Fotoalbum För Polaroid-bilder (21 Bilder): Välj Ett Album För Polaroid, Minimodeller För Små Foton. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Fotoalbum För Polaroid-bilder (21 Bilder): Välj Ett Album För Polaroid, Minimodeller För Små Foton. Hur Väljer Man?

Video: Fotoalbum För Polaroid-bilder (21 Bilder): Välj Ett Album För Polaroid, Minimodeller För Små Foton. Hur Väljer Man?
Video: Стоит ли покупать instax mini 11+ Мои первые фото на полароид 2024, April
Fotoalbum För Polaroid-bilder (21 Bilder): Välj Ett Album För Polaroid, Minimodeller För Små Foton. Hur Väljer Man?
Fotoalbum För Polaroid-bilder (21 Bilder): Välj Ett Album För Polaroid, Minimodeller För Små Foton. Hur Väljer Man?
Anonim

Polaroidfotografier är nu populära över hela världen. Fyrkantiga eller rektangulära bilder med vita kanter fångar ögonblicket. Det är mest praktiskt att lagra foton av detta ovanliga format i album.

Bild
Bild

Särdrag

Ett fotoalbum för ögonblicksbilder är nu ganska enkelt att skaffa. Dessa album har ett antal fördelar.

  1. bekvämlighet … Efter att ha valt ett eller flera högkvalitativa album för dig själv kan alla foton i dem sorteras efter ämne och datum. Detta gör att du kan bygga en viss kronologi. Genom att titta på bilderna i rätt ordning blir det mycket lättare för en person att komma ihåg händelser från en utvald period av sitt liv.
  2. Extern överklagan . Det finns ett stort antal snygga album till försäljning nu. Därför kan alla välja en fotobok för sig själva, som kommer att bli en riktig dekoration av en hylla eller ett skrivbord.
  3. Varaktighet … Bilder i album försvinner inte med tiden. De blir också gula och bleknar långsammare.

Många säger att den största nackdelen med sådana produkter är den höga kostnaden för den slutliga produkten. Om fotografier är limmade på sidorna i en bok kan de dessutom inte återanvändas. Limet skadar trots allt fotens baksida.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

När du väljer ett album för lagring av dina favoritbilder bör du vara uppmärksam på produktens format

  1. Klassisk … Det är mycket bekvämt att lagra bilder i ett sådant album med fickor för klassiska fyrkantiga kort. Samtidigt gillar många inte detta format på grund av att fotografier på ark inte kan ordnas efter eget gottfinnande.
  2. Produkt med tomma ark . Sådana fotoböcker ser mycket mer attraktiva ut. Bilder på deras sidor kan monteras i valfri position. Lim eller dekorativa klistermärken används för att fixa bilderna.
  3. Magnetisk … Sådana album för Polaroid -bilder köps ofta för semestern. Detta är idealiskt för ett bröllop "önskebok". Gäster framför entrén till hallen kan ta ett snabbt foto, skriva några trevliga ord på kortet och direkt klistra in det i en fotobok.
  4. Scrapbooking album . De vackra konstpaketen är lämpliga för att skapa en bok med reseminnen. Fotokort i albumet kan kompletteras med pappersarmband från festivaler, biljetter eller resebroschyrer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också värt att notera det moderna fotoalbum skiljer sig åt i storlek … Många gillar kompakta minialbum där det bara finns tillräckligt med plats för foton. Andra lockas till större modeller. I dem kan fotografier kompletteras med olika anteckningar, biljetter eller vykort.

Sådana album ser mer intressanta ut och ger en person mycket utrymme för kreativitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer ett album bör du inte bara vara uppmärksam på dess storlek och sättet att klistra in foton i det. Följande parametrar spelar en viktig roll vid köpet:

  • produktkostnad;
  • omslagets och sidornas kvalitet;
  • bindningsstyrka.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bäst att köpa fotoalbum av hög kvalitet från pålitliga tillverkare. Det är värt att uppmärksamma produkter från flera märken.

  1. Henzo … Detta företag tillverkar kvalitetstillbehör för såväl fotografer som fotoböcker. Alla deras produkter är av hög kvalitet och attraktivt utseende. Företagets sortiment innehåller både klassiska album och produkter med magnetiska sidor.
  2. Hofmann … Detta spanska företag gör vackra fotoalbum för barn med tjocka sidor och färgglada omslag. Deras album är perfekta för att lagra de första bilderna på bebisar.
  3. Pionjär … Produkterna från detta märke är glatt nöjda med förhållandet mellan lågt pris och hög kvalitet. Tillverkaren släpper regelbundet nya produkter, så det är ganska lätt att hitta en unik fotobok.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det spelar också roll vilka bilder som ska lagras i den köpta fotoboken. Med denna parameter kan alla album delas in i flera huvudkategorier.

  1. Familj … Sådana album är oftast stora. För att samla alla dina favoritbilder under omslaget är det bäst att köpa rymliga fotoalbum. Klassiska album med 300-400 bilder är bäst lämpade för lagring av familjefotografier.
  2. Tematiskt … Ett album tillägnat en specifik händelse har en mindre volym. Temabokböcker kan göras för en födelsedag, bröllop eller vanliga vänliga sammankomster. Deras volym beror på antalet bilder som tagits under firandet.
  3. Barn … I en sådan bok lagrar föräldrar vanligtvis fotografier från de första månaderna av ett barns liv till det ögonblick det växer upp. När du väljer ett barnalbum spelar dess design en viktig roll. Det ska ha en plats att lagra olika små saker och minnesvärda detaljer.

Om möjligt är det bäst att lagra Polaroid -fotografier i ett album med ett original handgjort omslag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett korrekt valt album för ögonblicksbilder gör att du kan bevara alla viktiga stunder i en persons liv

En sådan original fotobok kommer att vara en utmärkt present till en älskad i alla åldrar.

Rekommenderad: