JBL -högtalare: Vilka är De Bästa Högtalarna? Funktioner För Musiksystem, Barns Vattentäta Högtalare Och För Datorn

Innehållsförteckning:

Video: JBL -högtalare: Vilka är De Bästa Högtalarna? Funktioner För Musiksystem, Barns Vattentäta Högtalare Och För Datorn

Video: JBL -högtalare: Vilka är De Bästa Högtalarna? Funktioner För Musiksystem, Barns Vattentäta Högtalare Och För Datorn
Video: Best JBL Speakers 🔊 Top 3 Best JBL Speaker Picks | 2021 Review 2024, April
JBL -högtalare: Vilka är De Bästa Högtalarna? Funktioner För Musiksystem, Barns Vattentäta Högtalare Och För Datorn
JBL -högtalare: Vilka är De Bästa Högtalarna? Funktioner För Musiksystem, Barns Vattentäta Högtalare Och För Datorn
Anonim

Vem som helst är nöjd när favoritlåtar från hans spellista låter rena och utan främmande ljud. Att hitta en verkligt användbar produkt är svårt, men möjligt. Den moderna marknaden för akustiska system representeras av ett brett utbud av produkter. Ett stort antal inhemska och utländska tillverkare erbjuder produkter i olika prisklasser och kvalitetsnivåer.

Det första du ska titta efter när du köper en högtalare är tillverkaren . Det är nödvändigt att bara välja de märken vars produkter är efterfrågade på marknaden och ha positiva kundrecensioner. Ett av dessa företag är JBL.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

JBL -ljudutrustningsföretaget grundades 1946 av James Lansing (USA). Varumärket, liksom många andra amerikanska ljud- och elektronikföretag, är en del av Harman International Industries. Företaget är engagerat i lanseringen av två huvudlinjer:

  • JBL Consumer - ljudutrustning för hemmet;
  • JBL Professional - ljudutrustning för professionellt bruk (DJs, skivbolag, etc.).

En hel serie bärbara högtalare (Boombox, Clip, Flip, Go och andra) produceras för dem som gillar att lyssna på musik på vägen eller på gatan. Dessa enheter är kompakta och kräver ingen elektrisk anslutning. Innan JBL öppnades uppfann James Lansing en rad högtalardrivrutiner, som ofta används på biografer och privata hem.

Den verkliga upptäckten var högtalaren D130, som han skapade, som har varit efterfrågad bland folket i 55 år.

Bild
Bild
Bild
Bild

På grund av ägarens oförmåga att bedriva verksamhet började företagets verksamhet försämras. Den resulterande krisen orsakade ett nervöst sammanbrott av affärsmannen och hans ytterligare självmord. Efter Lansingoms död togs JBL över av den nuvarande vice presidenten, Bill Thomas . Tack vare hans entreprenörsanda och skarpa sinne började företaget växa och utvecklas. 1969 såldes varumärket till Sydney Harman.

Och sedan 1970 har hela världen talat om JBL L-100 högtalarsystem, aktiv försäljning har gett företaget stabila vinster i flera år . Under de följande åren har varumärket aktivt förbättrat sina produkter. Idag används varumärkets produkter aktivt inom det professionella området. Inte en enda konsert eller musikfestival är komplett utan den. JBL -stereosystem installeras i nya bilmodeller av kända märken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbara modeller

JBL Wireless Speaker är ett praktiskt mobilt ljudsystem som låter dig lyssna på musik på gatan och på platser utan tillgång till elnätet. När det gäller kraft är bärbara modeller inte på något sätt sämre än stationära. Innan du väljer ett bärbart högtalarsystem föreslår vi att du gör dig bekant med huvudmodellerna i denna serie.

Boombox . Den bäst ljudande bärbara utomhusmodellen med ett bekvämt grepp att röra sig på. Kroppen är täckt med ett vattentätt material så att den kan användas vid poolen eller på stranden. Batteriet är konstruerat för 24 timmars drift utan laddning. Det tar 6,5 timmar att ladda batteriet helt. Det finns inbyggda JBL Connect-funktioner för anslutning av flera JBL-ljudsystem, samt en högtalarmikrofon och röstassistent. Ansluts via Bluetooth. Finns i svarta och militära färger.

Bild
Bild

Spellista . Bärbar högtalare från JBL med WiFi -stöd. Denna senaste uppfinning kan aktiveras på distans. För att göra detta måste du ladda ner en speciell mobilapplikation för din telefon, genom vilken högtalarsystemet kommer att styras. Genom att ansluta Chromecast kan du samtidigt lyssna på dina favoritlåtar och bläddra igenom flödet på sociala nätverk.

Musiken avbryts inte, även om du svarar på ett samtal, skickar ett SMS eller lämnar rummet.

Bild
Bild

Utforskare . Bekväm oval modell utrustad med två högtalare. Tack vare Bluetooth -anslutningen sker synkronisering med mobila enheter. Det är också möjligt att ansluta MP3 och använda USB -kontakten. Stöder FM -radio, som låter dig lyssna på dina favoritradiostationer när som helst.

Bild
Bild

Horisont . Multifunktionell vit modell med inbyggd radio och väckarklocka. Den lilla displayen visar aktuell tid och datum. Du kan välja en larmsignal från enhetens ringsignalbibliotek eller från en annan källa som är ansluten via Bluetooth.

Bild
Bild

KLIPP 3 . Kompakt modell med karbinhake. Finns i flera färger - röd, gul, khaki, blå, kamouflage och andra. Ett bra alternativ för resenärer som bekvämt klamrar sig fast i en vandringsryggsäck. Det vattentäta höljet skyddar mot ogynnsamma väderförhållanden, och en bra Bluetooth -sändare säkerställer en oavbruten signal mellan smarttelefonen och högtalaren.

Bild
Bild

GÅ 3 . JBL: s flerfärgade stereomodell är liten i storlek, perfekt för sport eller för att gå till stranden. Modellen är täckt med ett fodral av vattentätt material, vilket gör att du säkert kan ta enheten till stranden. Finns i en mängd olika färger: rosa, turkos, marinblå, orange, khaki, grå, etc.

Bild
Bild

JR POP . Trådlöst ljudsystem för barn. Fungerar upp till 5 timmar utan laddning. Med hjälp av en bekväm gummislinga kommer högtalaren att fästas ordentligt på barnets hand, du kan också hänga enheten runt halsen. Utrustad med ljuseffekter som du kan ställa in som du vill. Den har ett vattentätt fodral, så det finns ingen anledning att vara rädd för att barnet ska blöta det eller tappa det i vattnet. En sådan barns färgkolumn kommer att kunna fängsla ditt barn under lång tid.

Bild
Bild

Alla JBL trådlösa högtalarmodeller har ett vattentätt fodral, så du kan ta den med dig till stranden eller till en poolfest utan att tveka. Den utmärkta Bluetooth-anslutningen säkerställer oavbruten uppspelning av spellistor från alla Bluetooth-aktiverade mobila enheter.

Varje modell är utrustad med en kraftfull högtalare med det renaste ljudet, vilket gör att lyssna på dina favoritlåtar ännu roligare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smarta högtalarserier

JBL: s sortiment av smarta ljudsystem finns i två modeller.

Länk bärbar Yandex

Köparen väntar på det renaste ljudet, kraftfull bas och många dolda funktioner. Det är möjligt att lyssna på musik via en Bluetooth- eller Wi-Fi-enhet. Du behöver bara ansluta till Yandex. Musik”och njut av dina favoritlåtar. Den inbyggda röstassistenten "Alice" hjälper dig att slå på musik, svara på intressanta frågor och till och med berätta en saga.

Den bärbara enheten kan fungera upp till 8 timmar utan att ladda batteriet. Högtalarskåpet har en speciell fuktbeständig beläggning som skyddar ljudsystemet från regn och stänkande vatten. Funktionsprincipen består i att installera Yandex -mobilapplikationen på en smartphone, genom vilken högtalarsystemet är helt kontrollerat . Batteriet laddas med dockningsstationen, så du behöver inte leta efter en sladd och ett ledigt uttag för att ansluta enheten. Kolonnen finns i 6 färger, 88 x 170 mm, så den passar alla interiörer.

Bild
Bild

Länka musik Yandex

En mer dimensionell modell av en smart högtalare med ett brett utbud av funktioner. Den finns i en färg - svart med måtten 112 x 134 mm. Anslut via Bluetooth eller Wi-Fi och hantera Yandex. Musik "på egen begäran . Och om du blir uttråkad är det bara att kontakta den aktiva röstassistenten "Alice".

Du kan prata med henne eller till och med leka med henne, hon hjälper dig att ställa larmet och utveckla din dagliga rutin. Den trådlösa enheten är enkel att installera och har intuitiva kontrollknappar, och dess snygga och kompakta design passar alla rumsstilar.

Bild
Bild

Spelhögtalarlinje

Speciellt för spelare producerar JBL -företaget ett unikt ljudsystem för en dator - JBL Quantum Duo, vars högtalare är speciellt inställda för att återge ljudeffekterna av dataspel. Därför kan spelaren tydligt höra varje prassel, tyst steg eller explosion. Ny teknik Dolby digital (surroundljud) hjälper till att skapa en tredimensionell ljudbild . Det låter dig fördjupa dig i spelets värld så mycket som möjligt. Med sådant musikaliskt ackompanjemang kommer du inte att sakna en enda fiende, du kommer att höra alla som bara andas i närheten.

Quantum Duo -ljudenheten finns i en mängd olika färger, med möjlighet att ställa in olika belysningslägen för att skapa ytterligare ljuseffekter som gör spelet mer stämningsfullt. Det är möjligt att synkronisera spelets ljudspår med bakgrundsbelysningsläget så att varje ljud kan observeras visuellt . Setet innehåller två kolumner (bredd x höjd x djup) - 8, 9 x 21 x 17, 6 cm vardera. Quantum Duo -ljudenheten är kompatibel med alla USB -spelkonsoler.

Det finns ofta falska JBL Quantum Duo -högtalare på marknaden, som kan särskiljas även visuellt - deras form är fyrkantig, inte rektangulär, som originalen.

Bild
Bild

Andra modeller

JBLs akustiska produktkatalog representeras av två huvudlinjer:

  • hemmaljudutrustning;
  • studio ljudutrustning.

Alla märkesprodukter har utmärkta tekniska egenskaper, kraftfullt ljud och ljudrenhet. JBL -serien representeras av ett brett urval av produkter med olika funktionella ändamål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudsystem

Kraftfulla bärbara ljudhögtalare i svart med starka ljuseffekter, avsedda för både inomhus- och utomhusfester. Högtalarna är utrustade med Bluetooth -funktioner, vilket gör dem helt mobila . Det praktiska infällbara handtaget och hjulen gör att du kan ta högtalaren vart du än går. Hela modellen är utrustad med ett speciellt vattentätt fodral, tack vare vilket stereosystemet inte är rädd för vatten, det kan enkelt installeras nära poolen eller till och med i regnet.

Gör festen ännu högre med True Wireless Stereo (TWS), ansluta flera högtalare via Bluetooth eller använda en RCA till RCA -kabel . Alla högtalare i serien har ljud- och ljudeffekter som enkelt kan styras med PartyBox -appen installerad på din smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det låter dig också byta spår och styra karaoke -funktionen. Dessutom är stereoanordningen kompatibel med ett USB -minne, så den färdiga spellistan kan släppas på en flash -enhet och sättas på via USB -kontakten.

JBL PartyBox kan användas som golvhögtalare eller placeras i ett speciellt rack i en viss höjd (rack ingår inte i paketet). Enhetens batteri varar upp till 20 timmars kontinuerlig drift, allt beror på modellen. Du kan ladda den inte bara från uttaget, högtalaren kan också anslutas till bilen. Serien med ljudsystem representeras av följande modeller: JBL PartyBox On-The-Go, JBL PartyBox 310, JBL PartyBox 1000, JBL PartyBox 300, JBL PartyBox 200, JBL PartyBox 100.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudpaneler

Specialdesignade fasta ljudfält för hemmet skapar bioliknande ljud. Kraften hos den långa soundbaren hjälper dig att skapa surroundljud utan kablar eller ytterligare högtalare. Ljudsystemet ansluts enkelt till TV: n via HDMI -ingång . Och om du inte vill titta på en film kan du lyssna på din favoritmusik genom att ansluta din mobila enhet via Bluetooth.

Vissa modeller har inbyggt Wi-Fi och stöder Chromecast och Airplay 2 . De flesta ljudfält har en bärbar subwoofer (JBL BAR 9.1 True Wireless Surround med Dolby Atmos, JBL Cinema SB160, JBL Bar 5.1 Surround, JBL Bar 2.1 Deep Bass och andra), men det finns alternativ utan den (Bar 2.0 All -in -One), JBL Bar Studio).

Bild
Bild
Bild
Bild

Passiv akustik och subwoofers

En serie trådbundna subwoofers för hemmet. Vanliga golvstående alternativ, små, mellanstora bokhyllemodeller och ljudsystem som kan användas utomhus. Ett sådant passivt högtalarsystem kommer att göra att titta på en film ljusare och mer stämningsfull, eftersom alla ljudeffekter blir rikare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dockningsstationer

Låter dig strömma din favoritmusik från smartphones med Bluetooth- och AirPlay -funktioner. Det är enkelt att styra musik från din mobiltelefon med en dedikerad app och inbyggd Chromecast-teknik (JBL-spellista). Nu kan du spela vilken låt som helst med populära musiktjänster - Tune In, Spotify, Pandora, etc.

Vissa modeller av bärbara högtalare är utrustade med en radio och en väckarklocka (JBL Horizon 2 FM, JBL Horizon), och det finns också modeller med en inbyggd röstassistent "Alice" (Link Music Yandex, Link Portable Yandex).

Bild
Bild
Bild
Bild

Premium akustiska system

Professionella högtalarsystem som låter dig skapa konsertljud. Linjen representeras av modeller som ofta används i inspelningsstudior och konserter. Alla enheter har ett brett ljudomfång och unik kraft, speciellt utformad för professionell användning.

Rekommenderad: