Myggnät På Magneter: Magnetiska Produkter Från Myggor, Tejp På Magnetfåglar, Recensioner Av Magic Mesh

Innehållsförteckning:

Video: Myggnät På Magneter: Magnetiska Produkter Från Myggor, Tejp På Magnetfåglar, Recensioner Av Magic Mesh

Video: Myggnät På Magneter: Magnetiska Produkter Från Myggor, Tejp På Magnetfåglar, Recensioner Av Magic Mesh
Video: Magneter och magnetiska föremål 2024, April
Myggnät På Magneter: Magnetiska Produkter Från Myggor, Tejp På Magnetfåglar, Recensioner Av Magic Mesh
Myggnät På Magneter: Magnetiska Produkter Från Myggor, Tejp På Magnetfåglar, Recensioner Av Magic Mesh
Anonim

Myggnät på magneter har nyligen blivit mycket populära och intar en ledande position och ersätter den välkända tejpen från insekter. Det är särskilt relevant under sommarsäsongen, när du vill njuta av sommarluftens friskhet och öppna dörren.

Ett sådant nät skyddar hemmet på ett tillförlitligt sätt från insekter och låter luft passera väl. Med det kan du ventilera rummet och inte vara rädd för att myggor eller andra skadliga insekter kommer att finnas kvar inne i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ett sådant nät består av två nätbanor. Var och en av dem har multipolära magneter sydd i den (så att de kan fästa dukarna i mitten). Du kan öppna detta rutnät utan att använda händerna .… Den svänger lätt upp och hålls också lätt ihop av magneter när du kommer in, vilket håller insekter ute.

På butikshyllor presenteras sådana varor i ett brett sortiment. Köparen har möjlighet att välja en produkt utifrån sina egna preferenser. Produktens bekvämlighet är också det faktum att husdjur kan komma in i sådana "dörrar". Du behöver inte ens öppna duken för dem ..

Myggnät kan nu köpas i en järnaffär eller tillverkas för hand. Det kommer inte att vara svårt och kommer inte att ta för lång tid. Att köpa det material du behöver kommer inte att slå din plånbok. Ett sådant nät, med rätt tillvägagångssätt, kommer inte att vara sämre än en produkt tillverkad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

En av tillverkarna av sådana produkter handlar Magic Mesh -märke … Idag producerar hon bra dukar som är mycket efterfrågade och får positiva recensioner. Detta nät är tillverkat av högkvalitativt material som är mycket motståndskraftigt mot nederbörd, fukt, extrema temperaturer och extrem värme.

Det är mycket hållbart och samtidigt ganska lätt. Kan fästas på trä, metall, plast … Myggnätet är lätt att använda.

En sådan produkt kan rengöras och tvättas med olika tvättmedel med olika kompositioner. I det här fallet behöver du inte oroa dig för skador.

Måtten på dukarna kan enkelt justeras till valfri storlek på dörröppningen. Produkten ger skydd mot damm och smuts. Genomsnittspriset för ett sådant nät är 1500-1800 rubel. Men du kommer att vara pålitligt skyddad från myggor och andra små insekter.

Bild
Bild

Hur gör man det själv?

För att göra ett myggnät med egna händer måste du förbereda följande:

  • plastnät (lätt transparent tyg, gamla gardiner);
  • magnettejp (2 st).

För att förhindra att hörnen bryter mot nätet bör de klippas med en kniv eller sax. Nätet eller det lätta tyget måste skäras i två.

Därefter måste du sätta in magnetband i de resulterande dukarna. Trä inte tejpen ända till nätets ändar. Lämna ett utrymme på cirka 2 cm från kanten … Annars kommer det att finnas en chans att magneterna kommer att riva nätet med tiden och förstöra dess utseende. Spik fast magnetbandens fria ändar uppifrån med små spikar (mot mitten av dörröppningen).

Sedan ska du spika de parallella kanterna på nätet ovanpå och även runt omkretsen. Lämna ett litet gap på botten av nätet för att förhindra att det gnisslar och blir smutsigt … Från detta kommer de nedre kanterna på gardinerna att raderas och få ett slarvigt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns tre typer av myggnät:

  • Rulla … Det är en rulle av meshtyg, som finns i en låda. En sådan mekanism kan fästas på dörren horisontellt och vertikalt. Detta är en mycket bekväm mekanism.
  • Glidande … Den liknar en skjutbar garderobsdörr. Den passar inte varje dörröppning: du måste skjuta isär den med händerna, vilket är obekvämt och stör husdjur.
  • Magnetisk, i form av gardiner … Det mest populära och eftertraktade alternativet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I det inre

En insektsavvisande duk kan också spela rollen som inredning i inredningen. Oftast fästs klipp i form av fjärilar eller fåglar på nätet vid magnetändarna. Anti-mygg gardin med magneter-fåglar - ett mycket trevligt alternativ för att dekorera en dörröppning på sommaren.

Fjäril- eller fågelklämmor har ett antal fördelar. Tyg med clips vrider sig inte. De fäster varandra snabbare än konventionella gardiner eftersom vikten på klämmorna drar magneterna närmare varandra. De håller 2 gånger starkare och tillåter inte att damm och annan smuts passerar igenom. De ser snyggare ut än vanliga myggdraperier.

Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

När du planerar att göra ett köp bör du ta reda på den exakta storleken på en viss dörröppning, eftersom alla rutnät har olika parametrar. Mät dörröppningens längd och bredd och välj lämpligt dörrblad baserat på de uppgifter som erhållits … Du kan välja alternativ som anpassar sig till valfri storlek på öppningarna. Färgen bör också beaktas. Företag producerar oftare endast dukar med dåligt färgintervall. Det här är till exempel grå, gröna nyanser.

Det är bättre att välja nät som har klipp ovanpå. Detta är till exempel en duk med fågelmagneter . Sådana produkter som är bättre än andra skyddar mot penetrering av insekter och ansluts omedelbart utan att vrida sig. Titta på maskstyrka och driftsförhållanden. Det finns anti-myggdukar som tappar sin styrka när de tvättas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Myggnät erkänns nu som en räddning från irriterande insekter. Detta bevisas av många kundrecensioner. Produkten stör inte fyllningen av rum med luft. Moderna nät kännetecknas av de högsta indikatorerna för styrka, kvalitet, praktiska egenskaper, estetiskt utseende och användarvänlighet.

Av de märken som kan föredras pekar köpare ut flera. Höga betyg för Magic Mesh, Rosenberg, Landlife, Gardex … Styrkan hos dessa myggnät uppskattas i genomsnitt till 5 poäng (enligt användarundersökningar), praktiskt - 4-5 poäng, kvalitet - 4-5 poäng, pris - 4 poäng. Köpare noterar att denna produkt låter dig ge friskhet i ditt hem, det är oumbärligt i värmen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var kan jag köpa?

Du kan köpa myggfiltar i en järnaffär eller göra en beställning online.

Se till att webbplatsen är officiell, annars finns det en möjlighet att få en falsk falsk kvalitet.

Priset överstiger vanligtvis inte 2000 rubel. Förfalskningar kan köpas för 500 rubel, men deras kvalitet lämnar mycket att önska.

Rekommenderad: