Hormanns Dörrar: Entré-, Garagesidan Och Interiörmodeller Av En Tysk Tillverkare, Kundrecensioner Och Fördelar Jämfört Med Analoger

Innehållsförteckning:

Video: Hormanns Dörrar: Entré-, Garagesidan Och Interiörmodeller Av En Tysk Tillverkare, Kundrecensioner Och Fördelar Jämfört Med Analoger

Video: Hormanns Dörrar: Entré-, Garagesidan Och Interiörmodeller Av En Tysk Tillverkare, Kundrecensioner Och Fördelar Jämfört Med Analoger
Video: Hormann Vidéo d'installation de porte de garage latérale 2024, Mars
Hormanns Dörrar: Entré-, Garagesidan Och Interiörmodeller Av En Tysk Tillverkare, Kundrecensioner Och Fördelar Jämfört Med Analoger
Hormanns Dörrar: Entré-, Garagesidan Och Interiörmodeller Av En Tysk Tillverkare, Kundrecensioner Och Fördelar Jämfört Med Analoger
Anonim

Hormanns dörrar är ett av de mest pålitliga alternativen, bevisat av mer än ett halvt sekel historia av det tyska företaget. Företaget är inte bara en tillverkare, utan också en utvecklare av den föreslagna produkten. Användningen av innovativ produktionsteknik, efterlevnad av kraven i internationella standarder gör dörrar som uppfyller behoven hos en modern konsument. Alla produkter är miljövänliga; de klarar obligatoriska tester av slitstyrka, hållbarhet och tillförlitlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och fördelar

Sortimentet innehåller automatiska, upprullningsbara lyftkonstruktioner för både bostadsbruk och garage, industri. Innerdörrar kan vara metall (stål, aluminium) eller en kombination av trä, metall och kol. Det är möjligt att sätta in 3-4 glas med hög hållfasthet. Oro Hormann har inga analoger som tillverkare som använder värmeisolerande glas i produktionen. Mängden moderna beslag tillgodoser behoven hos även de mest kräsna köparna.

Företagets sortiment omfattar en- och dubbelbladiga dörrar. Konstruktionerna kan utrustas med inbrottsskydd, sidofragment, toppfönster, dörrstängare, elektriska öppningssystem, ventilationsgaller och visir.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med aluminium- eller ståldörrar jämfört med plast- eller trädörrar:

  • mycket effektiv värmeisolering,
  • pålitligt skydd av bostäder,
  • ökad grad av ljudisolering,
  • immunitet mot deformation.
  • kräver inte touch-up,
  • innovativ utrustning som skapar ytterligare komfort,
  • modern designdekoration,
  • olika färger,
  • tillförlitlig funktion.
Bild
Bild

Entrédörrar

Det första intrycket av en byggnad börjar från ytterdörren. Det ska se presentabelt, bekvämt ut och samtidigt skydda och skydda ditt hem. Hormann ThermoPro Plus, ThermoCarbon, ThermoSafe och Thermo65 är idealiska för detta. Dessa modeller hjälper till att spara energikostnader. De utmärks av utmärkt värmeisolering, en ökad säkerhetsnivå och en modern designlösning.

Bild
Bild
Bild
Bild

ThermoPro Plus med förstärkt dörrblad och flerpunktslås, som kan förstärkas med RC2-inbrottsutrustning på begäran. Värmeisoleringskoefficienten når 0,8 W, vilket avsevärt sparar energi, därför minskar kostnaderna för dess betalning.

Utmärkt värmeisolering av dörrstrukturen uppnås genom att utrusta den med:

  • dörrbladet av stål har en tjocklek av 6, 5 cm och är fyllt med skummad polyuretan;
  • aluminiumtröskeln har tre tätningsnivåer;
  • trippel värmeisoleringsglas. Glaset är krossbart; om det går sönder är det omöjligt att skada sig.
Bild
Bild

ThermoCarbon är erkänt som den bästa modellen när det gäller värmeisolering. De glasade dörrbladen på modellerna ThermoSafe och ThermoCarbon är fyllda med glasskum. Detta förhindrar värmeförlust.

Bild
Bild

För tyst stängning är dörrarna utrustade med en speciell spärr.

Innovation möjliggör maximal komfort: ECturn -operatören från Hormann möjliggör automatisk stängning och öppning av ThermoSafe- och ThermoCarbon -dörrar. ECturn drivs av fjärrkontroller. Utrustad med BiSecur -appen är det möjligt att styra dörrens position dygnet runt, på valfritt avstånd från hemmet, var som helst i världen. ThermoSafe räckvidd på 2,5 m, ThermoCarbon upp till 3 m.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kompositmaterialet från vilket ramprofilen är gjord gör att bladet får en felfri form under lång tid.

ThermoPro Plus entrédörrar finns i 6 varianter, 10 färger och 4 Decograin -ytor. De skiljer sig åt i dörrbladet, som är infällt både inifrån och utifrån. Detta gör att du kan skapa en harmonisk kombination av entrédörrar med innerdörrar.

Dörrar fungerar i många år: företaget ger 5 års garanti för Thermo65-modellen och 10 års garanti för ThermoCarbon, ThermoSafe och TopComfort entrédörrar.

Bild
Bild

Om det finns en garageport nära ingången till bostaden, rekommenderas det att ta hänsyn till denna faktor, samtidigt som du behåller en enda design. Hormann -sortimentet ger denna möjlighet. ThermoPro Plus-serien innehåller modeller som är lämpliga för garageportar med M-ribbor. De kan kompletteras med element på sidorna och toppfönstren.

Sidan ingången till garaget är mycket praktiskt eftersom det gör att du kan komma in i garaget utan att öppna garageporten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dörrar är tillverkade i standard- och icke-standardstorlekar, med fjärrkontroll.

Innerdörrar

Hormann -företaget tillverkar både entrédörrar och dörrar för alla inre delar av huset: källare, för vinden, interiören, för entrén från garaget till vardagsrummet, för barn, för rum med hög luftfuktighet: badrum, pooler, kök.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder ZK innerdörrar. De är eftertraktade och värderas för egenskaper som styrka, hållbarhet och förmågan att enkelt rengöras. Beläggningen på dessa modeller är resistent mot ultraviolett strålning och extrema temperaturer.

Bild
Bild

Innerdörrar är indelade i vänster och höger sida, beroende på öppningsalternativ.

Uppsättningen med ZK-dörrar innehåller ett galvaniserat dubbelhyftat blad (4 cm) med en tre-sidig rabatt. Stålbladet har en tjocklek på 0,6 mm. Inuti är den fylld med bikakefyllning, som är jämnt fördelad över dörrytan. Denna fyllning ger strukturen ännu större styvhet och ökar ljudisoleringen. Pennuppsättningen är vanligtvis svart, men på specialbeställning kan du beställa handtagen i rött, vitt eller aluminium, anodiserade i naturlig färg. Hörnstommen är gjord av galvaniserad stålplåt, vars tjocklek är 1,5 mm.

Dörrar kan vara billiga, galvaniserade, vita. Sådana modeller används oftast för källare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att ZK -dörrar är grundfärgade i vitt som standard är det möjligt att ändra färgschemat för att beställa, välja en dekorativ beläggning efter kundens smak. Släta eller silkeslen ytor är särskilt populära. En filmbeklädnad som imiterar träbeklädnader (färger av vit ask, ljus ek, wenge ek, gyllene ek, mörk ek) skiljer sig praktiskt taget inte i färg från naturliga trädörrar. På begäran kan strukturen utrustas med glas i olika geometriska former (rund, fyrkantig, rektangulär). Installation av tröskel, ventilationsgrill, dörrstängare, sanitetslås är möjlig.

Innerdörrar skiljer sig åt i storlek och dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ökad komfort för att behålla tystnaden i huset, producerar Hormann också ljudisolerade modeller: med en ljudisoleringsnivå på upp till 45 dB (enkeldörrar) och upp till 39 dB (tvåbladiga dörrar).

Recensioner

Kundrecensioner är mestadels positiva. Kostnaden är rimlig. Medvetenheten om alla detaljer noteras, från och med förpackningen av dörrkonstruktioner under transport - den har inga analoger bland andra dörrtillverkare och är den mest pålitliga. Nackdelarna inkluderar utbyte i konstruktionen av plastdelar som tidigare var gjorda av aluminium. Vissa kommentarer uttrycks om drivenheter: det är nödvändigt att ta hänsyn till klimatförhållanden och köpa automatisering med en kraftreserv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hormanns dörrar rekommenderas av säkerhetspersonal, försäkringsbolag, eftersom de ger pålitligt skydd för dig och din egendom.

Rekommenderad: