrarna kan också vara med glasartad och spegelvänd … För designers anses sådana modeller vara de mest optimala, eftersom de, som avgränsar territoriet, inte belastar det.

Dessutom används konstnärliga mönster ofta på glasytor för att göra modellen ännu mer elegant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Märkets dörrpalett är mångsidig och mångfacetterad. Överraskande är det bara vita toner som representeras i nio halvtoner. Här kan du hitta en ren vit nyans, lite mjukare snöig, gå in i en grå kallad Alaska, silver eller mjölkaktig. Detta sortiment låter dig välja en dörr i önskad stil. Rena vita toner är lämpliga för Provence, med en grå nyans för populära högteknologiska och andra moderna trender.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom den vita paletten är ljusa färger som blekt ek, grädde, vanilj eller marshmallows representerade i stor utsträckning. Deras riktning är varm, tenderar försiktigt mot beige och bruna toner. Den mjuka tonen av cappuccino och shimo refereras också till här.

Det ljusbruna sortimentet börjar med Milanese valnöt, ljus valnöt och ljus ek. Valnöt anses vara den mörkaste i paletten, med en lyxig brun färg med en ljus underton.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bruna toner är mer mättade. Nyanser av gyllene valnöt eller italiensk valnöt, makore eller konjak förmedlar perfekt den klassiska stilen med hela sitt djup och föremål.

Det mörkbruna utbudet är också bra för klassiker eller country. Här kan du se chokladtoner och nyanser av mahogny, mörk valnöt och ek, samt mocka. Det är värt att notera att mocka har en särskild komplexitet, eftersom den kombinerar grå och bruna nyanser i rätt proportioner.

Den mörkaste är tonen i wenge, som ofta späds med glasinsatser i snygga dörrmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dörrstorlekarna, liksom modellerna och färgerna, är olika. Detta förklaras av de stora lagerområdena, som rymmer alla dörrar med de mest populära dimensionerna. Så för dubbelbladiga modeller är dörrar med dimensioner 35 eller 40 cm x 2 meter lämpliga. Standarddörrar börjar från 60 till 90 cm, samt fackdörrar.

Höjden representeras inte bara av två meter, utan också 1, 9 meter, samt 2 meter 30 känslor. Således gör företaget det möjligt att köpa en färdig dörr för både ett standardhyreshus och nya byggnader.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av ingångs- eller interiörmodell bör alltid börja med att mäta öppningen. Dess exakta och omisskännliga definition hjälper till att undvika många installationsproblem. Lyckligtvis erbjuder alla större företag idag en ledig storlekstjänst av en erfaren hantverkare.

För att välja en entrédörr är det viktigt att överväga kriterier som:

  • dess plats;
  • skyddsnivå;
  • isoleringsmaterial;
  • antal tätningar;
  • estetiskt utseende.
Bild
Bild

Nyckelpunkten här är dörrens syfte. Om strukturen ska bli utomhus bör modeller med värmepaus och ett stort antal tätningar väljas. Detta hjälper till att hålla dörren varm och attraktiv, eftersom kondens inte kommer att ackumuleras på den.

Dörren till lägenheten behöver inte ha de bästa materialen för isolering, eftersom de flesta ingångar som regel är utrustade med batterier.

Skyddsnivån kan också variera beroende på dörrens placering. Utomhusmodeller bör ha mer hållbara lås, medan lägenhetsmodeller kan ha standard men ändå tillräckligt pålitliga. Denna skillnad förklaras av närvaron av en entré och en fördörr i ett flerfamiljshus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Invändiga sängkläder har också vissa urvalskriterier.

När du köper är det viktigt att tänka på:

  • konstruktion och typ av konstruktion;
  • korridorens bredd och längd;
  • prispolicy;
  • material;
  • efterbehandling.
Bild
Bild
Bild
Bild

Som tidigare nämnts kan dörrar vara gångjärniga, fällbara eller skjutbara. Valet här beror direkt på korridorens dimensioner. För en lång smal korridor är fackdörrar lämpliga, för en liten - "bok" eller "dragspel" -dörrar, för tillräckligt med utrymme - gunga och dubbeldörrar.

För bad och toaletter är det värt att välja modeller med en speciell impregnering eller film.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Bravo förser den ryska marknaden med ganska billiga produkter som är mycket populära. Denna massivitet påverkar också de många recensioner och kommentarer som finns kvar.

Kvalitet börjar här. Alla produkter motsvarar verkligen alla deklarerade egenskaper, och därför är det nästan omöjligt att få en "gris i en pet" här.

Dessutom är leveransen här snabb, vilket verkligen glädjer köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Endast servicenivån stör användare. Ibland, på grund av det stora antalet dörrar i lagren, förvirrar leverantören detaljerna och tar in helt olämpliga beslag. Tyvärr fortsätter negativiteten efter det. I nästan varje recension finns det en uppmaning till företaget att snabbt kunna svara på kundförfrågningar, mer lyhördhet och gästfrihet.

Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Snygga inredningsdukar med horisontella glasinsatser är perfekta för moderna minimalistiska stilar.

Bild
Bild

Den lakoniska modellen med glas i skuggan "wenge" kompletteras med ett snyggt mönster som återspeglar den högteknologiska stilen.

En vit blinddörr utan onödig inredning är gjord av ett ädelt massivt trä, vilket gör att den kan användas i Provence -stilen och kompletterar interiören med ljusa möbler och känsliga buketter av blommor.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Bravo -dörrar i följande video.

Rekommenderad: