Album För Foton Med Pappersark (21 Foton): Barnalbum Med Papperssidor Och Spårpapper, Klassiska Alternativ För Vuxna

Innehållsförteckning:

Video: Album För Foton Med Pappersark (21 Foton): Barnalbum Med Papperssidor Och Spårpapper, Klassiska Alternativ För Vuxna

Video: Album För Foton Med Pappersark (21 Foton): Barnalbum Med Papperssidor Och Spårpapper, Klassiska Alternativ För Vuxna
Video: Kjell-TV - Digitalisera dina diabilder, negativ och foton med Plexgear Pixaver Max 2024, April
Album För Foton Med Pappersark (21 Foton): Barnalbum Med Papperssidor Och Spårpapper, Klassiska Alternativ För Vuxna
Album För Foton Med Pappersark (21 Foton): Barnalbum Med Papperssidor Och Spårpapper, Klassiska Alternativ För Vuxna
Anonim

Album för foton med pappersark finns i många familjer. Och för dem som bara ska köpa sådana alternativ kommer det att vara användbart att lära sig allt om deras funktioner, sorter, design och vad man ska leta efter när man köper det bästa albumet.

Bild
Bild

Särdrag

Album för fotografier med pappersark kännetecknas av ett elegant utseende, pålitlig arkhållning, trevliga taktila känslor och rymlighet.

Bilder bifogas i dem på olika sätt. Till exempel används här:

  • fotoklistermärken;
  • självhäftande hörn;
  • fotografiskt lim.

Med sådan fixering utsätts bilderna praktiskt taget inte för deformation

På grund av papperssidorna skapas en speciell uppfattning om bilderna, kontrasten ökar och den visuella volymen bibehålls.

Bild
Bild

Fotoalbum med papperssidor lagrar foton säkert i många år . Samtidigt kan du, till skillnad från andra analoger, göra anteckningar eller inskriptioner på arken. Ibland är sidorna dekorerade med teckningar.

Förutom alternativ med vita lakan finns det produkter till salu med beige, vinröda, svarta sidor. Den otvivelaktiga fördelen med sådana album är möjligheten att klistra in foton i olika storlekar.

Bild
Bild

Visningar

Alla typer av fotoalbum kan klassificeras enligt flera kriterier. Efter typ av syfte är de klassiska och tematiska.

  • Universell alternativ används ofta för olika foton.
  • I tematik försöker forma en viss historia. Det kan till exempel vara ett bröllop, dop eller den första barnfödelsedagen, ramar av en familjeresa.
Bild
Bild

Produkterna skiljer sig åt i typen av sidor . Papper kan ha olika tjocklek, densitet, färg, struktur. I många fotoalbum läggs sidor med spårpapper eller pergament. Dessutom skiljer sig modellerna åt i antal foton, format, arkens kvalitet och typ av bilaga. De kan ha olika omslag.

Antalet foton kan variera från 36-100 till 500-600. Tack vare detta kan du välja alternativet för utformningen av en specifik berättelse. Formatet kan vara 9x13, 9x15, 13x18, 15x20 cm. Dessutom kan storlekarna vara icke-standardiserade.

Ark kan fästas med lim, fjädrar, ringar. Till salu finns det alternativ med bokbindande sidor

Bild
Bild

Design

Designlösningar för fotoalbum kan vara mycket olika. Fotoalbum med pappersark kan ha olika typer av bindning . Det kan till exempel vara en inbunden version. Det är så praktiskt som möjligt, eftersom det skyddar allt innehåll på ett tillförlitligt sätt, även vid frekvent surfning.

Bild
Bild

Vissa album liknar små anteckningsböcker och tidskrifter. Det mjuka omslaget är inte lika hållbart. Därför kräver dessa modeller mer noggrann hantering.

Bild
Bild

Ibland har locket laminering … Men ofta har sådana produkter ingen säker sidfixning. Inspelade album är såväl kortlivade som opraktiska.

Bild
Bild

Vissa fotoalbum liknar fotomappar. Som regel är det här alternativ för foton i storformat.

Bild
Bild

Andra produkter är utrustade med vackra fodral . Sådana album kan vara en underbar present till nära och kära, släktingar, vänner.

Bild
Bild

Fotoalbum skiljer sig åt i omslagsdesign . Det kan vara vanligt, matt, glansigt, kartong, läder, textil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom, i tillverkarens rader, kan du se alternativ med temateckningar . Det kan vara vigselringar mot en bakgrund av blommor, havs- och strandmotiv, barnritningar, skolskisser, temat älskare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Om du väljer en modell av ett fotoalbum med papperssidor måste du vara uppmärksam på flera nyanser

  • Initialt definierat med ett ämne. Det måste matcha innehållet i albumet.
  • Därefter väljs storleken. Det bör vara lämpligt för placering av bilder i ett visst format.
  • Antalet sidor beaktas: det borde räcka för alla foton av en viss berättelse.
  • Var uppmärksam på kvaliteten på bindningen. Ett tätt och hårt lock är bättre än ett tunt och mjukt.
  • Välj typ av bilaga baserat på dina egna preferenser. Det perfekta alternativet är ett sytt fotoalbum. Även vid långvarig användning kommer plåtarna inte att lossna och falla ut.
  • Om du behöver ett alternativ med extra skydd, ta en produkt med spårpapper.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett fotoalbum för en present väljs utifrån ett specifikt fall. Till exempel för ett barns födelse kan du ge en barnversion i stil med "Jag föddes". Ett litet album behövs för dopet.

Bild
Bild

Om du behöver ett kreativt alternativ kan du välja ett dagboksalbum med fält för anteckningar och anteckningar . Om den inte är till salu kan du göra en sådan present själv.

När du behöver en idealisk version som kommer att hålla i flera generationer, ta ett läderfotoalbum med täta sidor.

Rekommenderad: