Ballu Avfuktare: BD30U Och BDT-25L, BD70T Och BD10U, BD50N Och BD15N, BD20N Och Andra Modeller För Lägenheten. Användningsinstruktioner

Innehållsförteckning:

Video: Ballu Avfuktare: BD30U Och BDT-25L, BD70T Och BD10U, BD50N Och BD15N, BD20N Och Andra Modeller För Lägenheten. Användningsinstruktioner

Video: Ballu Avfuktare: BD30U Och BDT-25L, BD70T Och BD10U, BD50N Och BD15N, BD20N Och Andra Modeller För Lägenheten. Användningsinstruktioner
Video: Canvac Q Air Avfuktare D110/D120 2024, Mars
Ballu Avfuktare: BD30U Och BDT-25L, BD70T Och BD10U, BD50N Och BD15N, BD20N Och Andra Modeller För Lägenheten. Användningsinstruktioner
Ballu Avfuktare: BD30U Och BDT-25L, BD70T Och BD10U, BD50N Och BD15N, BD20N Och Andra Modeller För Lägenheten. Användningsinstruktioner
Anonim

Ballu producerar mycket bra och funktionella avfuktare. Den egenutvecklade tekniken är av högsta kvalitet, den fungerar mycket effektivt, utan att skapa onödigt buller. I dagens artikel kommer vi att titta på en detaljerad beskrivning av moderna lufttorkare från Ballu.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ballu avfuktare av hög kvalitet dök upp på hemmamarknaden för mer än 10 år sedan. Produkterna från denna tillverkare är mycket populära och finns i många hem idag. Människor som verkligen bryr sig och bryr sig om sin hälsa köper högkvalitativa Ballu -avfuktare och är mycket nöjda med dem . Ofta köps sådan utrustning inte bara för lägenheter och hus, utan också för kontor, garage och till och med källare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna avfuktare från Ballu har vunnit enorm popularitet och kundigenkänning av en anledning. Pålitliga och effektiva enheter har många fördelar som har gjort dem efterfrågade i många år.

  • Ballu -torktumlare kännetecknas av sin oklanderliga byggkvalitet . De ursprungliga enheterna av detta märke har inte en enda brist eller brist i sin design. För tillverkning av varje Ballu lufttorkare används dessutom endast högsta kvalitet, pålitliga och praktiska material.
  • Ballus avfuktningsutrustning av hög kvalitet är hållbar och hållbar . Pålitlig utrustning är skräddarsydd för år av problemfri service. Även efter en lång tids användning kommer Ballu -avfuktaren inte att utsättas för kraftigt slitage, inte förlora sina bästa egenskaper, vilket visades inledningsvis.
  • Prispolicyn för Ballu -märket lockar också . Tillverkaren producerar utmärkta lufttorkar som är mycket billiga. Den låga kostnaden påverkar inte kvaliteten på de tillverkade produkterna på något sätt.
  • Ballu originalavfuktare kännetecknas av låg energiförbrukning . Detta tyder på att driften av märkesvaror kommer att bli ekonomisk, inte särskilt kostsam.
  • Utrustning av hög kvalitet från Ballu visar perfekt och problemfri drift även vid låga temperaturer.
  • Att använda märkets avfuktare är väldigt enkelt och enkelt . Hantering av dessa enheter är genomtänkt till minsta detalj, därför är det intuitivt och bekvämt. Varje kund kan ta reda på hur man använder Ballu -utrustning. Om du har några frågor kan en person alltid hänvisa till bruksanvisningen som följer med varje modell av avfuktaren.
  • Ballu -enheter kännetecknas av absolut säkerhet och hög tillförlitlighet.
  • Behandlad utrustning från känt märke flera olika driftsätt finns, vilket indikerar en hög funktionalitet.
  • Ballu avfuktare är enkla och enkla att inte bara använda men också att servera. Vanligtvis har användarna inga problem med detta.
  • De flesta Ballu -avfuktare är praktiskt taget tysta , stör därför inte hushållsmedlemmar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu -märkesprodukter uppvisar ett stort antal fördelar och är därför mycket efterfrågade. Avfuktare har inga allvarliga nackdelar. De flesta nackdelarna som Ballu -enheter har är strikt subjektiva och för olika människor visar de sig vara olika.

Olika traditionella modeller

Ballus sortiment av kvalitetsavfuktare innehåller många utmärkta modeller med olika tekniska egenskaper. Låt oss titta närmare på parametrarna för de mest populära traditionella avfuktarna.

Ballu BD30U . En mycket bra modell av en avfuktare med en effekt på 520 watt. Enheten har en fin vit kropp. Avfuktningskapaciteten är 30 liter per dag, vilket är idealiskt för ett standardboende. Enheten kännetecknas av kompakta dimensioner, visar den mest ekonomiska strömförbrukningen och lockar användare med en mycket låg ljudnivå under drift. Enheten i fråga kan fungera vid temperaturer från +5 till +32 grader Celsius.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu BDT-25L . Den populära märkesavfuktaren, perfekt för rum upp till 20 kvm. m. Maximal produktivitet är 25 liter per dag, det finns 2 lägen för luftavfuktning. När kondensvattentanken är full stängs enheten av automatiskt. Utrustningen i fråga ger vertikal installation, är elektroniskt styrd, har alla nödvändiga sensorer och indikatorer. Ballu BDT-25L-enheten har bra egenskaper, men idag är det inte så lätt att hitta den i lager.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu BD70T . Cool enhet som visar hög prestanda för att ta bort fukt. Enheten ger modern touchkontroll, är utrustad med en informativ LCD-display och alla nödvändiga sensorer / indikatorer. Enheten i fråga fungerar med minimal brus, har en inbyggd hydrostat och är utrustad med en avfrostningsfunktion. Ballu BD70T -modellen kan framgångsrikt betjäna lokaler på upp till 58 kvm. m.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu BD10U . En billig och mycket effektiv modell av en lufttork, som kännetecknas av en kompakt och elegant design. Denna enhet, liksom den som diskuterats ovan, styrs av en beröringskänslig metod och är utrustad med en LCD-skärm. Det finns en avstängningstimer, inbyggd hydrostat, fukt- och temperaturindikering. Enheten i fråga är utformad för att betjäna små rum, vars yta inte är mer än 17 kvadratmeter. m.

Bild
Bild

Ballu BD50N . En underbar modell av en avfuktare som kostar mer än den som diskuterats ovan. Visar mycket hög prestanda, ger 2 olika fläkthastigheter, 2 LED -skärmar. I konstruktionen av denna enhet finns ett speciellt luftfilter av förstärkt typ. Strömförbrukningen för denna enhet är mycket ekonomisk. Den har också en inbyggd hydrostat och ett högkvalitativt, robust hus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu BD15N . En bra och relativt billig enhet som kan arbeta i temperaturer från +7 till +32 grader Celsius. Enheten har en inbyggd hydrostat och är väldigt tyst och effektiv. En hushållsavfuktare är idealisk för inomhusbruk med en yta på högst 18 kvadratmeter. m. Modellen är utrustad med ett avfrostningsalternativ, har en avstängningstimer. Denna avfuktare kännetecknas av sin kompakta storlek och attraktiva utseende.

Bild
Bild

Ballu BD20N . En mycket produktiv enhet med en avstängningstimer, inbyggd hydrostat och en indikator för kondensbehållare. Produkten har en avfrostningsfunktion. Det finns en användbar indikation på luftfuktighet och temperatur. Enheten i fråga är utformad för att fungera i ett rum på upp till 24 kvadratmeter. m.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är bara några av de bästa modellerna av Ballu BD20N lufttorkare. Principen för deras funktion är densamma, men uppsättningen funktioner är annorlunda. Du kan välja den perfekta modellen för nästan alla lokaler och driftsförhållanden.

Översikt över multikomplex

Sortimentet av märket innehåller mycket bra avfuktningskomplex av högsta kvalitet. De har rik funktionalitet och hög produktivitet. Låt oss ta en titt på några av dessa märkesvaror.

Ballu BD30MN . En utmärkt modell, gjord i svartvita fodral. Denna enhet kan enkelt torka kläder, befria rummet från för höga fuktnivåer, återställa optimala klimatparametrar, genomföra aromatisering och jonisering. Enheten i fråga klarar snabbt lösningen av grundläggande uppgifter, är utrustad med en automatisk omstartsfunktion och är pålitligt skyddad från eventuella läckor. Ballu BD30MN -enheten fungerar så tyst som möjligt, den kan fungera i automatiskt läge.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ballu BD12T . En mycket bra enhet som kan eliminera hög luftfuktighet i rummet, rena luften från skadliga mikroorganismer genom exponering för en UV -lampa, torra kläder i badrummet. Enheten fungerar snabbt och effektivt, men förbrukar samtidigt energi mycket ekonomiskt. Ballu BD12T -enheten fungerar så tyst som möjligt, levereras med en timer och kan fungera i automatiskt läge. Den ansedda kompakta enheten, som tar minst ett ledigt utrymme, är pålitligt skyddad från eventuella läckor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Liksom alla andra hushållsapparater måste Ballu avfuktare användas strikt enligt alla regler. Endast korrekt och korrekt drift garanterar att utrustningen fungerar fullt ut och effektivt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Reglerna för användning av Ballu -torktumlare är strikt individuella och beror på egenskaperna, inställningarna och alternativen för varje specifik modell. Det är därför det är så viktigt att läsa instruktionerna innan du slår på den köpta enheten. Det finns dock allmänna regler som gäller för alla Ballu avfuktare. Låt oss ta en titt på de viktigaste av dem.

  • Så snart enheten är hemma efter transport måste den placeras i upprätt läge. Avfuktaren måste stå kvar i detta läge i minst 2 timmar. Det kan bara lanseras efter detta skede.
  • Enheten måste vara ansluten till en separat 220-240 W strömkälla. Andra enheter kan inte anslutas till samma källa.
  • Innan du startar driften, innan du sätter på avfuktaren, är det absolut nödvändigt att kontrollera nätkabelns skick. Om den har minsta skada måste den bytas ut mot en ny genom att kontakta Ballu Service.
  • För att undvika eventuella vattenläckor under driften av Ballu -avfuktare och för att inte stöta på alltför bullriga funktioner måste enheten placeras på en perfekt plan horisontell yta.
  • Om enheten behöver flyttas från en plats till en annan måste detta göras med största försiktighet och noggrannhet. Avfuktaren får aldrig träffas eller lutas kraftigt nedåt. Det är viktigt att se till att enheten inte råkar falla ner på golvet, eftersom det kan leda till mycket allvarliga funktionsstörningar.
  • Anslut eller koppla inte bort utrustningen genom att dra ut kontakten från elnätet. Sådana manipulationer kan endast utföras genom att trycka på den speciella ON / OFF -knappen.
  • Lägg inte något i enhetens luftintagsgaller. Detta är mycket farligt eftersom fläkten i Ballu -enheter går med mycket hög hastighet.
  • Om det finns små barn i hemmet är det mycket viktigt att de inte har tillgång till avfuktaren Ballu.
  • Mycket ofta samlas damm på gallren vid utformningen av avfuktare, som måste tas bort. För detta rekommenderas att du använder en ren bomullstrasa som är fuktad i varmt tvålvatten. Sådana rengöringsmanipulationer krävs regelbundet.
  • Under inga omständigheter ska vatten hällas på Ballu avfuktare, även i små mängder. Detta förbud beror på att inträngande av vatten på enheten kan orsaka elektriska stötar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha köpt en Ballu -avfuktare måste användaren noggrant studera bruksanvisningen, även om hanteringen av enheten verkar extremt enkel. Detta skyddar dig från felaktiga åtgärder som kan leda till skador på hushållsutrustning.

Rekommenderad: