Bevattningsanordningar "Kolobok": Beskrivning Av Hinkar För Ett Bad Från Tillverkaren, Enhetsstorlekar För 15 Liter, Granskning Av Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bevattningsanordningar "Kolobok": Beskrivning Av Hinkar För Ett Bad Från Tillverkaren, Enhetsstorlekar För 15 Liter, Granskning Av Recensioner

Video: Bevattningsanordningar "Kolobok": Beskrivning Av Hinkar För Ett Bad Från Tillverkaren, Enhetsstorlekar För 15 Liter, Granskning Av Recensioner
Video: Колобок (Kolobok) Симбирская сказка. Гора самоцветов 2024, Mars
Bevattningsanordningar "Kolobok": Beskrivning Av Hinkar För Ett Bad Från Tillverkaren, Enhetsstorlekar För 15 Liter, Granskning Av Recensioner
Bevattningsanordningar "Kolobok": Beskrivning Av Hinkar För Ett Bad Från Tillverkaren, Enhetsstorlekar För 15 Liter, Granskning Av Recensioner
Anonim

Om du har din egen bastu måste du också köpa speciella dousserande enheter. De är behållare med stor volym som fästs på väggen. Sådana strukturer är gjorda av olika material. Idag kommer vi att prata om funktionerna hos Kolobok dousing -enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Bevattningssystem "Kolobok" kallas ofta formskiftare - genom att dra i en liten sladd kan de enkelt vändas för att hälla vatten. Sådana produkter inkluderar själva behållaren för fyllning med vatten, stöd, tack vare vilka de är fästa på väggen, en struktur för tillförsel, ett rep för att vända . Produkterna har en cylindrisk form.

Sådana enheter kommer att ta upp en minimal mängd utrymme, eftersom de är små i storlek. Oftast fixas de i tvättområdet. Dessa överströmningsstrukturer kan också fästas i taket. "Kolobok" har en relativt liten massa på 3-4 kilo.

Dessa badprodukter är vanligtvis tillverkade av högkvalitativt och hållbart rostfritt stål. Ytan är dessutom målad med en speciell silikonförening. I en uppsättning, tillsammans med enheten, finns det också en enkel avstängningsventil av flottörtyp.

Rostfritt stål är mycket korrosionsbeständigt, så det kan behålla sina egenskaper och utseende även under förhållanden med hög luftfuktighet

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kännetecknas metallbasen av hög hårdhet, låg plasticitetskoefficient och relativt låg vikt.

Med sådant stål kan du få hållbara produkter som är resistenta mot plötsliga temperaturförändringar, de kommer inte att deformeras . Stålkonstruktioner anses vara miljövänliga, de kommer inte att avge olika ämnen som är skadliga för människor.

Valet av lämplig påfyllningsutrustning beror direkt på tankens totala lagringsvolym. I arbetet med att utveckla Kolobok -hällanordningen utförde tillverkarna tester med olika volymer . Som ett resultat beräknades den optimala volymen kall vätska för kylning efter badprocedurer.

Vattenintaget och repet kan placeras antingen till vänster eller till höger. Tankens totala volym når vanligtvis 15 liter. Produktens totala höjd är 23 centimeter. Längden är 470 millimeter. Det tar några minuter att fylla behållaren helt.

Dessa modeller av doused strukturer kan installeras i bad med en takhöjd på 2,05 m . På grund av sin unika form häller "Kolobok" allt vatten direkt på användaren som står under det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna typ av behållare kallas också en vattenfallskopa. Den genomsnittliga kostnaden för denna produkt är 5000-6000 rubel . Nästan vilken person som helst kan installera ett sådant hällsystem utan hjälp av specialister.

Badprodukten har en enkel solid svart färg. Silverfärgad kedja. Sådana metallprodukter kan tjäna ganska länge.

På grund av den enkla och lakoniska yttre designen kommer sådana duschsystem att se snygga ut i alla badrum . De kommer att vara det bästa alternativet om det inte finns några behållare bredvid ditt badhus, en pool där du kan kasta dig efter ångbadet.

När du använder strukturen öppnas kranen först, med hjälp av vilken behållaren fylls med vatten, sedan blockeras flödet med vätskan av en speciell flottörbrytare. När kedjan dras åt börjar flottören att sänkas och allt vatten stänker ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett sådant system är inte särskilt komplext, även en nybörjare klarar det.

Installationstips

Om du bestämmer dig för att installera Kolobok i ditt bad, bör du komma ihåg några viktiga installationsrekommendationer

  • Val av lämpliga fästelement . Sådana badanordningar bör fästas i taket eller väggen med hjälp av speciella fästen, spegelfästen. Dessa delar gör att du kan fixa behållaren även på en svåråtkomlig plats.
  • Urval av plats . Det är bäst att placera sådana produkter bredvid tvättmöjligheter, med vattendräneringssystem.
  • Skapande av preliminär markering . Innan du fortsätter direkt med installationen av Kolobok -hällsystemet, rekommenderas att du applicerar märken med en enkel penna på väggen eller taket. Du kan göra detta med ett måttband. Detta gör att du exakt kan beräkna hur mycket utrymme hela strukturen kommer att ta upp, tillsammans med fästelementen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Många användare har lämnat positiv feedback på Kolobok dousing -system. Så, enligt köpare, utmärker sig dessa badprodukter genom en enkel design, tillförlitlighet och hållbarhet. Förutom, endast material av hög kvalitet används vid tillverkningen.

Och också många noterade att duschar av denna typ kan vara lämpliga för alla bad, de kommer inte att ta mycket plats. Separat märkte vi att alla nödvändiga fästelement ingår i en uppsättning med själva produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men samtidigt finns det ingen flexibel eyeliner i satsen.

Rekommenderad: