Skorstenshantverk: Smörgåsskorstenar Av Rostfritt Stål Och Andra Moderna Rör, Koaxiala Skorstenar För Ett Bad, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skorstenshantverk: Smörgåsskorstenar Av Rostfritt Stål Och Andra Moderna Rör, Koaxiala Skorstenar För Ett Bad, Recensioner

Video: Skorstenshantverk: Smörgåsskorstenar Av Rostfritt Stål Och Andra Moderna Rör, Koaxiala Skorstenar För Ett Bad, Recensioner
Video: Lille skorsten før og efter tøris 2024, April
Skorstenshantverk: Smörgåsskorstenar Av Rostfritt Stål Och Andra Moderna Rör, Koaxiala Skorstenar För Ett Bad, Recensioner
Skorstenshantverk: Smörgåsskorstenar Av Rostfritt Stål Och Andra Moderna Rör, Koaxiala Skorstenar För Ett Bad, Recensioner
Anonim

I processen att bygga ett hus är en av de viktigaste punkterna att avlägsna förbränningsprodukter från lokalerna. Detta är vad skorstenar är till för. I många år har Craft-företaget specialiserat sig på produktion av effektiva skorstenar av hög kvalitet som snabbt och säkert kan ta bort alla förbränningsprodukter från rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ett särdrag hos Craft skorstenar är det rostfritt stål används i tillverkningsprocessen … Det kännetecknas av dess motståndskraft mot korrosion även i den mest aggressiva miljön, vilket har en positiv effekt på enhetens hållbarhet.

Dessutom används krom aktivt i produktionsprocessen, vilket förbättrar stålets egenskaper och inte låter det rosta även under de mest extrema förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de särpräglade fördelarna med detta företags produkter finns följande

  • Hög kvalitet . Även efter många års användning kännetecknas sådana enheter av hög slitstyrka, vilket gör dem till den bästa lösningen för byggandet av någon anläggning.

  • Enkel installation … De unika designfunktionerna för skorstenar från detta företag gör det möjligt att installera på kortast möjliga tid med ett litet antal verktyg.
  • Starka sömmar som huvudsakligen är svetsade och vikta … Faktum är att i sådana strukturer faller det mesta av belastningen på sömmarna, så det här ögonblicket är extremt viktigt. Vid utveckling av skorstenar använder företagets specialister plasmasvetsning, vilket garanterar tillförlitlighet även under aktiv drift i en aggressiv miljö.
  • Varje produkt i företaget är föremål för obligatorisk intern kvalitetskontroll, vilket helt utesluter möjligheten till problem under drift . Det är på grund av dess fördelar att Craft -serien är premium och används för byggande av skorstenar i lyxiga hus på landet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla skorstenar av märket skiljer sig åt mångsidighet , tack vare vilka de kan användas inte bara för uppvärmningsenheter, utan också i moderna bastur.

Användare erbjuds ett stort antal olika beslag, så att de kan installeras så snabbt och säkert som möjligt när de korsar golv.

För detta kommer bussningen, som också är tillverkad av höghållfasta stålmaterial, att vara en utmärkt lösning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Craft -katalogen innehåller ett stort antal skorstenar, tack vare vilken varje person kan välja den bästa lösningen beroende på rummets egenskaper . Här hittar du koaxiala skorstenar för ett bad, smörgåsalternativ för hus på landet eller förstärkta rör för moderna industriföretag.

Företaget erbjuder både enkel- och dubbelkretsalternativ, som anses vara premiumprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild

En särskiljande egenskap hos tvåkretsar från denna tillverkare är att tack vare de unika designfunktionerna och materialen som används, är det möjligt att upphäva alla nackdelar som finns i enkretsprodukter … Till exempel, när du använder en sådan skorsten, behöver du inte oroa dig för kondensens utseende. Dubbelkretsade skorstenar från Craft-märket saknar denna nackdel. Företagets ingenjörer har utvecklat enheterna på ett sådant sätt att de kan värma upp de inre rören så snart som möjligt, vilket gör det möjligt att förhindra uppkomsten av överflödig fukt . Det är fukt som är huvudorsaken till att skorstenarna misslyckas och att de efter ett tag slutar klara sina funktioner.

Dubbelväggiga modeller tillverkas med nästan samma teknik som enväggiga. Den största skillnaden är att de innehåller flera element, både interna och externa.

Bild
Bild

Hålrummen mellan dessa element är fyllda med värmeisoleringsmaterial. Fördelen med Craft-företaget är att det uteslutande använder icke-brännbara värmeisoleringsmaterial, vilket ger en hög säkerhetsnivå vid installation av sådana element i hus eller bad.

Isoleringsmaterialet väljs på ett sådant sätt att det helt motsvarar temperaturegenskaperna i rummet där det ska installeras. Vid förvärv av en sådan analog är det absolut nödvändigt att uppmärksamma isoleringsmaterialet. Den idealiska lösningen är mineralull, som är tillverkad av basaltfibrer och anses vara en säker lösning för bad och andra lokaler med potential för brand. Tack vare sina unika egenskaper kan dessa värmeisoleringsmaterial fungera i extremt höga temperaturer, så du behöver inte oroa dig för inomhus säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

I företagskatalogen kan du också hitta modulsystem som gör det möjligt att avsevärt förenkla processen att installera skorstenar.

Ett särdrag hos dessa system är det de görs på beställning, med hänsyn till de dimensioner som kunden tillhandahåller … I detta fall går en arbetsledare till byggarbetsplatsen, som med hjälp av specialutrustning gör alla nödvändiga mätningar, bestämmer antalet nödvändiga beslag och andra ytterligare element, varefter ett modulsystem produceras på företaget. Tack vare detta är det möjligt att garantera montering av högsta kvalitet på plats, vilket fördelaktigt skiljer sådana system mot bakgrunden av konventionella.

Oavsett vilken Craft -linje som används, skryter de alla med sin mångsidighet och tillförlitlighet. Därigenom de är bra för alla uppvärmningsanordningar och lokaler, sätt att garantera en stabil drift av moderna spisar och pannor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installationsrekommendationer

För att skorstenen från detta märke ska kunna klara sina funktioner fullt ut är det nödvändigt att korrekt installera den . Allt arbete måste utföras på grundval av brandsäkerhetsregler och -föreskrifter, med hänsyn tagen till lokalerna och den utrustning som används. Monteringen av ett modulsystem utförs vanligtvis från botten av värmeenheten, medan först och främst skorstenen måste installeras på pannan, och därefter kan endast adaptern anslutas.

Det händer ofta att munstyckets diameter inte är densamma som skorstenens diameter, så i detta fall Var noga med att använda ett tätningsmedel som klarar höga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under installationsprocessen är det absolut nödvändigt att kontrollera rengöringen av alla element från byggskrot, vilket i framtiden kan orsaka brand.

Ett av de viktigaste stadierna i installationen är installationen av en rökkanal, som är ansluten till flera värmeenheter samtidigt. Det måste komma ihåg att alla delar av rökkanalen skiljer sig åt i olika höjder, därför måste du använda speciella anslutningsrör för att ansluta dem . Alla anslutningar säkras bäst med värmebeständiga klämmor, vilket garanterar deras tillförlitlighet och stabilitet även vid intensiv användning.

Om rummet innehåller strukturer av brännbart material, inklusive väggar och balkar, bör man vara noga med att skydda dem från oavsiktlig antändning. Det är därför det är nödvändigt att göra små indrag mellan skorstenen och kaminen, vilket säkerställer skyddet av brandfarliga material … Dessutom använder vissa specialister aktivt metallplåtar för att skydda sådana konstruktioner, som kan skydda smörgåsplattor från höga temperaturer inuti skorstenen.

Bild
Bild

Bland de viktigaste rekommendationerna som bör följas under installationen av Craft skorstenen är följande

  • Innan du skär öppningen för skorstenen måste du markera alla hål korrekt , kontrollera dem flera gånger för att inte ta bort onödiga element.
  • Alla värmeisoleringsenheter måste skapas använder obrännbart material , eftersom det alltid är extremt höga temperaturer inne i skorstenen.
  • För att göra skyddsplattan mer effektiv du kan skapa ett litet hål inuti , som matchar skorstenens diameter.
  • Om skorstenar används för ett bad, här måste du beräkna och designa system på individuell basis , med hänsyn till alla funktioner i rummet, utrustningen som används och dimensionerna för hela strukturen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Recensioner av skorstenar från Craft är mestadels positiva . Användarna noterar anläggningens ansvarsfulla inställning till produktion av högkvalitativa element, liksom ett stort urval av dimensionella modulsystem, vilket gör det möjligt att hitta den optimala lösningen för alla rum. Dessutom noterar ägarna av lanthus bekvämligheten med att installera sådana modulsystem, vilket blev möjligt tack vare individuell produktion, beroende på egenskaperna hos varje rum.

Rekommenderad: