Avfuktare Xiaomi: Deerma Mini (Dem-CS10M), Lexiu Avfuktare Och Andra "smarta" Modeller. Hur Man Använder? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Avfuktare Xiaomi: Deerma Mini (Dem-CS10M), Lexiu Avfuktare Och Andra "smarta" Modeller. Hur Man Använder? Recensioner

Video: Avfuktare Xiaomi: Deerma Mini (Dem-CS10M), Lexiu Avfuktare Och Andra "smarta" Modeller. Hur Man Använder? Recensioner
Video: Осушитель воздуха Deerma Mini DEM-CS50M 2024, Mars
Avfuktare Xiaomi: Deerma Mini (Dem-CS10M), Lexiu Avfuktare Och Andra "smarta" Modeller. Hur Man Använder? Recensioner
Avfuktare Xiaomi: Deerma Mini (Dem-CS10M), Lexiu Avfuktare Och Andra "smarta" Modeller. Hur Man Använder? Recensioner
Anonim

Vid utförande av olika byggnadsarbeten är det nödvändigt att övervaka luftfuktigheten för att upprätthålla mikroklimatet i lokalerna och i andra situationer. Avfuktare används ofta för att återställa det till det normala, vilket kan sätta stopp för problem som fukt och mögel. Sådana produkter tillverkas av det välkända företaget Xiaomi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

Xiaomi avfuktare representeras av flera produkter i olika prisklasser. Trots det lilla antalet alternativ finns det ett val baserat på din budget . Fördelarna inkluderar användarvänlighet, tillverkningsbarhet och ett bra förhållande mellan kostnad och kvalitet, vilket är karakteristiskt för produkterna från detta kinesiska företag.

Det finns också nackdelar, som främst är förknippade med inte helt tydlig dokumentation . Detta problem är inte nytt för asiatiska tillverkare, men det gör det inte lättare att komma igång.

Det är värt att notera den attraktiva designen, gjord i vitt. Sådana enheter kommer att göra interiören i rummet mer modern och passa perfekt in i en mängd olika stilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utbud av modeller

Deerma Mini White Dem-CS10M är en liten modell i alla bemärkelser . Den har små dimensioner: 75x211 mm, vikt 800 gram, och därför är det lätt att flytta den mellan rum om det behövs. Effekten på 20 W är inte den viktigaste fördelen, men det är tillräckligt för att torka luften i ett rum. Arbetsytan är 385 kvm. cm, och fuktabsorbering sker över hela området, det vill säga runt en cirkel på 360 grader.

Inuti finns 600 mg fuktabsorberande säkerhetspärlor som kan absorbera upp till 150 ml vätska . Torkningstiden når 12-15 timmar, varefter de kan användas igen. Karossen är tillverkad av ganska slitstark ABS -plast. För ett litet pris får köparen ett extremt enkelt och effektivt verktyg. Egenskaper är inte den största fördelen, de är vikt och dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lexiu Avfuktare är en annan modell som är motsatsen till den föregående . Detta gäller både egenskaper och externa indikatorer. Mått 29x19,4x47,8 cm och vikt 8,5 kg rymmer utrustning som kan tjäna ett rum med en yta på upp till 30 kvadratmeter. meter. Samtidigt når produktiviteten 10 l / dag. Installationen är golvstående, det finns funktioner för automatisk avstängning, avfrostning, torkning av kläder och andra.

Indikationen inkluderar indikatorer på inkludering, temperatur, filterförorening . Effektförbrukning 0,175 kW, högst 0,23 kW, volym kondensvattentank 1,8 liter. Kroppen är tillverkad av hållbar plast, ljudnivån är 44 dB.

Bild
Bild

Hur man använder?

Först måste du slå på avfuktaren med lämplig knapp på kroppen eller skärmen, beroende på produkten. En enklare modell ändrar kulornas färg från orange till grönt. I det här fallet måste du ansluta enheten till nätverket och vänta på att ämnet torkar. Dyra "smarta" analoger har en indikation som gör att du kan förstå när det är nödvändigt att tömma behållaren med kondensat.

Automatiska lägen och funktioner minskar användarnas engagemang vid installation av enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Utvärderingar och beskrivningar av testade produkter avslöjar fördelar och nackdelar. Den största fördelen med användarna är det tillfredsställande priset och användarvänligheten, vilket uttrycks i minsta möjliga mänskliga deltagande . Och som en fördel noterar köparna överensstämmelse med de tekniska egenskaper som deklareras av tillverkaren.

Nackdelen är det faktum att produktens tillgänglighet på marknaden och dess leverans är inkonsekvent. Det finns problem med detta, för ibland kan varorna försenas i flera veckor. När det gäller den tekniska komponenten påpekar vissa människor att plast är ganska lätt smutsigt och sårbart för repor.

Detta är inte kritiskt, men det påverkar fortfarande produktens utseende.

Rekommenderad: